.ondjuk en inkabb azt mondanam, hogy megvertek egy vendeget, aki veletlenul epp ujsagiro. Egyebkent ahol engem nem akarnak kiszolgalni, ott inkabb sarkon fordulok es megyek a masik husz meterrel odebb levo ettermbe. Egyebkent celszeru, ha a vendeg legalabb szazkilencven centire noveszti magat es szazhusz kilos, sokkal kevesebb atrocitas eri:-)
Nem látom az Index főoldalon, hogy a Szabó Zoltán által kért 500 ezer forintos pénzt, amit kizsarolt... és amire a KFC igéretett tett, hogy kifizeti egy Szabó által megnevezett szervezetnek.. megtörtént volna.
Hogy áll a dolog, mert valahogy behalt az egész.
Azt gondoltam, hogy egy ilyen korrekt újságíró a továbbiakban is jelentkezni fog, és tájékoztatja a közvéleményt arról, hogy a KFC elutalta ennekmegennek a szervezetnek a követelt 500 ezer forintot.
Főleg azon csodálkozom, hogy most itt ez a molesztálási botrány, ahol az egyiket elfenekelték, a másiknak cerkát dugtak a szájába, és egyikért sem áll ki a jó Szabó Zotya, egyik áldozatnak sem követel fél misit.
Lehet, hogy az lett az ügy vége, hogy kapott egy félmillás zabautalványt, ivott egy áldomást az üzletvezetővel, és mindenki ment a dolgára?
termeszetesen helytelenitek barmilyen eroszakot ugy az index mint mas ellenzeki media ellen de aki szenzacioban utazik sot gyartja a felig vagy egeszen hazug szenzaciot az....... nos ott volt a Charlie hebdo esete
Ezen túl sorozatos lesz az ilyen kötekedő "vendég" az őr persze nem tehet vele semmit max. rendőrt hív -mire kimennek, a gerjesztő elfut. Viszont a vendégeket elijesztette. ...
A kfc-t mar levettek fel milliora, egyebkent legalabb tiz millionyi reklamot er, hogy olyan helyen ehet valaki csirkeszarnyat ahol indexes ujsagirokat vernek.
A cég azonnal kirúgta az "intézkedő" kidobót és teljesíti a kártérítési igényét, amit az áldozat a posztban fogalmazott
A KFC lezárta a belső vizsgálatot a múlt vasárnap, a Király utcai étteremben történtekkel kapcsolatban. Úgy döntöttek, hogy felbontják a szerződést a biztonsági szolgálatot ellátó céggel, amely az ügyben érintett biztonsági őrt alkalmazta - derül ki a cég Facebook-oldalán megjelent bejegyzésből.
Én nem kedvelem a kfc-s kaját, de ettől függetlenül leszarom az index újságíró keservét. Ki nem szarja le, hogy megverték-e vagy sem. Ha - tegyük fel - engem vernek meg, nem kezdődik média hiszti az ügyben. Szóval én is leszarom az indexes ügyét. Csak mert az egész teljesen irreleváns téma politikailag.