Csaxólok, hogy ezt a táblázatot a távoli galaxisból hozza át medve kartács.
Már nevezték ezt ott megszorításnak (kata, mint megszorítás?), 49 új adónak, már bevezetett adóknak, stb., szóval egyik jellemzőbb meghatározás, mint a másik.
Szokásos ballib hangulatkeltés. Persze attól még medve kartács jó fiú, nem kell bántani:)))
Hát igen:((( A legtehetségesebbek meg is sértődnek és inkább külföldre mennek!!! Ezek az internacionalista tehetségek:DDDD Persze lehet, hogy nem érted, de az nem baj:)))
Mondom, hogy nem nézem. Azt se tudom, hogy tehetséges, vagy sem. Azt viszont tudom, hogy a világan minimum százmilliónyian énekelnek tehetségesen. Ezeknek az egy ezreléke tud megélni ebből, jól meg annak a tizede.
Tele van Budapest a meg nem értett, sértett tehetségekkel, akiknek a közönséges munka nem smakkol. Nem kéne még lovat is adni alájuk!
Az ne legyen (sőt szerintem politikai reklám se legyen), de nekem hideglelésem van a sok tehetségkutatótól is. Más mindenhol csak az, az esti műsor. Elhúzzák a mézesmadzagot szerencsétlenek orra előtt. Hány lesz ebből befutott és hány egész életére megkeseredett?
Minden egységnyi forint gyengüléssel a devizahitelesek egyre jobban erősdödnek. Egyre jobban fogják értékelni a kormányzati intézkedéseket. 310-nél még voltak elégedetlenkedők, akik azt mondták, hogy a 310-es forintosítással kitörölhetik. Mostanra, 318-nál ezek elhallgattak. 330-nál minden noname nímand zugblogger isteníteni fogja a 310-es átváltást.
Senkit nem hagyunk a zút szélén. Magunkkal viszünk mindenkit.
A Fidesz választási kampányaiban mindig előszeretettel jött azzal a parasztvakító dumával, hogy a baloldali kormányok mindig a megszorítások és adóemelések kormányai voltak bezzeg a Fidesz-kormányzat minden esetben a nemzeti érdekek mentén a nép javát akarva, adót[...] Bővebben!Tovább »
:DD Van ebben valami gyermeki, még fejletlen gondolkodás,... A tüntetők mit akarnak mutatni Merkelnek? "-Merkel néni most tessék megnézni mit csinál ez az Orbán! Tessék őt megverni!"
"amint a baloldal megerősödik."
Akkor már sokadszorra kérem.: Kérek baloldali neveket és (vagy)) pártot!!! Akikkel megerősödik a baloldal.