Sólyom olyan államfő volt, akinek volt elképzelése arról, mi is a szerepe a magyar politikai életben.
A Göncz-féle "nemzet nagypapája" szerep hozzá nem illett volna, nem is próbálta őt utánozni. Ehelyett igyekezett kihozni a köztársasági elnöki posztból, amit lehetett, külön tényezővé alakítva azt.
És ő volt az, akinek az újévi köszöntőire érdemes volt odafigyelni, mert nemcsak sablonszövegeket pufogtatott, hanem az akkori helyzetre reflektált.
gyurcsányi egy igazi politikus, akinek víziója van (bármilyen ocsmány is), és aki ért a szakmához.
Ha valaha ki akartok lépni a paprikajancsi szerepéből, akkor nektek sem ártana felismernetek, hogy Orbán is jó politikus, sőt gyurcsányinál jóval magasabb ligában játszik, világszinten is tényezővé tette magát önerőből.
A lábunk szárát ti kommunisták, balliberálisok fostátok le többször a történelem során, de végre képen lettetek törülve, és nem fogtok többé országos hatalomhoz jutni semmilyen körülmények között.
Örültem, amikor Sólyom lett az elnök és nem Szili.
Pedig mindig elmondtátok, hogy aki fideszes, az egy utolsó görény
Nem tudom, mit vettél be vagy mit szívtál, de mára elég belőle. :D
Miért lenne az valaki attól, hogy fideszes? Azért, mert te esetleg így gondolkodol arról, aki a Fidesz ellen van, még nem jelenti azt, hogy fordítva is ez lenne a helyzet.
Ez utóbbiban nagy szerepet játszik, hogy egy megbukott, másod- vagy harmadvonalas fideszes is nagyobb kalibert képvisel, mint gyurcsányin kívül bármelyik balliberális.
Ti pedig pont fordítva. Emlékezz a bazsarózsázásra!
Akkor kezdtétek el szeretni, amikor elkezdett beszólni a Fidesznek.
Pedig mindig elmondtátok, hogy aki fideszes, az egy utolsó görény, és dátumokhoz, eseményekhez kötöttétek. 1998-hoz, 2006-hoz, 2010-hez, 2011-hez stb. "Aki a trafikmutyi után is fideszes, az ..." stb. Aztán ha valaki lelép onnan, akkor azonnal a kebletekre ölelitek, futtatjátok mégis.
Ha neki megy jól, akkor azt harsogja: "megérdemeltem", "ne turkálj a zsebemben", ha neked megy jól, akkor ételt oszt a Blahán, vagy éppen szakadt kabátokat állít ki a legszebb tereinken, és a fotójukkal zsarol (vagy éppen 10 éves fotókkal).
Az a csoport (többségében) aki ma liberálisnak nevezi magát, az szerintem nem liberális hanem libbant, egy félhülye vallási szekta tagja. Köze nincs ahhoz ami a liberalizmus volt eredeti formájában.
A másik, hogy akármi is a véleményem a libbantakról, együtt kell élni velük, ami néha kompromisszumokkal jár.
Természetesen. Mindenhol vannak becsületes, igaz liberálisok . Igaz, azok nem használnak jelzőket. Nem liberális demokraták , nem politikailag korrektek. Egyszerűen liberálisok.
Kizárólag balliberálisok idézgetik a véleményüket mértékadó véleményként az elmúlt 7-8-10 évben, és kizárólag jobboldaliak orra alá dörgölve, mint valami jobbos véleményt. De ilyen a balliberális pápa is, akire a balliberálison kívül nem hivatkozik senki.