A balliberális megoldaná évi fix tízmillió forintból a Szent Márk téren a galambok etetését.
Ott zabálnának egész nap, lepnék el, szarnák össze a teret, ráadásul egyre többen lennének, és egyre több pénz ömlene rá, hogy még többen szarják össze még jobban a teret.
"Igen , némely aluljáróban büdös van ( de elég régen jártam aluljáróban , nemtom' most éppen mi a helyzet) , én se örülök a minden lámpánál kéregetőknek (egyszerűen nem keres az ember annyit , hogy mindegyiknek adhasson) , de ez a helyzet embertelen erőszakkal nem megoldható szerintem ."
Megoldani megoldhato eroszakkal, csak éppen jelenleg még ez nem elfogadhato.....
Fel kéne' építeni egy "magyar Tajgetoszt" , aztán ledobálni a nekünk nem tetsző egyedeket . (Bár éppen most olvasom , hogy ez a ledobálás csak egy legenda ....)
Igen , némely aluljáróban büdös van ( de elég régen jártam aluljáróban , nemtom' most éppen mi a helyzet) , én se örülök a minden lámpánál kéregetőknek (egyszerűen nem keres az ember annyit , hogy mindegyiknek adhasson) , de ez a helyzet embertelen erőszakkal nem megoldható szerintem .
Annyi faszságra van pénz , má' mindent letérköveztünk , lovainknak is van wellness , több stadionunk van , mint focistánk , lassan a kilátók országa leszünk .... csak pont erre nem jut ?
Nagy a szád, amíg oda nem kerülsz! Vagy a másik eset, hogy tenyeredet dörzsölgetve nézed a forint zuhanását. Akkor meg egy szemét kizsákmányoló, liberálbolsevik, mocskos kapitalista vagy! Tessék választani!
A forrás (és a motiváció, morál) csökken, az éhes szájak száma és átmérője nő.
"Folyamatokban gondolkodó" balliberális persze egyszeri költséggel felszámolná egyszer s mindenkorra a hajléktalanságot, kódisságot. Érdekes, hogy mégsem sikerült soha sehol nekije. Nem érti.
"Ha a kereszténység vallás akkor mik az egyházak?"
Isten földi helytartóinak felépítményei .:-9
Tudományosan nem tudnám megfogalmazni , de , valami olyan "formáció" , vagy modell , ahová (amibe) az általa megfogalmazott (elvárt) viselkedési normákban hívőket lehet közösséggé formálni . Szerintem .
A keresztény vallásba nem csak a katolikusik tartoznak. Szintén keresztények a reformátusok, evangélikusik, anglikánkok,...stb...stb...Mindenki aki hisz a megváltásban.
akkor legyunk valamiben kozos platformon. ugyan serti a galambok erdekeit, de ennek ellenere en is a galambok etetesenek a tiltasa mellett vagyok. a galambok meg pereskedjenek strasbourgban.
sot mi tobb, ugyanis ellenzem a patkanyok, egerek, poloskak es csotanyok eteteset is!
Most nem azert , de megoldhato a dolog. Giuliani - nem tudom hogy hogy- de megoldotta a Bpestnel picit nagyobb New Yorkban. Komolyan, egy ido utan egyszer csak pikkpakk eltuntek az utcarol az ott lezengo mindenfele alakok. Azota persze visszaszivarogtak.