Valóban nincs, ráadásul ezek a tanácsadó státuszok nem teljes munkaidős elfoglaltságok, egy embernek akár öt-hat helyen is lehet tanácsadói státusza, szóval annyit keres amennyit nem szégyell és nem olyan szégyenlős típusú emberek ezek...
42 tanácsadó évi 406 millió vagyis átlag 9,7 millió fejenként. Nagyon értékes tanácsokat adhatnak, amikor állandóan azt mantrázzák, hogy nincs pénze a fővárosnak, de azért ezen értékes tanácsokra futja.
És te hol láttál olyat? Nem azt mondom, hogy ha valamit nem látok, akkor az nincs, inkább úgy fogalmaznék, hogy finoman szólva fenntartásokkal kezelem, amiket ide beirkálsz.
Azt még mindig nem sikerült megtudnunk, hogy kitől kérdezgetsz. Biztos, hogy jó embernek teszed fel a kérdéseidet? A sarki boltos nagy eséllyel nem tudja. :)
Mondjuk én nem emlékszem olyanra, hogy egy ingatlan tulajdonosa kapott volna állambácsitól az építéseihez, felújításaihoz ingyen építőanyagot. Persze azt nem tudom, hogy társasházaknál mi volt a módi. Olyan meg végképp nem volt, hogy mondjuk egy utca járdacseréjét az utca lakóinak kellett volna megcsinálni. Tény, hogy a cuclizmusra én a 80-as évektől emlékszem érdemben, előtte lehet, hogy vót ilyen. :)
Valamilyen formában kellett legyen tájékoztatás, szavazás. Lehet, hogy online, vagy tudomisén, csak neked elkerülte a figyelmedet. Akárhogy is gyártod a kifogásokat, olyan nincs, hogy a KK egyszemélyben dönt a társasházban történő felújítási munkálatokról. A szabályzatot kellene megnézni, hogy mennyi az az összeg, amiben dönthet, illetve a covid miatt volt-e a társasházaknál olyan, hogy a KK egyszemélyben dönthet.
Ha a vállalkozó nem érte be a szemétledobó megcsinálásával, akkor hozzácsaphatták volna a bejárati ajtót is. Nyilván volt oka, hogy miért ez a munka élvezett prioritást. Magad is írtad, hogy fel volt púposodva. Lehet, hogy a bejárati ajtó ezért nyílt nehezen, amúgy semmi baja.