Ez szimplán tudathasadásos állapot, azonban ma, ez a normális.
Nézzük, mik lehetnek a terheltek problémái.
A legtöbb ember úgy véli, ha véleményt formál, mondjuk gondol valamire (bármire) és annak, mármint véleményét (gondolatait) kifejtve hangot is ad, akkor történik valami. Vitassuk meg. Történik valami, ha valaki hallatja és/vagy olvasható formában közli véleményét/álláspontját? Na most túl azon, hogy az alfa zajszint megemelkedik.
(E ponton szúrnám közbe a mém, sokszor alábecsült és félreértelmezett jelentését/szerepét - de az egy másik topik témája lehetne.)
Van ez az általánosan elszenvedett érzékcsalódásunk, aminek okán a legtöbben jelentőséget tulajdonítanak (vélten önálló, szerintük saját kútfőből születő) véleményüknek, állásfoglalásuknak. Szerintem eredendően, minden félreértésnek ez az oka.:-)
A legtöbbeknek ugyanis, semmiről sincs véleménye. Mindent amit tudnak, szolgai másolat. Érdemes volna kísérletek sorával igazolni, hogy a legtöbben csak becsatlakoznak egy vélemény (eszme, idea) mögé. És ekként akar a fogalmatlanok serege véleményformáló lenni.:-)
A topik nem arról szólt, hogy beszámolt a hikál a 20 fős tömegrendezvényről, hanem hogy megszívta az orrát, és felháborodottan felelősségre vonta a közmédiát, hogy miért nem számolt be róla azőpénzén.
a vicces persze igazából az, hogy a fidesz is ugyanazt csinálja mint a libsik, ha a 20 fős tüntetés az ő oldalukon lenne akkor ők beszámolnának róla :D
de hát a bulvárviktor kb mindent a libsiktől tanult :D
"Ha azt akarod, hogy a sajtó foglalkozzon veled, akkor menj ki a Kossuth térre egyedül, hajnali három órakor a kezedben egy Orbánellenes táblával. Még a nemzetközi balliberális sajtó is rólad fog zengeni."
Dehogy fog. Amikor Tuareg táborozott hetekig a Parlament előtt, a kutya sem törődött vele. Még az ATV-t is hidegen hagyta a dolog.
Csak nem gazdagítanád a Fidesz zsebét megrendeléseddel? És még rá is faragnál, mert nekem, rohadtul nincs rá szükségem. Szóval, ne verd bele magad költségekbe miattam!
Vegyél inkább LMP, Momentum, vagy Jobbikos plakátokat. A Vona féléből. Ezek A legjobb beruházások most. Úgy hallom, a XXI. század pártjai az igaziak.
Az izraeliek nem hülyék. Az államalapítás óta fegyverben állnak. Púp a hátukon, kelés az arcukon Soros. Amúgy is feszültségekkel teli a társadalmuk, nem kell még egy plusz bomlasztó, még ha származásilag zsidó is. Nemes egyszerűséggel, Soros egy áruló.