cetelem hitelkártyával EMAG 7%-os kedvezmény érvényesíthető az emag honlapján lévő olyan termékekre is amiket nem az emag forgalmaz? emag webshopban van sok sok termék, aminek a forgalmazója nem az emag
Ha cetelem hitelkártyámról teljesítek fizetési kérelmet, akkor számolnak fel költséget érte? Magyarán, ha pl egy 1000Ft-os fizetési kérelmet teljesítek, akkor lesz-e valamilyen fix és/vagy %-os díj, pl mint a KP felvét esetén?
Az appot nem tudtam használni, regisztrálni engedett, ami csak arra volt jó, hogy sms helyett az appal hitelesítsem magam ( böngészőből próbáltam belépni). De zárolás lett a vége...
Engem épp napok óta hívogatnak, de vagy nem tudom felvenni vagy mire felveszem már nincs a vonalban a tag. Ma SMS-t is küldtek, hogy hívjam vissza a hitelkártyámmal kapcsolatban, de a szám a központi szám és Julika nem tudja miért kerestek, jelzi a kollégának.
Titeket nem keresnek? Vagy csak sima személyi kölcsön ajánlat lesz?
Nem tudom hogy mióta és meddig tart, de jelenleg nem elérhető a megtakarítási számla. Hitelkártyát törlesztenék belőle… Nem kéne túl gyakran eljátszani, mert oda lesz a bizalom.
Én iCsekkel szoktam befizetni. A befizetés után 2 nappal szokott megjelenni a netbank egyenlegében, de a kivonaton a csekkbefizetés napjával szerepel.
Most viszont zavar volt az erőben, mert a 17-i icsekkes befizetés csak ma, 20-án látszódott a netbank egyenlegében. Remélem a kivonaton 17-ével lesz könyvelve.