A Juncker-bizottságnak mennie kell
Jean-Claude Juncker 2014 novembere óta vezeti az Európai Unió meghatározó kormányzati szervét, az Európai Bizottságot. Az azóta eltelt több mint másfél év ékesen bizonyítja Juncker elnök alkalmatlanságát: ez a szomorú időszak egybeesik az Európai Unió soha nem látott mértékű válságával, az eddigi politikai-gazdasági nehézségeit csak súlyosbító – és rosszul kezelt – migránshelyzettel, valamint az Egyesült Királyságnak a közösségből való távozásával.
Juncker elnök testesíti meg az Európai Bizottságot, és azon keresztül az Európai Uniót is. Demokráciákban, ha egy vezető nem tud felmutatni eredményeket, távoznia kell pozíciójából; márpedig az elmúlt két évben az Európai Unió egysége megbomlott, és ő tétlenül és eszköztelenül nézi a fejleményeket.
Tekintettel mindezekre, kérjük az Európai Parlamentet, hogy vizsgálja ki Jean-Claude Juncker és az általa vezetett bizottság felelősségét a csonkítás miatt, amely a Brexit révén az Európai Unió közösségét érte, és bizalmatlansági indítvány elfogadásával mozdítsa el hivatalából a Juncker-bizottságot, és tegyen pontot az Európa számára csúfos kudarcokat hozó Juncker-korszak végére.Hisszük, hogy az Európai Parlament Petíciós Bizottsága mint az Európai Unió közvetlen demokráciát kifejezni hivatott, legfőbb jogalkotó intézményének felelős testülete, kedvezően bírálja el petíciónkat.Petíciónk tömeges támogatására, a polgárokhoz fordulva, megkezdtük az aláírásgyűjtést.
(Magyar Hírlap)
A feleségem épp a múltkor kérdezte meg az osztályában mennyien bagóznak. Hetven százalék tette fel a kezét. Az ezelőtti osztályában a fele sem dohányzott. Messze nem reprezentatív, de mégis egy adalék.
Igen, az alkoholizmus népbetegség és akkor Orbán filozófiaja ;" mindent tegyenek meg a saját boldogulásuk érdekében, amit megtehetnek, és mi minden akadályt elhárítunk, amit a kormány elhárítani képes""
Te meg orulsz, hogy hurra az alkoholista magyar népnek a piás Orbán segített hogy még inkább vedelhessek az alkoholt!
Mivel láthatóan nem tudod, mi ez a bizonyos filozófia, ezért segítek, nekem megvan szó szerint:
"Arra akarjuk biztatni az embereket, hogy mindent tegyenek meg a saját boldogulásuk érdekében, amit megtehetnek, és mi minden akadályt elhárítunk, amit a kormány elhárítani képes"
Elfogadta az Országgyűlés szerdán a magyar állampolgárságról szóló törvényt módosító javaslatot, amely biztosítja a határon túli magyarok számára, hogy egyszerűbben és kedvezményesen szerezhessék meg a magyar állampolgárságot.
Én is támogatom az otthoni páleszfőzés ötletét, de emlékeim szerint idén kétszer volt kezemben pálinkás pohár, mindkétszer nagyjából három cent erejéig.
Azt írtam volna? AZt írtam akkoriban készült, hiszen látható ott más akkori politikus. De nyanyo szint ez erettsegi bankettes kép. Te meg szépen összefűzöd a kettőt hogy ez kormány bankett volt.