.....szétfújnám hosszú haját, port az útról merre jár......
...Jöttem, hadd lássalak, ismerj meg engem, Eddig ember voltam, immár szél lettem. Égben szállok, földhöz nem köt semmi sem, Jöttem, hadd lássalak, ismerj meg engem...
Tja, öcsisajt, csakhogy a 90+% a ca. 35-40%-ból az minimum 36%, míg 80% az 5-%-ból az 4% alatt van. Ebböl tényleg csak a reménytelenül debil libnáci agyhalottak tudják azt a következtetést levonni, hogy a Szél(vész) Bernadett népszerüsége "egyre közelít" OV népszerüségéhez. Bár egy kicsit igaz is lehet, mert ha a múlt héten 3,5%-on állt a maca, most meg 4%-on, akkor azért javított kemény 0,5%-ot. A kicsinél is kevesebbet is meg kell ugye becsülni...
Szerintem teljesen hihető a diagram. A saját jelöltjét minden párt szavazója magasan preferálja, a többi tekintetében meg arról szól a sztori, hogy kit utálnak a legkevésbé.
Závecz magáncég, a tulaj elég régóta dolgozik a szakmában (korábban az Ipsosnál volt), ha kiderül, hogy "megvették", egy életre eláshatja magát. Nem tartom valószínűnek, hogy megkenték, de ha legközelebb összefutok vele, megkérdezem :-)