Only one in 10 feel leaving the EU has helped their finances, while just 9% say it has benefited the NHS, despite £350m a week pledge according to new poll
Rishi Sunak brit miniszterelnök szerint a brit EU-tagság megszűnése óta lendületesebben növekszik a brit gazdaság teljesítménye, mint a nagy EU-gazdaságoké.
Ma reggel Rishi Sunak brit konzervatív miniszterelnök felmentette Suella Braverman belügyminisztert és a volt külügyminisztert, James Cleverly-t nevezte ki belügyminiszternek. A következő lépés volt az, amitől a BBC tudósítójának élő egyenes adásban esett le az álla. Az új külügyminiszter David Cameron lesz, aki a Brexit -szavazás után távozott a politikából. A brit politikát követő Olvasó most megkérdezheti, hogyan lehet külügyminiszter valaki, aki nem tagja a Parlamentnek. David Cameront a Felsőház tagjának, Lord Cameronnak nevezték ki.
Suella Braverman szeptemberben Amerikában nyilatkozta azt, hogy “ma már minden ötödik gyermeknek, aki az Egyesült Királyságban született, külföldön született az anyja”. Suella Braverman édesanyja Uma Fernandes, Mauritiuson született hindu, édesapja pedig Kenyában született, szintén indiai származású, legális bevándorlókként érkeztek Angliába. Ezen a wiki oldalon a 2003-as Brent East időközi választás eredménye látható, igen, a konzervatív jelölt Braverman mamája volt. Braverman szülei nem voltak jómódúak, de megpróbálták a lehető legjobb neveltetést adni lányuknak, magániskolába járatták, Suella Braverman Cambridge-t végzett, brit ügyvéd, aki New York államban is az ügyvédi kamara tagja volt. Egyik kedvence szavam, a wokerati (“Guardian-reading, tofu-eating wokerati“) , tőle származik. Braverman a brit nemzeti konzervativizmus vezető személyisége, akit a Daniel Kruger (ő volt Boris Johnson politikai titkára, afféle Orbán Balázs, csak ezerszer okosabb) vezette Új Konzervatív frakció máris Sunak lehetséges kihívójának nevezett. Ezzel persze nincsenek egyedül, Suella Braverman valóban Rishi Sunak egyetlen igazán karakteres riválisa a párton belül.
Nagyon fájt hogy pofára estél? - Persze buksi, a britek és az ÍJU gazdaságáról beszéltem. Aztán itt a grafikon a britek, indiaiak és franciák gazdaságáról. És így értekezel pofára esésről.
Rishi Sunak brit miniszterelnök szerint a brit EU-tagság megszűnése óta lendületesebben növekszik a brit gazdaság teljesítménye, mint a nagy EU-gazdaságoké.
- Mivel múltidő, ezért nem is lenne értelme egy már megtörtént eseményt akár támogatni, akár ellenezni. Viszont a brit királyság gazdasága van olyan erős hogy kibír még egy munkáspárti ötletbörzét is, legfeljebb a konzervatívok majd később rendbe teszik. Nincs a történelemnek előírt menete, így is jó meg úgy is jó amíg nem lőnek.
Az ilyesmi könnyen előfordul. Én az egyik Fészbuk fiókommal jártam így hogy kizártam magamat és megerősítésként meg kellett volna adni a születési dátumomat, de sosem az igazit szoktam hanem általában április 1 vagy január 1, viszont ez esetben trükkösen valami mást, Petőfi Sándorét vagy bármi egyebet. Mégsem próbálgathattam végig Jézuskrisztus születésétől kezdve az összes napot, úgyhogy a fiók azóta is ott lebeg ég és föld között, aki akarja majd megfejti egy kvantumszámítógéppel.
De BJ-nek illetve a bíróságnak tudok adni ötletet, hogy meg kell kérni a Facebook Inc-t a WhatsApp üzenetek előkeresésére az archívumukból. Egy Mark Zuckerberg nevű urat keressenek!