A háromgyermekes anyák adómentességét támogatom. Még akkor is, ha kőgazdag anyák, így Dobrev Klára is részesül ebben a juttatásban. A megkülönböztetést elítélem, így még akkor is támogatom az anyák adómentességét, ha pl. Dobrev Klárának lehetősége lenne a férje fizetésének nagy részét átirányítani saját magának, adóelkerülés miatt.
Nem tartanám helyesnek, ha néhány dúsgazdag háromgyermekes anya miatt a több százezer rászoruló (és gyermekei) elesnének ettől a kedvezményektől.
Ha esetleg javasolhatnám, akkor az adómentesség a legkisebb gyermek nagykorúvá válása után öt évvel szűnjön meg, hogy ne vonjunk el feleslegesen adóbevételt a majd akkor levő háromgyermekes anyáktól.
Én úgy gondolo, hogy a gyerek egyetemi évei alatt már ne az édesanya terhére folytassa a tanulmányait. A gyerek betöltött 18 éves kora után az anya foglalkozzon a saját karrierjével és ne az uzsonnástáskát hordozza a gyerek után az egyetemre.
Én is támogatom. Az ötéves korlát szerintem fölösleges, vagy annyiban módosítanám, hogy a legkisebb gyerek tanulmányainak befejezésétől, de max 25 éves korától számítódjék az 5 év, ne 18-tól.
Támogatom a képviselők uram bátyám életmódját. Kapjanak magánhasználatra magánrepülőgépeket és a gép használatát előzetes lefoglalás alapján rangsoruk szerint igényelhessék.
A háromgyermekes anyák adómentességét támogatom. Még akkor is, ha kőgazdag anyák, így Lévai Anikó is részesül ebben a juttatásban. A megkülönböztetést elítélem, így még akkor is támogatom az anyák adómentességét, ha pl. Lévai Anikónak lehetősége lenne a férje fizetésének nagy részét átirányítani saját magának, adóelkerülés miatt.
A háromgyermekes anyák adómentességét támogatom. Még akkor is, ha kőgazdag anyák, így Dobrev Klára is részesül ebben a juttatásban. A megkülönböztetést elítélem, így még akkor is támogatom az anyák adómentességét, ha pl. Dobrev Klárának lehetősége lenne a férje fizetésének nagy részét átirányítani saját magának, adóelkerülés miatt.
Nem tartanám helyesnek, ha néhány dúsgazdag háromgyermekes anya miatt a több százezer rászoruló (és gyermekei) elesnének ettől a kedvezményektől.
Ha esetleg javasolhatnám, akkor az adómentesség a legkisebb gyermek nagykorúvá válása után öt évvel szűnjön meg, hogy ne vonjunk el feleslegesen adóbevételt a majd akkor levő háromgyermekes anyáktól.