Lehet, hogy ez is egy újvilág kreáció. Korábban ősz idején hatalmas felhő-tömegek húztak át felettünk, mostanában Nyugat-európa partjai közelében hatalmas felhőszakadások történnek. Sorosék ezüstjodidot permeteznek, hogy a ciklonok víztartalma nehogy elérje Afrikát?
En mar a hatvanas evekben is lattam ezustjodidot, es a nyolcvanas evekben baranyaban mar vidaman lodoztek az ezustjodidos raketakat jeg ellen, bar ezt innen pestrol csak a teveben lathattuk. Ezen kivul rossz nyelvek szerint Moszkvaban lodoztek ezuszjodidot nagy unnepek idejen, hogy az eso vagy ho ne mossa el a felvonulast :-)
Nalunk mar evtizedekkel ezelott lodoztek ezustjodidot, es mostanaban ujrakezdtek. De alapvetoen nem a csapadek miatt, hanem azert, hogy jegeso helyett csak normal eso legyen.
Pont még két hete sincs, hogy a natgeo-n láttam egy dokufilmet egy amerikai gazdaságról mely a földjeik felett ezüst jodidot alkalmaz amikor egy felhőrendszer ér feléjük.
Hogy most ez mennyire eredményes azt nem tudom, de ők állítják hogy az éves csapadékmennyiségük megnövekedett.
Vannak kétségeim is ezzel kapcsolatban, de nem vetem el a dolgot.
Azonban a nyugat európai dolog az teljesen más. Ott a meteorológusok által előre jelzett és követett kiterjedt frontrendszert azonosítottak.
Egy frontrendszert, mely eleve sok csapadékot vitt.
Az ezüst jodidos elmélet egyébként is egy nyugodt frontmentes felhőzetre érvényes, és nem nagy légtömegeket szállító frontrendszerre ahol ráadásul gyorsan is mozognak a légtömegek, tehát nagy a szél. Ilyenkor a légáramlat a permetezett ezüst jodidot azonnal a föld felé is terelheti.(lefelé irányuló turbulencia)
Tehát kontrollálhatatlan és teljesen kiszámíthatatlan lenne mindenképp a mesterséges folyamat.
Talán minden fideszes nem kapott soros ösztöndíjat, de az IQ-juk így is elég ahhoz, hogy többet nyújtsanak a magyar népnek mint az eddigi liberós kormányzó haverjaitok.
Ez utóbbi információt tőle szerezhették a fideszes funkcionáriusok, még amikor ösztöndíjasok voltak nála. Azóta sikeresen fosztogatják az IQ-szegény magyar népességet.
Hát igen a járása elég kacsás, azért kacsává nem akar változni,( hiszen így is nehéz a járása, lassan kerekesszéken közlekedik), viszont nagyon szeretné az európai fehér embert muszlimokkal megtarkítani, mivel tudja, kevesebb IQ-val rendelkező népesség könnyebben kifosztható.
Mér, szegény Rózsi néni, meg akkor kapott idegösszeroppanást, amikor a csepeli szörmeüzemükből 44-ben kb 3000 db tiszti szőrmével bélelt bőrkabátot szállítottak a Wehrmachtnak és a kikötőben egy SS tiszt vette át a szállítmányt és írta alá a számlát :-))).
Amikor eljött akkor jött rá, hogy nem tehetett semmit :-))). Még össze is vágta a sarkát és tisztelgett karlendítéssel neki a tiszt.
Magyarul nem az a kérdés, hogy ki szállított, hanem hogy ki lett-e fizetve a cucc. Mondjuk jópárat agyon is lőttek közülük később :-))) "politikai" okból.
alumínium égésjavítót kevernek a kerozinhoz a repülőkben, meg a konténer szállítók okádják a füstöt, amit a személygépkocsikon, meg a teherszállításon vasalnak be és dotálják belőle az előbbieket.
Szerintem olyan mennyiségű ember van Ázsiában, hogy rettegnek tőle, hogy ha nem foglalják le őket munkával egymásnak mennek, meg persze szépen húz az üzlet a finanszírozóknak, utánuk meg az özönvíz :-))