Jézus korában voltak ügye a vámszedők. De ma kinek felelnek meg ők? Képmutató vallásoskodók ma is vannak, ők voltak akkor a farizeusok. De kik a vámszedők ma?
Az örök élet titka: Jó helyre születni kell, a többiek meg nem számítanak. Így örökéletre elkisér a szülési fájdalom, persze, hogy csökkenteni kéne a számát.
Fordítva: Saját ősi hitük eredménye, (kényszeríti ki) most a születésszabályozást.
Van, ahol az agymosás és a gazdasági elvonások, vagy mifelénk a mostani körülmények, hogy ilyen világba ne jöjjön világra a szeretett gyermek. De, világra fog jönni!
Egyszer egy ügyfelem mondta, hogy milyen jó könyvet olvassott amit Lenkei Gábor írt a gyógyszermaffiáról, és hogy azt nekem is feltétlenül el kell olvasni. Meg is vettem a boltban 2500Ft-ért, inkább csak azért, hogy az ismerős kedvében járja, hátha megkérdi hogyan tetszett. Ez a Lenkei a könyvében végig aprítja az egész gyógyászatot és gyógyszeripart, aztán benyögi, hogy ezzel szemben az ám az egészséges ha az ő vitaminját szedem ami ennyi és ennyi Ft, nameg a Scientológia. Mondtam is, hogy helyben vagyunk, olcsón megúsztam, 2500Ft-ért megint tanultam valamit az emberíség boldogítóiról ... pedig vehettem volna 8450Ft-ért "Tablettás Közepes Életerő Multivitamint" is. Tulajdonképpen csodálatos a világ, mindenki csupa jót akar és tanítani az emberiséget, mint ez az ember is ezen a videón. Már Svejk is megmondta, hogy élete legszebb napjait a bolondokházában töltötte.
Mondjuk a kinai születésszabályozásnak semmi köze nincs ahhoz amiről beszél a manus.Drábik Jánosra keress rá a neten,ő sokkal kompetensebb ebben a kérdésben,én már több mint egy tucat vidót láttam tőle.
"A farizeusok egy liberális vonalat képviseltek a törvény értelmezésének rugalmasságában" - Nem, e liberálisok a szadduceusok voltak. A farizeusok szigorú törvénykövető vonalat erőltettek, a törvény leírt parancsait íratlan hagyományokkal bástyázták körül, amelyeket szintén megtartandónak jelentettek ki, hogy a törvény parancsait még véletlenül se lehessen megszegni.
Jézus korában voltak ügye a vámszedők. De ma kinek felelnek meg ők? Képmutató vallásoskodók ma is vannak, ők voltak akkor a farizeusok. De kik a vámszedők ma?