Azért megjegyzem, hogy a magyar-nyelvű nekik szóló plakátok mellett elmentek a migráncsok, mint én anno a ruszki tace pao előtt, amelyen csak ákombákomot láttam.
Továbbá megtudnád e magyarázni, hogy az Orbán apparátus miért küldte el a francba a Magyarországon élő arab származásúakat, akik tolmácsnak jelentkeztek Szegedre ? Továbbá, hogy ellenőrzés nélkül kezükbe adta soknak egy magyar nyelven írt úti okmányt, Szeged-Pécs-Budapest-Debrecen, útvonal megjelöéssel, ez miért is történt ? Így védték a magyar nőket az erőszakolástól ! Külön szerelvénnyel Debrecenbe szállíthatták volna őket !
De a vezéri számítás ellenére, egy migráncs sem erőszakolt, vagy robbantott.
Sajnos s fidesz-féle politika a legmocskosabbak egyike.
"Ha az egyedek csóró analfabéták, akkor bármi megtörténhet."
Külön van választva a téma. Logikus, hogy az analfabéta nem rendelkezhet magasabb szintű tecnikával aminek kijelzőjéről olvasni kell, vagy sms-el kommunikálni. A sorba rakott telefonszámok hívását meg egy majommal is meg lehet tanítani.
Sajnos a közlekedési statisztika is gyászos vad állattal ütközés kapcsán. A lovaskocsis korszakban persze nem volt ennyi súlyos eset. A technikai fejlődés kitermeli a maga áldozatait. Nem is tudom hány ember halhatott meg eddig, mert lezuhant a repülőgép ?
Kérem szépen nem tudom, hogy a szír, vagy az afgán milyen jelzőtáblákkal van tisztában.
Gyakorlatilag ha van a csapatban okostelefon, utána tudnak nézni az adott foldrész országának
nyelvezetének és a gugli fordítón okosodhat. Mielőtt még valami baj n em, éri a kerítésnél. Ha az egyedek csóró analfabéták, akkor bármi megtörténhet. Esetleg megúsztatják a Tiszában őket, oszt jó napot.