Fontolgatja a februárban magyar tulajdonba került TV2, hogy jövőre kiviszi a főcsatornáját külföldre, így megszabadul a médiaszabályozás szigorától. A társaság korábban abban reménykedett, hogy a kábelcégektől szedhető programdíjból hozza rendbe a költségvetését, ellensúlyozza reklámbevételeinek csökkenését és a reklámadót, de az RTL-re tüzelő kormány végül neki is megtiltotta, hogy ezt a díjat beszedje. Bár a kabinet az állami hirdetések révén támogatja a TV2-t, még mindig nem alkotta meg azt a rendeletet, amellyel valóban "segítene" a társaságon, így a cég alternatív megoldásokat keres.
Többen jeleztétek, hogy valamiféle akciónak kellene indulnia a Napló feltámasztásáért. Barátaim, meghat szeretetetek, de a Naplónak vége, megszüntették, a csapatot szélnek eresztették, ráadásul az adott körülmények között már mi sem akartuk (tudtuk) elkészíteni azt a műsort, amit megálmodtunk.
Simicska két üzlettársa körbejárta a hirdetéseket közvetítő ügynökségeket nyomást gyakorolva rájuk, hogy a reklámok egy részét csatornázzák be a kisebbik kereskedelmi tévébe, ám ennek a külföldi médiaügynökségek többsége ellenállt, sőt, volt olyan, amelyik azonnal panaszt tett az anyaországa budapesti nagykövetségén.
- Kocsi égett a pesti belvárosban. - Két halott, elszökött a sofőr. - Kerítés fúródott egy kislány lábába. - Részeg sofőr tarolta le a garázst. - Újabb munkások lettek rosszul. - Noszály: „Nem verekedtem.” - Késelés a fesztiválon. - Elfogták a késes rablót.
A szombat esti Híradó elé pakolják át az 1997 óta vasárnap este 7-kor sugárzott Naplót - írta az Origo pénteken. A szombat, 17 órakor kezdődő műsorsáv jóval kisebb nézettségre tarthat számot.
Ezek szerint van ebben az országban pénz, ha ilyen néphülyítő TV-csatornák ennyi pénzt fizetnek ezeknek a senkiháziaknak. Őket vajon miért nem szidják? Ja, mert a TV-függő mamikákat szórakoztatja ez a majom?
Ha ez igaz, akkor én jártam jobban, aki nem ismerek az m1-en kívül egy kanálist se, hisz nem veszítek semmit. Félreértés ne essék, nem a politikai hazudozás miatt nézem az m1-et sem (neten), hanem a sportközvetítések miatt. (F1, nemzetközi foci)