Jövőre minden óvodának és iskolának fel kell készülnie a terrortámadásra
https://index.hu/belfold/2017/12/30/hit_honvedelmi_intezkedesi_terv_iskola_ovoda/
Mint az ötvenes években: beparáztatták az egész világot mindkét oldalon, mi lesz a ha a másik oldal atomot dob.
Sokan sok állami pénzt elköltve lettek milliomosok, és lófaszt sem ért egyetlen terv sem. Mert a "csukd le a szemed, karold át a fejed a kezeiddel és vágódj hasra fejjel az atomrobbanás felé" jellegű cselekvési tervek
olyan sok embert megóvtak volna, igaz?
Képzeld el,mire mennek az óvónénik a 45 éves, lakótelep nyolcadikon élő Slezák Béláné ének tanár, megbízott igazgató által összeállított cselekvési tervvel..:)
Bár a tűzriadók évi 1-2 próbája anno tetszett, mert órák közben voltak.
Akkor SSY ez szembemegy az eddig üvöltözött hadovával, hogy az ország a béke szigete. Ugye mások már rájöttek, hogy a túlzott bizalom az nem egészséges. De ugye azt is tudod, vagy talán megértetted, hogy túlnyomórészt a milyensége miatt óbégatunk. Ez az, amikor a hülyeség tort ül.Nem tudom, hogy a többi tagállamban is az igazgatókra bízzák a kidolgozást, de nálunk "ésszerűen" rájuk lőcsölték. Persze, információ nélkül. Tudod, hogy milyen széleskörű ismeret kell ennek a kidolgozásához, ha nem csak egy izzadmányt akar létrehozni?
Faszságokon rugóztok, saját találmányú részletkérdéseken rágjátok a szart.
Az egésznek a lényege, hogy az intézkedési tervben szerepelnie kell a felelősök fontos adatainak, pl. hogy hol laknak. Ez a lényeg, nem a buziságok, amiken rugóztok, és nem kell bejelentened, ha elmentél a kocsmába a haverokkal, de tudnia kell az intézménynek, hogy hol laksz.
Neked ezzel mi a fasz bajod van? Szerinted nincs olyan, hogy vészhelyzet? Ha van, akkor szerinted nem kell hozzá intézkedési terv, elég csak bemondani a tévében, hogy baj van, nagy baj van? Vagy kell intézkedési terv, de az iskolákba nem kell ilyen, ők úgyis csak gyerekek?
Akkor végre rájöhettél, hogy nem mindenkinek van odaírva a tartózkodási helye. Vagyis aki a sajátjában(vagy állandóra bejelentett ingatlanban) lakik, annak külön, minimum meg kell kérdezni, a tartózkodási helyét. Azt meg minek, ha nem is lényeges? Ezek után (nyilván most már érted) elég lesz egy sima, bocs is!
Annyiféle variációt hallani, hogy nem tudod kirakni, még határidő után sem, ha közjegyző előtt kötött szerződésed van, hogy annak már fel kellett volna tűnni az érintett szerveknek. Tisztázatlan terület az egész bérletezősdi.
Már az előzetes érdeklődésnél mondták, hogy a tulaj és a tulajdoni/adásvételi legyen nálam:) Minden szart nem követ az ember naprakészen, bízik az ügyifogyiban.
Bevallom, elsőre elhajtott az ügyintéző, sőt tetézte hogy nem is az én tulajdonom, bár vittem a hiteles adásvételit és miután belenézett az első oldalára a tulajdoni lapnak, nem olvasta végig
Sokat nem vitatkoztam vele
Aztán a járási hivatalhoz küldött emilem következtében rápiritottak nyilván, legközelebb semmi cicó nem volt
A bejelentésnek tudtommal nincs köze a tartózkodás jogalapjához. Ha be vagy jelentkezve, az semmire nem jó, csak a papírforma a doki felé. Ha valakit ki akarsz tenni, bármiért, akkor a megoldás a Nyikolaj és TSA BT igénybevétele.