Tegnap a vicenza ellen is nyertünk idegenben szoval noveltuk az elonyunket a 3.hoz kepest, Bolognaval szemben meg maradt az elony mivel ol is nyertek tegnap. Forza Carpi.
A Serie A-s topicban már írtam azt, hogy mennyire különleges a Serie B ilyen szempontból. A mezőny nagy része között nincs lényeges különbség, a 22-es mezőnyben legalább 15 csapat feljuthat/kieshet.
Ebben a helyzetben 9 pont hatalmas előny, a 4 döntetlen után sem került gondba a Carpi, csak éppen most a Frosinone a 3., 2 hete meg a Livorno volt az. És ez így megy majd a végéig, 9 pont elképesztően nagy előny a Serie B-ben.
Következő meccsünk a Latina ellen lesz aki a középmezőny stabil tagja szóval azért illene egy győzelemmel eljönni onnan is ha tényleg fel aakrunk jutni a Serie-a-ba. ;)
Végre megvertük a Mumus csapatunkat, ráadásul a Bologna is ikszelt szóval 8 pontra nőt aze lönyünk a 3-al szemben is 9 pont elönyünk van és még 12 fordulo van hátra szóval bizatóak a kilátásaink a feljútással kapcsolatban. :)
Sajna annyira fáradt voltam az este így nem tudtam végignéznia meccset de örülük hogy ilyen eredményre ébredtem. :)
Elég jól látszik hogy mumus csapatról van szó. De egyszer minden rossz sorozat meg fog szakadni. Mint ebben a kiírásban a Juvénak, hogy elverték idegenben a Nápolyt. :)
Érdekes meccsnek ígérkezik mert az Avellino nagyon feljövőben van az elmúlt időszakban a Carpi meg nem képes meccseket nyerni, de még gólokat sem tudnak rúgni mostanság szóval egy igazi ki-ki meccsre számítok holnap.