Keresés

Részletes keresés

özuli bemdyna Creative Commons License 2018.10.04 0 1 9

Én úgy gondolo, hogy a gyerek egyetemi évei alatt már ne az édesanya terhére folytassa a tanulmányait. A gyerek betöltött 18 éves kora után az anya foglalkozzon a saját karrierjével és ne az uzsonnástáskát hordozza a gyerek után az egyetemre.

Előzmény: margarita402 (7)
Aare Creative Commons License 2018.10.04 -1 0 8

Azért írtam, hogy olvassál.

Előzmény: margarita402 (5)
margarita402 Creative Commons License 2018.10.04 0 1 7

Én is támogatom. Az ötéves korlát szerintem fölösleges, vagy annyiban módosítanám, hogy a legkisebb gyerek tanulmányainak befejezésétől, de max 25 éves korától számítódjék az 5 év, ne 18-tól. 

Előzmény: özuli bemdyna (-)
özuli bemdyna Creative Commons License 2018.10.04 0 1 6

Hatalmas  pofátlanság egyetlen embert kipécézni.

Ezt remélem elmondod medvetalpnak. Itt megteheted: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9238869

Előzmény: Tschüss (2)
margarita402 Creative Commons License 2018.10.04 0 1 5

Ennek mi köze a háromgyerekes anyák adómentességéhez?

Előzmény: Aare (4)
Aare Creative Commons License 2018.10.04 -1 0 4

Támogatom a képviselők uram bátyám életmódját. Kapjanak magánhasználatra magánrepülőgépeket és a gép használatát előzetes lefoglalás alapján rangsoruk szerint igényelhessék.

orangutan Creative Commons License 2018.10.04 0 0 3

A háromgyermekes anyák adómentességét támogatom. Még akkor is, ha kőgazdag anyák, így Lévai Anikó is részesül ebben a juttatásban. A megkülönböztetést elítélem, így még akkor is támogatom az anyák adómentességét, ha pl. Lévai Anikónak lehetősége lenne a férje fizetésének nagy részét átirányítani saját magának, adóelkerülés miatt.

Tschüss Creative Commons License 2018.10.04 -1 2 2

Regina kérdezd meg Orbán feleségét, hogy részesül-e adókedvezményben. Hatalmas  pofátlanság egyetlen embert kipécézni.

pert2 Creative Commons License 2018.10.04 0 0 1

Oroklodik a haromgyermekesseg? Egyik nagyanyamnak het gyereke volt.

Ludwygh van der Uexxkhüll Creative Commons License 2018.10.04 -9 1 0

Az asszony viseli a nadrágot. 

B0brev Klára = DK.

özuli bemdyna Creative Commons License 2018.10.04 -2 2 topiknyitó

A háromgyermekes anyák adómentességét támogatom. Még akkor is, ha kőgazdag anyák, így Dobrev Klára is részesül ebben a juttatásban. A megkülönböztetést elítélem, így még akkor is támogatom az anyák adómentességét, ha pl. Dobrev Klárának lehetősége lenne a férje fizetésének nagy részét átirányítani saját magának, adóelkerülés miatt.

Nem tartanám helyesnek, ha néhány dúsgazdag háromgyermekes anya miatt a több százezer rászoruló (és gyermekei) elesnének ettől a kedvezményektől.

Ha esetleg javasolhatnám, akkor az adómentesség a legkisebb gyermek nagykorúvá válása után öt évvel szűnjön meg, hogy ne vonjunk el feleslegesen adóbevételt a majd akkor levő háromgyermekes anyáktól.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!