2016-ban bemutatásra került a Renault alsó középkategóriás egyterűjének 4. generációja, a már megszokott módon két kivitelben is. Ide gyűjtsük az infókat az új modellről, majd a felhasználói tapasztalatokat is itt oszthatjuk meg!
Scenic 4 1.6dci 2016 évjáratú kocsi vásárlása előtt állok.
Kérdésem az lenne, hogy az "Android Auto"-t támogatja a multimédia rendszer?
Sajnos, a verziószámát még nem tudom a kocsi szoftverének. Csak kíváncsi vagyok rá, mert azt szeretném majd használni!
Ha esetleg nem, akkor lehet a kocsi szoftverét frissíteni? Ha igen, akkor hol lehet azt megtenni? Esetleg egyénileg én is meg tudnám csinálni, vagy szakember kell hozzá?
Sziasztok! 2001-es Scenic, 1.9dci. olyan mint ha nem kapna üzemanyagot. Önindító cserèlve volt, akksi jó. Rendszerben van üzemanyag, nem levegős, legalábbis a kettőben amit látok. Mi lehet? AC a gond?
Tegnap nyeleregve de elindult az autó, gondoltam akku, töltöttem egy éjszakát reggel ugyan az a nyekeregve indítás egyszer, aztán semmi, nem kattan nem teker...
Vettem új akkut, de a probléma ugyan úgy fenn áll, nem kattan, nem teker. A visszajelzök az indításkor nem halványodnak, akkura rámérve megvan az inditó feszültség. Mi lehet a hiba?
Sziasztok.segítséget szeretnék kérni,hátha már találkozott valaki ilyen jellegű problémával.1.5-éves Grand Scenic kiengedett kuplungnál morgó csapágyhang bal eleje felöl a kuplung benyomását követően megszűnik 10e km-nél!!
Sziasztok. segítséget kerek,mivel külső féltengely csuklót kellene cserélnem de nem találok hozza sehol.az alany renault megane scenic 1999 1.6 benzin,ami volt benne a külső fogzása 23 a belső 25 és nem találok hozza sehol a féltengelyen is 25 fog van.
Szia Mindenki, tegnap vásároltam egy 2007 évjáratú 1,6 benzines grand scenicet, kicsit félek az elektonikájától, mik a tipus hibák, kinek mi a tapasztalata? Köszönöm a segítsége előre is!
Üdv. Azzal nekem nem volt gondom. Ha sokat használod pályán akkor javaslom próbáld ki 130-140 tempónál is. Engem a belső gördülési és szél zaj nagyon zavart. Lehet neked semmi gondod nem lesz vele....csak ne érjen csalódás.
Most tervezem egy Grand Scenic vásárlását, az egyetlen probléma vele, hogy a második üléssorban ülők hátsó felébe beleáll a biztonsági öv csatja. Ezzel lehet valamit kezdeni? Próbáltam valahogy lehajtani a két ülés közé, vagy félretolni, vagy ilyesmi, de nem az igazi. Van erre valami trükk, vagy ahogy Hofi mondta: a gondolattal próbáljak megbarátkozni...
Tudom, hülye probléma, de nem akarok állandó nyafogást hallgatni hátulról :)
Pontosítok a kérdésen: 2018-as Grand, csak ultrahangom van elöl-hátul (nincs radar, nincs adaptív tempomat, nincs holttérfigyelő), és a parkolás közben azt figyeltem meg, hogy kb. 1 másodperc késés van a visszajelzésben (pl. már állok, de utána még változik a szín).
Én is úgy érzem, hogy egy kicsit javított a helyzeten. Nem sokat, de valamennyit biztos. Én a tükör aljára tettem egyet, és az A oszlopra is egyet, úgy ahogy a hozzá adott leírásban van, ezért inkább most ide nem rajzolnék :D
Üdv. Ha megnyitod a linket akkor látod hogy van feltéve. A csepp alakút tettem az A oszlop tövére (2-2db) a bordásat pedig a tükörházra úgy ahogy a képen van....ha nem javít a helyzeten akkor át tudod tenni máshová csak pluszban kell egy kis kétoldali ragasztó.
Üdv. Nekem javított a tükörtől jövő szélzajon. 2-2 darabot tettem a tükrökhöz..igazából javaslom próbáld ki...maximum leszeded, az ára meg semmi. Amikor feltettem a gyári kétoldali ragasztó erősen fogta. Mivel - a már általam leírt okok miatt eladtam a kocsit nem tudom megmondani mennyire bírta a mosást stb...
Nekem már az Arkamys is nagyon kellemes meglepetés volt a hangminőségével. Teljesen vállalható. Egy 3-as és most egy 4-es Octavia hangcucca (Columbus) ehhez képest Sokol. Pedig mennyire vártam, hogy megjöjjenek a céges 4-e Octaviák és végre valami normális hang legyen a kocsiba :-)