Ki képezte ki azokat akik a tüntetéseket szervezték ? Meglepő módon a Soros alapítvány által támogatott szervezetek által tartott tanfolyamokon tanulták Saul Salinsky módszereit más országokban.
Hosszú lenne a lista, az orosz rubel és délkelet ázsiai valuták bedöntése miatt milliók vesztették el a vagyonukat 1998-ban és 1999-ben, az ukrajnai 2014-es puccs miatt polgárháború tört ki és felére csökkent az ukránok jövedelme és még lehetne sorolni.
Még sokkal többet, hogy másokat is gondolkodásra inspiráljak, mert én semmiben sem vagyok biztos. Még az sem biztos, hogy hosszú távon Soros rosszat akar. De hát a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. Ezek annyira bonyolult dolgok, hogy felfoghatatlan...
Igen, szerintem is egy félrevezetés, ha minden rosszat Sorosra kenünk. A Soros inkább egy olyan szimbólum, aki egyben konkrét milliárdomos is, ezért a többarcúság miatt annyira veszélyes.
Én nem hiszem, hogy személy szerint Sorosnak ennyi pénze lenne, ugyanis Soros csak egy elitcsoport végrehajtója, egy elitcsoport "látható és tapintható része". Olyan ez, mint a Világegyetemben lévő "rendes" anyag, meg a sötét anyag. A láthatatlan sötét anyag a Világegyetem anyagának több mint 90 százaléka. Mégis csak a normális anyagot látjuk. Viszont ha csak a normális anyag szerint indoklunk, akkor nem tuunk bizonyos jelenségeket megmagyarázni.
Igazad van, hogy nemcsak úgy lehet indokolni. A középkorban a nappalok változását, a Hold és csillagok mozgását is meg tudták indokolni a geocentrikus világképpel. Voltak benne jó bonyolult számítások, de azért indokolni lehetett úgy is. A "non-soros" indoklás úgy aránylik a "soros-félékre" támaszkodó indokláshoz, mint az alábbi videó a valósághoz:
Ez a nyilatkozat akár igaz, akár nem igaz, teljesen mindegy. Valami olyasmi ez, mint a Cion bölcsei jegyzőkönyvei: teljesen mindegy, hogy az orosz titkosszolgálat találta-e ki, vagy tényleg igaz dokumentum. A lényeg, hogy a folyamatok benne jó le vannak írva és akárki írta, "egyes emberek" lelki beállítottságának az ismerete szerint írta. Ha Soros ezt konkrétan nem is nyilatkozta, de olyan folyamatok működnek a világban, hogy akár nyilatkozhatta is volna, mert a világ folyását csak úgy lehet megindokolni, ha a "soros-félék" úgy gondolkodnak, ahogy ebben az írásban Soros nyilatkozik.
Maytarországon mindik is fojt a népek kevergetése.
A bejövő matyarok keveredtek a már itt lakókkal, asztán gyüttek a kereszténységet terjesztő német lovagok, besenyők, tatárok, különböző királyházasságokkal a szolgák, törökök, vallonok, szlovákok, svábok....
"Mesélj, mit tapasztaltál az aldiba menet. Jött a migráns, mi?"
A CBA-ba járok meg a Metróba. De it nem ez a kérdés hogy én hol vásárolok, hanem az: miért kell tudatosan és tervszerűen tönkre tenni az afrikaiak életterét, és ezt követően Európára zúdítani az ottaniak tömegeit.