Igazából nehéz eldönteni, hogy ki a betegebb: ssy, Oli, zsebi, vagy akik leállnak velük vitatkozni és úgy érzik, hogy beszélgetnek és még igazuk is van. Vagy én, aki néha beleolvas.
gesztherke, egyrészt az én nickjeimről (arról a néhányról, ami van) közismert, hogy én vagyok, soha nem titkoltam egyiket se, másrészt évek óta egyetlen nicket használok, nem csináltam újat, a régieket se használom, harmadrészt pedig Te, akinek felsorolhatatlan számú nickje van, inkább maradj csendben ilyenkor, mert csak bizonyítod, hogy ismét túlzásba vitted a tudatmódosító szerek használatát....
Kulon röhej a tucatnicket nyitó zseebitol az ilyen, ugye falu bikája, hall áll, Raistere majere es társai...
De a legszebb hogy az orbáni Likudhoz dörgölőzéskor azonnal világgá kürtölő szegről-végrőlt nem zavarja az állandóan, semmi köze, bárhonnan, bármikorról csak zsidózó legyen essy...
Harminc ezüstöt, de mind a méhszaros lawrence nevére lesz íratva - mert úgy nem annyira feltűnő, ha az Elon Musk és Bill Gates között egy australopithecus primitivensis a világ 3. leggazdagabb fószere...
Orbán Trumpot is lecidázhatja, mint ahogy mondták Putyin kapcsán.
Azt hitte a kis kötsög, hogy mivel méltatta posványoson, majd elvárása szerint bratyizik vele, mint Amerika elnöke. Persze arra nem számított, hogy egy ideig senkinek nézik. Most viszont amikor eljött a kapcsolat ideje, csak egy piti xarháziként kezelik, aki belerondított az amerikaiak világába.
és azok a rohadékok mégis beleugattak abba, hogy a MAGYAR fél hogyan próbál OKOSBA megoldani amerikai cégek adózási gondjait és igazán csak egy kevés "közvetítői jutalékot" kér (Virgin szigeti bankszámlára) hálából!
Stewart Baker, a DHS korábbi magas rangú tisztviselője, aki az európai és közel-keleti fenyegetésekért felelt a minisztériumban a Washington Postnak azt mondta: „a legnyilvánvalóbb kockázat az, hogy olyan emberek jönnek az Egyesült Államokba, akik valamilyen okból szükségesnek tartják, hogy elrejtsék a valódi személyazonosságukat”. Ezt leggyakrabban drogcsempészet, szervezett bűnözés vagy illegális bevándorlás miatt csinálják, de félő, hogy ezt a biztonsági rést terroristák vagy orosz kémek is kihasználhatják.
Ugyanis MÁSOKNAK nem engednek a modik hogy 1 hozzászólássál (érted EGY) azonnal topikot nyithasson (200 valahogy kell, meg állandóan várni a beiratkozások között)
Ennek a hírhedt fórum troll-nak a nick-nevében csak az "ssy" betűsorozat állandó, a név többi része folyton változik. Azért változik egyébként, mert az Index moderátorai napi szinten kitiltják a primitíven provokáló hozzászólásai miatt - de ő mindig új néven regisztrál, vélhetően egyszer használatos Yahoo mailcímek segítségével.
Szóval a lényeg, hogy ne etessétek a hegyi troll-t hozzászólásokkal, mert attól hízik a mája, inkább figyelmen kívül kell hagyni!