Keresés

Részletes keresés

ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.28 -1 0 576

... és persze egy pillanatig sem csodálkozunk, hogy  - fogyasztói tapasztalatnak álcázva - élelmiszernek / étrendkiegészítőnek tulajdonít GYÓGYHATÁST.

Ami törvényileg TILOS!!!!!

Előzmény: teerted (573)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.28 0 0 575

Ezekhez a gyógyulások Jézus csodatételei, pl. "Kelj fel és járj!", nyomába sem érhetnek. :)

:-D :-D :-D

JammieB. Creative Commons License 2016.10.28 -4 2 574

Ennek a levelednek örülnöm kellene vagy mérgelődni? Mi volt vele a célod? Ahogy ott is olvashatod nem arra szántam, hogy a fórumba mutogasd, de ennyi telik tőled! Jó, hogy nem mentél papnak, mert a gyónási titkaidon csámcsogna az egész falutok!

A csodás gyógyuláshoz egy név is tartozik, ha már ezt is vicc tárgyának teszed: Gsöll Erika, aki Németországban volt betegápoló, amikor az történt!

Mit várhatok még tőled? Az általános iskolás ellenőrzőmet is be fogod másolni, hogy milyen intőket kaptam?? Nagyon szégyelld magad!

teerted Creative Commons License 2016.10.28 0 2 573

Sárkányfű-árusunk, a dupla nullás ügynök (007), nagyon kedves és "meggyőző"  leveleket tud írni a csodákról. :)

"Te korrektnek tartod, hogy én itt írok neked és te pedig a fórumon válaszolsz? Ha ott szerettem volna választ kapni, akkor ott írok. Azt meg felejtsd el, hogy csalónak nevezel engem!! Képes vagy még be is linkelni, amit írok, hogy akit nem érdekel az tartsa meg a véleményét és lépjen tovább és mellé igen negatív vagy... Azért kikerekedne a szemed, ha az összes gyógyulttal beszélnél (csak, akiknek én ajánlottam) -mert megoldható, köztük orvosok is vannak- és mindegyik elmondaná, hogy ennek köszönheti az egészségét....jaa, akkor nem tudnál csalónak nevezni?? Gondolom akkor a véletlen művének titulálnád!  Tudom ezt is kiparodizálod, tehát kár volt bármit is írnom, de a véleményed nem veszi el a hitemet! Jaa és bármennyire is fáj neked, nem a pénz motivál! Csak egy gondolat még: a rezveratrolt is cikizted, ami a Soul egyik és hangsúlyozom csak egyik összetevője! Pécs, Rákóczi út 39-ben a Bio boltban a tulaj fültanúja volt, amikor az 50 körüli nő azt mondta, hogy mindkét lábát térdtől amputálni akarták, de ő nem engedte -mellette továbbra is dohányzott- vett tőlem 2 dobozzal, napi 4 tasakot ivott az általad hatástalannak gondolt termékből és képzeld 4 nap után elkezdett bizseregni mindkét lába és 2 hét múlva azt állapították meg, hogy megindult a keringés... Nem kell az irónia, de nem tudom, hogy ha a te ismerősödnél történne ilyen, akármitől, tehát vonatkoztass el az általam ajánlott terméktől, akkor nem hinnéd el, hogy valami csodás dolgot fogyasztasz te is és ajánlasz másoknak?? Amiről meggyőződöm, hogy jó, azt ajánlom mindenkinek, ha tetszik neked, ha nem...ilyen például a Honda is.... 8 éve van 2 Hondám és most a fiaimnak is vettem egyet! Még soha nem láttak szerelőt, jól mennek, keveset fogyasztanak... Tudod jöhet nekem bárki, aki az Audit vagy BMW-t dicsőíti és kineveti a Hondát...... a véleményem abban is szilárd és nem változtatja meg mások véleménye."

Ezekhez a gyógyulások Jézus csodatételei, pl. "Kelj fel és járj!", nyomába sem érhetnek. :)

JammieB. Creative Commons License 2016.10.27 -3 2 572

Ehhez a baromsághoz regisztráltál egy másik új nevet?? Nem tudom, hogy mit csinálsz, de látom, hogy nagyon évezed!

Előzmény: Törölt nick (570)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.27 -4 1 571

Nem volt szó megrendelésről, csak arról, hogy ott is olvashatsz a termékről.. Azt írtam, ha bármi kérdésed lenne, akkor hívj! 

Tudod elég nyomorult dolog tőled, hogy itt hazudozol!!! Egyszer bemásoltad a levelet, mindenki láthatta, hogy semmi szó nem volt eladásról! Ha most nem mondok igazat, akkor pofán vághatsz, de ha igen, akkor hadd legyen már fordítva! :)

Nem a rosszindulatú daganat lett jóindulatú, hanem amit az orvos rosszindulatúnak várt -tapasztalati szerint- az nem rosszindulatú volt, hanem az összes daganat jóindulatú volt! Ugye csak te vagy ilyen szerencsétlen, hogy ezt félre magyarázod???

Most is vagy 10-szer kellett átírnom, mert mindig belekerült olyan szó, amit azonnal félre magyaráznál újabban!!

Egyébként most megint van egy piros pötty, ami pár hónap alatt nőtt és megint műteni akarják apukámat, tehát megkérlek, hogy óvatosan szemétkedj, mert gondolom annyi tisztesség csak szorult beléd, hogy nem gúnyolódsz senkinek a hólyagdaganatán!!!

Annyit én is tudok, hogy rosszindulatú daganat soha nem lesz jóindulatú!!! Rosszindulatú sejt sem válik normális sejtté!

Tehát ne lovagolj már ezen, mert te is tudod, hogy ez nagyon aljas viselkedés tőled!

Előzmény: teerted (568)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.27 -4 0 570

Összenő ami összetartozik:

alternatívák dícsérete:

Közeli angyal Creative Commons License 2016.09.17 -5 1 5377
pedig a deutérium mentes vízről is jókat mondanak, csak az ára nagyon durva.
Előzmény: fenyvesic (5375)

JammieB. Creative Commons License 10 órája -1 0 54381
a deutérium mentes vízre gondolsz.
Előzmény: cucu (54379)

Nehéz az élet két nickkel, mások is belebuktak már :-))
Előzmény: JammieB. (327)

ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.27 -1 1 569

Méghogy nem reklámoz, és nem kuruzsol! :_((((

Hát itt a konkrét példa, hogy ezt csinálja. :(((

Előzmény: teerted (568)
teerted Creative Commons License 2016.10.27 -1 3 568

Amikor megjelent a csodaszerével, akkor én rákérdeztem, hogy miről van szó. Ő küldött egy e-mailt, amiben az általam többször is idézett mondattal kezdte dicsérni a Rain International termékeit. Még annak a honlapnak a címét is megadta, amelyiken megrendelhetem a termékeket. Természetesen, az ő MLM-es kódja és neve is szerepelt a honlapon.

Amikor észrevette, hogy nem jött be az MLM-es parasztvakító szöveg, akkor kezdett magyarázkodni. Bármit is ír a különböző topikokban, a levélben egyértelműen leírta, hogy az összes daganat jóindulatú lett.

A magyarázkodását egy Fenyvesic kórtársnak írt levéllel egészítette ki, amelyet szó szerint idézett a másik topikban, azonban a hangneme és stílusa miatt moderálták azt a hozzászólást. Ha megadod az emilcímedet, akkor elküldöm James Bond levelének a szövegét.

Előzmény: Spinosa (566)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.27 -1 0 567

semmi, felejtsd el!

Előzmény: Spinosa (566)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 0 0 566

Miről van szó? Most miről kezdtél el beszélni? 

Előzmény: JammieB. (565)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.27 -1 1 565

Azt az általad -teerted- többször leírt mondatot szándékosan nem akarod megérteni, mert akkor el kellene ismerned, hogy egy egyszerű mondatot sem vagy képes megérteni!

Ha az a tapasztalat, hogy a hólyagdaganatos nagy százalékban rosszindulatúak, akkor az orvos azt várta, hogy apukámnak az eredményei is úgy jönnek meg, hogy rosszindulatúak! Ezzel ellentétben mind a 9 daganat jóindulatú volt. -Eddig világos?- Ezért írtam, hogy azt feltételezzük- tehát nem 100%-ban tudjuk, hanem feltételezzük, hogy a várakozással ellentétben nem rosszinulatú lett a 9 daganat, hanem jóindulatú. Csak egy barom értelmezi szándékosan úgy félre, hogy a rosszindulatú dagant vállt jóindulatúvá! Na fogtad? Mit akarsz még ezen elmagyarázni???

Előzmény: Spinosa (558)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 -1 0 564

Te adsz egészségügyi tanácsot, amikor azt sem tudod, hogy mire jó amit mondasz, még egy választ is nehezedre esik összehozni. 

Előzmény: JammieB. (563)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.27 -1 1 563

akkor a datolyát helyettesítsd be plüssmacival, vagy bármivel, mert nem az a lényeg

Előzmény: Spinosa (561)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.27 -1 1 562

Azt tudod, hogy rossz nick névvel válaszolgattál, mert a "teerted" nick nevednek írtam, tehát próbálj azzal válaszolni! :) Na ez már bukta!!

Előzmény: Spinosa (559)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 -1 0 561

Ha egy csepp eszed lenne, akkor tudnád, hogy a datolya jó a torokfájásra és ez  tény! 

Előzmény: JammieB. (560)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.27 -1 1 560

Ha egy csepp eszed lenne, akkor rájönnél! az a lényeg, hogy a datolya nem jó torokfájásra, tehát, ha nekem segítene, akkor nem hiszem, hogy sokat foglalkoznék vele, hogy neked mi a véleményed.. Érted már? Dereng egy csepp fény a sötétségben? Tehát a tapasztalat és a feltételezés és okoskodás összecsapását jelképezi a datolya példája... Nem lett volna jó a méz, mert az ugye valóban jó! Gondolom még most sem érted és mégis engem nevezel tudatlannak??

Előzmény: Spinosa (557)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 -1 0 559

Csupán annyi, hogy, néha még a saját állításaidnak is ellentmondasz, annyira nyomod a rémrain  szemináriumon mantrázott anyagokat.  

Előzmény: JammieB. (556)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 0 0 558

És mindannyiszor neked írtam, de sajnos ezt a mondatot nem tudod felfogni. Sajnos ez van, de ne csüggedj, megpróbálom majd elmagyarázni, hátha a te fejecskédbe is fér egy kis  tudás a Kun-Badár -féle agymosás után. 

Előzmény: JammieB. (552)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.27 0 1 557

Te aztán nagyon el vagy tévedve. Egy torokfájás és a datolya, hogy jön egy olyan helyre, ahol TE ostoba módon kuruzsolni próbálsz és ámítod, átvered a súlyos betegségben szenvedőket. Egyedül vagy ennyire ----- vagy segítenek? 

Előzmény: Spinosa (550)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.26 0 2 556

Na mesélj provokátor, hogy mi a bajod a belinkelt hozzászólásaimmal!?

Előzmény: teerted (553)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.26 0 2 555

Milyen önzetlen vagy, egy igazi tünemény!

ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.26 0 1 554

... meg a hasnyálmirigyrákos és a többi topikban elkövetett hsz-ait is lehetne szemezgetni. :-s :-s

teerted Creative Commons License 2016.10.26 -1 2 553

Tulajdonképpen a Te módszered sem rossz. Ahhoz, hogy bemutasd az ilyen sárkányfű-árusokat, elég csokorba gyűjteni a 00ügynök hozzászólásait. Ha ezeket egy önálló gondolkodásra képes ember elolvassa, akkor elég világos képet kap a RAIN International MLM-es ügynökeinek jelleméről.

http://forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=&user_id=1656518&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9219736

http://forum.index.hu/Article/showResultList?o=4&aq_text=&aq_cre=&user_id=1656518&topic_id=&forum_id=0&aq_ext=0&t=9006162

Ha ehhez hozzátesszük Fenyvesic kórtársnak írt levelét, akkor már szinte tökéletes lesz a jellemrajz. Ezt itt nem idézem, mert moderálták azt a hozzászólást, én azonban elmentettem az örökkévalóság számára. Ha valakit érdekel, elküldöm az emilcímére. :)

JammieB. Creative Commons License 2016.10.26 -2 1 552

Remek hatásvadász vagy a hazugságoddal :) HA jól emlékszem, akkor ezt már vagy 6-szor legalább elsütötted és akkor sem esett hasra a baromságodtól senki! Mit szeretnél elérni ezzel?

Előzmény: teerted (546)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.26 -1 1 551

Nehezen is menne :) Kb.  olyan próbálkozás lenne, ha azt mondanám, hogy amikor fáj a torkom, akkor datolyát eszek rá és elmúlik a fájdalom és erre te elmagyaráznád tudományosan, hogy miért is nem működik a datolya a torokfájásra. Megköszönném a magyarázatot és továbbra is használnám, mert működött. Tehát lehetek én a "tudatlan", "alulképzett" és még bármit aggathatsz rám, amit a moderátorok megengednek neked, attól még ennyiben maradunk!

Spinosa Creative Commons License 2016.10.26 0 1 550

Nem az a célom, hogy JammieB. -t meggyőzzem, csak az a célom, hogy senkit ne tudjon átverni, megvezetni a termékeivel. 

Az Avemar, a Culevit, a gombák és a csökkentett deutérium tartalmú víz is megérnek egy misét.  :) Főleg, akkor ha azt is tudjuk hogyan, s mennyiért készülnek ezek a csodaszerek. 

Előzmény: teerted (549)
teerted Creative Commons License 2016.10.26 -1 1 549

Feladásról szó sincs. Ilyen ügynökökkel azonban nem sok értelme van vitatkozni, mert ezeket sohasem fogod meggyőzni. Őket csak a pénz érdekli. A leleplezésükre azonban minden eszköz megengedett. Én is ezért tettem közzé a nekem írt levelét.

Boldogkői cikkét már korábban olvastam. Ha minden jól megy, akkor szakmailag fogja darabokra szedni a Culevit, Avemar és társai tudományosnak tűnő cikkeit.

Előzmény: Spinosa (548)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.26 0 1 548

A betegekért meg kell tenni, nem adhatjuk fel csupán azért, mert van pénzük ügyvédre és félünk. A pénz nem minden, az emberélet a legfontosabb. 

Olvasd el és segítsd.  

http://gepnarancs.hu/2016/10/szent-tehenek-az-alternativ-rakbizniszben/

Előzmény: teerted (544)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.26 0 1 547

Sajnos olvastam, de ha kell, akkor naponta 1000 hozzászólással is cáfolom az ilyen és hasonló emberek állításait. 

Előzmény: teerted (546)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!