Ugyan a Challenge-kupától búcsúzott a Vasas, viszont a magyar bajnokságban javított a Haladás ellen!
A NAP HÍRE: > Nem mindennapi erősítés: a magyar válogatott Dékány Bernadett hat és fél év után visszatér legnagyobb magyarországi sikerei helyszínére, és a szezon hátralevő részében a Vasas Óbuda játékosa lesz! > http://www.vasasvolleyball.hu/hirek/189/dekany-bernadett-hazater
Köszi, hat csapat négyszer játszanak egymással hát mit is mondjak... Még az a szerencse hogy közben hazai és nemzetközi kupameccsek szinesítík a csajok programját.
Én tegnap csak éjfél előtt értem haza, ezért nem tudtam neten sem követni az élő közvetítést.
Viszont annál jobban örültem, amikor megláttam a végeredményt... ;-)
Remek és szép volt, lányok! HAJRÁ, VASAS!
Úgy tudom, hogy az alapszakaszban mindenki 2x játszik otthon mindenkivel és 2x idegenben, ez összesen 20 meccs, vagyis a jövő év első negyedévében még 8x játszunk (az alapszakaszban):
2019. január 15. kedd 19:00 Vasas Óbuda - JÁSZBERÉNY VOLLEYBALL
2019. január 20. vasárnap 16:00 Swietelsky-BRSE - Vasas Óbuda
2019. január 26. szombat 18:00 Hungast-Haladás - Vasas Óbuda
2019. február 2. szombat 18:00 UTE - Vasas Óbuda
2019. február 9. szombat 19:00 Vasas Óbuda - FATUM NYÍREGYHÁZA
2019. február 22. péntek 19:00 JÁSZBERÉNY VOLLEYBALL - Vasas Óbuda
2019. március 2. szombat 18:00 Vasas Óbuda - Swietelsky-BRSE
2019. március 6. szerda 18:00 FATUM NYÍREGYHÁZA - Vasas Óbuda
Ezután az Extraliga 1-4 helyezettje mérkőzik meg a döntőbe kerülésért, mégpedig úgy, hogy az 1. játszik több alkalommal a 4.-kel, a 2. pedig a 3.-kal. A párharc 2 vesztese játszik a 3. helyért, a 2 győztes pedig a bajnokság megnyeréséért. Én így tudom, ha tévedtem, elnézést...
Pénteken ismét Dózsa ezt is csak max élőben lehet követni? Egyébként mi a lebonyolítás, hányszor játszanak még egymással és mi a rájátszás menetrendje?
Tegnap a focistáink mellett a női röpis csajok is továbbjutottak a kupában a TFSE elleni visszavágón, bravó!
VASAS - TFSE 3:0 (10, 12, 8 )
Íme, a legjobb s egyben a legszebb női röplabdacsapat :-)
Álló sor: Kiss Dániel erőnléti edző, Török Kata, Villám Lilla, Ana Tiemi Takagui csapatkapitány, Sarlós Márton ügyvezető, Jakub Głuszak vezetőedző, Kőnig Gábor másodedző, Kovács Gábor technikai vezető, Ambrosio Melani, Panagiota Dioti, Ayshan Abdulazimova, Takács Kinga fizioterapeuta.
Ülő sor: Kleczli Csaba statisztikus, Mária Kostelanská, Boros Réka, Durst Anna, Juhár Dalma, Mihály Dorka, Nikolina Boičević, Núria Lopes da Silva, Szabó Adrienn, Manninger Luca, Dienes Csilla masszőr.