A jelenleg forgalomban levő politikusi garnitúra legtöbb tagja már elég sok esélyt kapott, ettől persze lehet bízni bármelyikben, csak éppen sok alapja nincs már ennek a bizalomnak az esetek nagyobb részében.
És tökéletes kormány sem, lásd a mostanit pl.
Tudod mit? Bár inkább ne látnám, mert ez már a tökélyre vitt tökéletlenség.
Aki mindenkiről azt állítja , hogy hiteltelen az önmagában keresse a hibát, ő az aki képtelen a bizalomra mások iránt.Jobb helyeken az járja, hogy mindenkinek jár második esély.
És hogy tökéletes ember nincs. És tökéletes kormány sem, lásd a mostanit pl.
Felsorolhatjuk őket egyenként is, de össze is tudom foglalni:
Akit ismerünk, az hiteltelen. Nehogy már rá szavazzunk. Akit nem ismerünk, az meg ugyebár ismeretlen, arra hogy a fenébe szavazhatnánk?
Vezetés nélkül viszont nem maradhat az ország, tehát szükség lenne egy külső elnyomóra, akkor végre összefoghatna mindenki, és utálhatnánk közösen, moroghatnánk, lázadhatnánk ellene. Csak ki ne vívjuk a függetlenségünket, mert akkor kezdődik minden előről.
Nem ez az elmeroggyantság jele, hanem, hogy nem veszi észre magát - már persze, ha nem manipulált a videó. Volt egy másik hasonló is, szabad szemmel azon sem látszott, hogy belepiszkáltak volna, de attól még nem biztos, hogy frankó.
Felőlem egyébként nyalogathatná éjjel-nappal is, nem ebből van a probléma.
Semmi gond, észrevetted, csak nem akarod látni. Én is csak kiemelten súlyos esetekkel foglalkozom. Majd Döblingben kezelik a tüneteket, de a teljes gyógyulás mission inpossibile.
"Köznapi szóhasználattal "paranoid", "parázik" az, aki makacsul meg van győződve arról, hogy üldözik, vagy valamilyen módon "valakik" ellene törnek, ez a meggyőződése azonban nem helytálló."
Attól hogy eccer megnyalja, attól még nem lenne beteg. Nem is állított senki ilyet. Nézd meg a videót, ott produkál elég kemény tünetegyüttes! Vesd össze a videókon látható többi emberrel!
Egyébként ezt az egészet nem értem, spec jómagam is folyamatosan nyalogatja a száját mert kiszárad és nem tudok oszlopmereven állni akkor se ha beledöglök...
Alapjáraton én például nem viselkedem így. Azonban stresszes helyzetben pontosan ezek a tünetek jelentkeznek (plusz izzadás, illetve remegés, bár az már olyan gyors, hogy láthatatlan).
Persze egy tetszőleges antiszociális személyiségzavar birtokában ezen fiziológiai reakciók egyikét sem produkálnám, mivel a pszichopaták teljességgel érzéketlenek a humán értékekre, ergo egy nyilvános szereplés és annak súlya is hidegen hagyna.
Sokatmondó, hogy mit és hogyan hiányol Orbánból a haladó baloldal. Árulkodó a módozat és a hiányérzet, bár nem Orbánnal kapcsolatos ennek negatív hatása.