Keresés

Részletes keresés

Fricu1 Creative Commons License 2024.11.13 0 0 4729

Revolut bejelentkezési problémával tud valaki segíteni?

A régebbi jelszóval nem enged be.

Ha újat kérek, készül fénykép, jön egy email és egy sms, amiben küldenek egy jelszót az alábbi formában:

433-127

De a Revolut bejelentkezési ablakon csak számok adhatók meg, jelek nem. Ha jel nélkül adom meg, nem fogadja el - bünti idő ketyeg.

A fénykép átvitele után felvillan egy kép, amin XXX-XXX formátumban lenne megadható, de mire az sms-t előkotrom - eltűnik, és nem tudom visszahozni.

Ötlete valakinek?

(nem vagyok egy telefon-zsonglőr...)

Korábban használtam már, van is pénzem rajta, de új a telefonom, mert a régivel már nem akart működni.

Ez egy Note 12

TyggeR Creative Commons License 2024.11.08 0 0 4728

ha volt gbit-ed az elmult idoszakban olyan uzletnel, ami kivalasztott partner, ott jelenleg (nyilvan egy hiba miatt) tortenik egy ujrakalkulacio. es mivel a forint gyengebb lett, a cashback ujrakalkulacioja kisebb osszeget eredmenyez. 1-2 honapja igy van

van nehany user, akiknel nem megy jelenleg a cashback, ezek jo esellyel azok a userek, akik a mult honapban annyit vasaroltak a kincstarban, hogy elertek az uj fair use policys havi maximumot. egy logikus kovetkeztetes, hogy az uj limitet rolling 30 napra elesitettek naptari honap helyett

Előzmény: JeeEm (4727)
JeeEm Creative Commons License 2024.11.07 0 0 4727

Nov1 óta semmi cashbacket nem kaptam, semelyik partnertől Curve-ben. (Aldi, Lidl, Decathlon, Simple)

Nektek megy?

Sőt mintha valamit le is vontak volna a curve cash egyenlegemből, mert az utolsó cashbackek összege magasabb, mint az egyenleg. Ha költöttem volna a curve cash-ből akkor az megjelent volna ott a listában.

nyman Creative Commons License 2024.11.04 0 0 4726

OFF
A Recashnél 20 ezrem maradt bent. 

Előzmény: FOMA (4725)
FOMA Creative Commons License 2024.11.03 0 0 4725

"Ez azt jelenti, hogy jelenleg nem fogadunk el új jelentkezéseket, de kérjük, térjen vissza hamarosan, és örömmel feldolgozzuk jelentkezését!​"

Ez tényleh nagyon jó, ez kb. olyan mint a RECASH "rövid szünet":-D

Előzmény: nyman (4724)
nyman Creative Commons License 2024.11.01 0 0 4724

Jött egy ilyet szembe. https://suitsmecard.com/

Gondoltam be teszem a linket. A díjakat nem említem meg🙄

tibi2626 Creative Commons License 2024.11.01 0 0 4723

Anno én is számolgattam ezt még egy AXA-s debit kártya kapcsán, de mire megrendeltem, már elrontották a feltételeket. 

Amúgy ezt én itt nem biztos, hogy meg mertem volna lépni, mert a költség biztos bukta, a haszon meg azért csak utólag jön. Leveleztem én már anno a Budapest Bank jogi osztályával mikor több millió forintot követeltek vissza tőlem, mert a saját feltételeiket szarul értelmezték. Azért ezek mindig bizonytalan dolgok. 

Előzmény: nyman (4722)
nyman Creative Commons License 2024.10.31 0 0 4722

Ha 1% a visszatérítés, akkor a 0,25%-ot "elbukva" a DKJ-n még mindig pozitív.

Előzmény: tibi2626 (4721)
tibi2626 Creative Commons License 2024.10.30 0 0 4721

Milyen papírral érte meg napon belül pörgetni? Több mint 10 éve már, hogy nem veszi vissza az állam 100%-on a papírt. DKJ-nél meg korábban nem jött ki a matek, mert tobb volt a veszteseg a vétel és eladás között, mint a cashback nyereség. 

Előzmény: TyggeR (4719)
nyman Creative Commons License 2024.10.30 0 0 4720

Ugyan nem használtam ki ezt az opciót, nem is fizettem elő egyetlen prémium csomagra sem, annak ellenére, hogy volt téma korábban többször is a visszatérítés. A Curvel elvagyok a havi 3 GBIT-tel.  Ettől függetlenül nem zavar, ha valaki egy ilyen lehetőséggel él.

Azért hitelkártya vonalon ha nem is mindent, de sokmindent (ki)használok. Itt is megnyírbálták rendesen a visszatérítéseket az elmúlt pár évben. Ha jól emlékszem a Citis topikban írta valaki még annó, hogy ő 2 munkanaponként csekken befizette a 2 milliós hitelkeretét postán. Ezzel összehozott kb. havi 200 ezres visszatérítést. Igaz a Citi "pontokat" csak pl. adott üzletekben, pl. Lidl, Shell stb. lehetett elkölteni. Ezt inkább zseniálisnak láttam.

Ezeket a lehetőségeket használat ösztönzőként adják, előbb utóbb elfogyhat a marketing költségvetés, vagy mivel cikkeznek róla, egyre többen veszik észre a lehetőségeket és már minuszos lesz.

Előzmény: TyggeR (4719)
TyggeR Creative Commons License 2024.10.30 0 1 4719

tudom, hogy mindenki szereti felmenteni magát ilyen ügyekben, de sajnos ez a webkincstáras dolog teljesen magyarspecifikus. és amúgy csak annak köszönhető, hogy a simple-t betették a cashback partnerek közé, és egyszer csak az "otpmobl" vásárlásokra is elkezdtek cashbacket kapni azok, akiknek a simple ki volt választva

erre jó magyar szokás szerint sokan elkezdték minden kontroll nélkül nyomni a webkincstáras vásárlásokat, napi több kört is pörgetve. mivel az icsekk is "otpmobl", durván megindultak a csekkes pénzkörbejáratások, erre viszont már korábban reagált a curve: hiába az "otpmobl" előtag, a 4900 és 9402 mcc-ket kivették a visszatérítési körből. hogy miért nem vették ki a 9399-et is, az valóban rejtély, de például én (és sokan mások) szándékosan azért nem éltünk vissza ezzel a kiskapuval, hogy ne vezessenek be korlátozást. erre tessék, a "nyerészkedők" miatt csak lett korlátozás

egyébként a curve egyáltalán nem adott cashbacket a 9399-es mcc-re korábban akkor sem, amikor például meghívásokkal lehetett minden vásárlásra egy százalékot kapva, teljesen logikusan volt kizárva ebből a körből a 4900-val, 9402-vel, sőt még a biztosítók 6300-jával együtt. csak jót akartak azzal, hogy a simple-t kiválasztott ügyfeleknek minden "otpmobl"-vásárlásra is elkezdtek cashbacket adni, nyilván rossz vége lett. a 9399-es tranzakciók eleve csak magyarspecifikusan teljesülnek bekapcsolt fronted nélkül

hogy ebből mennyit veszel magadra (vagy mások, akik ezt elolvassák), mindenkinek a magánügye természetesen

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (4717)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2024.10.30 0 0 4718

Pontosabban a számok osztva kettővel kb.

Nekem az is sok.

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (4717)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2024.10.30 0 0 4717

4-6 millió per/hónap vásároltam DKJ-t attól függően, hogy hogyan volt rá pénzem, HK és debit kartyakrol.

Lehet, hogy megérte volna a DKJ-t lejárat előtt és közben eladogatni majd újra megvenni.

Ezzel nem kívántam szórakozni.

Az elején még a GBIT-re is adtak aztán már nem.

És még hányan csinálhattak ezt rajtam kívül.

És azt sem hiszem, hogy ez Magyarország specifikus lehetett, bár Magyarország a világ közepe, itt dobog az univerzum szív csakraja de azért elég kicsik vagyunk és kevesen.

Szerintem.

Szóval egyrészt szegyenlem magam, rossz voltam, másrészt hülye lettem volna nem csinalni majd vadidegen emberek fejére olvasni, itthon és külföldön, hogy ők a hibásak.

A black esetében most kereskedőnkent 1 milliót kell költeni, összesen pedig 2 milliót havonta, hogy valaki kimaxolja a limitet,  metál esetében ez kettő és 5.

DKJ vásárolgatas nélkül ez biztosan nagyon sok embert korlátoz.

Sajnos engem nem, DKJ vásárlás nélkül nekem nem fog összejönni.

Előzmény: TyggeR (4716)
TyggeR Creative Commons License 2024.10.30 0 1 4716

nyilván semmi közöm hozzá, de azzal, hogy több évre előre összeszedted a csomagdíjat, te például valószínűleg durván visszaéltél azzal, hogy a webkincstárra is adnak cashbacket. egyfajta cash recyclingot alkalmazva halmoztad a visszatérítést folyamatos kincstári vásárlásokkal, szóval részben te is benne vagy ebben a szigorításban. (és még csak bele se kezdjünk abba, hogy amit nem tilos, azt szabad, mert pár ember miatt a végén végül mindenki rosszul jár)

sokkal egyszerűbb lett volna, ha a 9399-es mcc-t zárták volna ki a cashback körből, mert most jóhiszemű vásárlásokkal is el lehet majd érni a limitet egyes hónapokban

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (4713)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2024.10.29 0 0 4715

Rosszul írtam.Metálra, blackrol.

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (4714)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2024.10.29 0 0 4714

Ha a simple-DKJ kombora továbbra is adja (adna) akkor érdemes lehet váltani blackre, pay pro+ra.

Ezen gondolkodom.

Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2024.10.29 0 0 4713

Tetszik a pozitív gondolkodasod!

És tényleg így van, mindig volt valami aminek örülni lehetett az utóbbi időben.

Biztosan régebben is de én még csak pár éve H. kártyázok használom a curve-t.

Bízzunk a jövőben, az Úr gondoskodik az oveirol!-;)

Annyiban örülök annak, hogy most legalább egyértelműen le vannak fektetve a határok, hogy meddig lehet nyújtózni. És nem az van, hogy gyűjtögeti az ember a cashbacket majd egyszer csak tisztességtelen magatartás vagy egyéb ok miatt törlik.

A fák nem nőnek az égig!

Előzmény: JeeEm (4712)
JeeEm Creative Commons License 2024.10.29 0 0 4712

Én ha évekre nem is, de azért szépen hozott a cashback. Sebaj, eddig mindig volt valami amivel jól jártunk. Anno HK cashback, aztán állampapír, aztán curve, majd ezután is lesz valahogy :) Lehet még visszajönnek a jó kis állampapír kamatok :D (bár az állampapír még mindig játszik, csak januárban jár le a HK-ra vásárolt 2033/I ;-)

Ami kemény, hogy azonnal életbe léptették a limitet. De persze megértem.

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (4711)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2024.10.29 0 0 4711

Nem, annak nem örülök.

Szépen kerestem a visszateritesekkel.

Ami vigasztal, hogy évekre előre megkerestem a csomag díjat, ha azt nem emelik, illetve ez még mindig elég jó.

Valahol várható volt, kíváncsi voltam meddig fog tartani.

Előzmény: TyggeR (4709)
blueye Creative Commons License 2024.10.29 0 0 4710

Én a jó dolgokat írtam, te a rosszakat 😊

Előzmény: TyggeR (4709)
TyggeR Creative Commons License 2024.10.29 0 0 4709

a refi költsége másfél százalék, semmi értelme

és azt is olvassátok el a levélben, hogy a havi cashback összegét pedig limitálják, annak biztos nem fogtok annyira örülni...

Előzmény: blueye (4708)
blueye Creative Commons License 2024.10.29 0 0 4708

Mindkettő jól hangzik:
"Introducing ReFi

Wish you could move money between your credit cards for better rates and more rewards? Curve ReFi is coming to do exactly that! Transform any credit card from your Curve Wallet into a balance transfer card, helping you reduce interest costs and control your cashflow.

Removing limits
Soon, all Curve customers will be able to add as many cards as they want, no matter what Curve plan they’re on."

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (4707)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2024.10.28 0 0 4707

Változnak a curve felhasználasi feltételek!

Biztosan kaptatok mailt róla.

nyman Creative Commons License 2024.10.22 0 0 4706

Index - Külföld - Revolut-károsultak: miközben milliókat csaltak ki tőlük, nem tudtak kihez fordulni

Szerintem a cikkben szereplő esetekben nem hiszem, hogy segített volna egy telefonos ügyfélszolgálat...

dojcstomi Creative Commons License 2024.10.21 0 0 4705

Ügyfélkezelés kritikán aluli. Ír csajszi hívott és őt nem érdekli az, hogy te foreigner vagy, ugyanazt elhadarja 3-szor és elvárja, hogy elsőre megértsd.

Aztán ha kéred, hogy lassabban mondja, újra elpofázza ugyanolyan sebességgel, mert az emberek képtelenek felfogni mi az, hogy lassabb beszédtempó.

Látszik az egész hozzáállásukon, hogy USA az első, Európa meg le van tojva.

Az accountot is megszüntettem náluk, mert magyar account csak arra jó, hogy fizetni tudj vele kártyával, elsősorban magánszemélynek vagy cégeknek, ahol van Paypal.
De az adatok ad hoc megadásával is tudsz fizetni Paypalon keresztül. Mivel már nem ebay-ezek, így okafogyottá vált, hogy nekem a semmire legyen Paypalom, eladáshoz meg totál bukta használni.

Előzmény: blueye (4693)
FOMA Creative Commons License 2024.10.21 0 0 4704

Hm. Most éppen 408,38, 100 ezerért 244,87 EUR-t adna. Furcsa.

Előzmény: FOMA (4703)
FOMA Creative Commons License 2024.10.21 0 0 4703

Prémium Gold 2.0, és 1 perccel korábban kértem a beírás előtt. Érdekes.

Előzmény: TyggeR (4700)
TyggeR Creative Commons License 2024.10.21 0 0 4702

összehasonlításul: revolut (metal) 20.000.000 huf-ot 402,4-en váltana euróra

Előzmény: TyggeR (4700)
kivi000 Creative Commons License 2024.10.21 0 0 4701

Nekem most 403,4-et dobott a Rafi, igaz 40 000 Ft-ra.

Előzmény: FOMA (4698)
TyggeR Creative Commons License 2024.10.21 0 0 4700

ez érdekes, milyen raiffeisen számla ez? nekem gold 2.0, és 100.000 huf-nál az árfolyam 403,4, 20.000.000 huf-nál 402,6 lenne

erste 401,94-et ír ki, de a múlt pénteken váltottam 40.000 forintot, és abszolút aktuális bankközi árfolyam volt (privilégium partner 2.0)

Előzmény: FOMA (4698)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!