Igaz! ...és tegnap volt pár egész jó beszólása. Lehet, hogy jobb lesz Balázzsal, mint Vadon Jani? (Csak ne a fogyása/nem fogyása miatti cikizésről szóljon minden...).
Nem értem a választást, hiszen Dombinál vannak sokkal jobb humorúak! (pl. Aranyosi, Kiss Ádám, Kőhalmi, Bödőcs, Kovács András P)
Azért a stand up műfaj más , mint ez. Amúgy meg - szerintem - a fő szempont nála az volt , hogy ugye hamarosan Balázzsal együtt fogja vezetni a Hungary's Got Talentet és mivel ez egy nagyszabású műsor lesz az RTL-en muszáj a nézőknek jobban megismerni az arcát. Elvégre nem mindenki nézi a Showder Klubot.
Egy kicsivel szórakoztatóbb volt, de nem "Lali" hülyéskedése miatt. Lehet, hogy át kell venni a műsor ritmusát? Ez a Lali tényleg ilyen sötét, vagy csak betették ebbe a skatulyába?
Ugyan fontos,h legyen humorérzéke a hgt műsorvezetőinek, de azért mégsem ők lesznek a főszerepben.
Szóval nem feltétlenül a humor alapján választották ki.
Míg egy kovács andrás p valóban jobb humorral és előadókészséggel van megáldva, műsort már lehet, h nem tudna annyira jól vezetni, mint azt dombiról gondolják a reteknél.
Természetesen ezeket a "bárgyú" kis játékocskákat már ismerhetjük máshonnan. A követhetetlenséget a játékosok magatartására értettem, illetve amiatt nem is tudtam igazán a játékra figyelni:
- az a "mindenki csapkodhatja a gombot, hátha eltaláljuk a választ, ha nem, megyünk a bárpulthoz" eléggé nagy katyvasz volt,
- Ramóna állandóan vihogott, ha kellett, ha nem,
- Andi folyton rángatta magát,
- Geszti beképzelt és nagyképű volt,
- Dombi megpróbált poénkodni, nem sok sikerrel (már félek mi lesz, ha Balázzsal együtt hülyéskednek),
- még Fluor volt a legnormálisabb.
Én sem húzom le egyértelműen a műsort, hátha lesz jobb is és Balázsra is rászólnak, ne hadarjon annyit (mert különben bírom a fejét).
Nem is ertem miert eroltetik ezt a szlogent hozza. Viszont annyira rossz sem volt , balazs tenyleg nem rossz musorvezeto.
En lehet,h majd meg probalgatom, ugyis csak heti 1x van, igazan nem sok. A vendegeken is nagyon sok mulik, sztem ez a showderes csavo eleg jo, voltak azert megmosolyogtato dumai.
Nameg balazs alparisaga sem maradhatott ki, legalabbis volt egy eleg morbid poenja(ha jol vettem ki)
Habonyrol es selmeczi gabirol fantazialgatott mint par meg h ha vizualisok vagyunk kepzeljuk el ahogy smarolnak.
Gondolom itt habony beesett allkapcsara, szajara es selmeczi pokot a sarokbol kiharapo fogaira gondolt.