Keresés

Részletes keresés

LuiCypher Creative Commons License 2022.11.22 -4 2 23645

Lehet, hogy perverz, amit kérdezek, de ezt az egész 10 éves történetet vissza lehet valahol nézni, pláne letölteni?

dojcstomi Creative Commons License 2022.11.22 -6 2 23644

Ja Szofi a nagy megmondóember.. saját életében meg egy helyben toporog. ROFL

Talán Dani se keveredett volna vissza a rossz társaságokba, ha Virág nem erőlteti az abbahagyást.

Romániába indultak valami állatvédelmi akcióra Fannival, de Dani apjának felbukkanásakor megint az albérletben voltak, ki érti ezt...

Áron csak annyit mondott, hogy menniük kell Romániába, azt ha jól emlékszem nem, hogy mikor. De talán 1-2 nap vagy hét még belefér... úgy mond indulás előtti előkészületek címszóval.

Fanni ellopta ugyan a terveket, de az nem egy kész gyárnak a tervrajza volt? Aztán hogy örültek, hogy végül sikerült ellopni a tervrajzot, csak aztán a "felrobbantjuk a gyárat" akcióból nem lett semmi. :D

egy lakóhajón poshad a kisgyerekével,

Ez tetszik! Teklával kapcsolatban az volt a best jelenet, amikor Báró nekivágta a fejét a kocsinak. :D

Márk.. de ha jól értettem ő ezt az alvilági létet annyira nem élvezte. :D

Petra: egyetértek.

Roland, aki szerinted oposszumfejű? LOL Lehet, hogy az oposszumok csak ennyire képesek, amennyire Roland a sorozatban. :DD

Milán miután Kíra otthagyta a francba úgy mond összeomlott, aztán elment Boldog Disznózni meg a lakóhajón kialakuló feszkók csillapításában segédkezett, meg Teklával kefélt egy párat: slussz. :D

Mesi miért nem akart hazamenni a hajóra

De csak először nem akart, aztán asszem megjelent a Térben Petra is és akkor hirtelen hazamehetnékje támadt.

le se kakkantotta a rá bízott kalácsképűt

ROFL Pedig úgy megnéztem volna! :D

Rebekáról írtakkal is egyetértek.

a hajóról is gyanúsan eltűnt, sosem volt ott a Bencés balhéknál

De általában mindig csak a jelenet szempontjából releváns személyek voltak ott. A hajón is mindig csak pár ember volt, néha így feltettem a kérdés magamban, hogy ilyenkor hol van Milán vagy hol van Kíra vagy hol van Lina vagy hol van Márk.. néha Tekla is "elbújt".

Na az Erik-ügy az érdekes volt. Az utolsó jelenet róla, ami rémlik, hogy elkezdte ekézni a Dani-Virág párost, hogy márpedig így mennek a dutyiba meg amúgy meg majd ekkor lesz a meghallgatás meg amakkor, aztán gyakorlatilag nem történt semmi. Szóval amiért jött azt se fejezte be, aztán amikor kiderült ez a "mi ütöttük el Rebekát" sztori, akkor se érdekelt senkit, hogy valójában mi történt, csak ment az ugatás és ahhoz képest, hogy mennyire csaholtak azt gondolhatta volna a néző, hogy na akkor itt most jól felgyorsulnak az események és Virágék már járhatnak a tárgyalóterembe stb.. ehhez képest semmi nem történt. :D

nem lett kifejtve, hogyan került bele az illegális bunyó szervezésébe,

Akkor azt gondoltam, hogy majd szépen kiderül minden, de úgy látszik ÉNB-éknél taktika a 60 szál közül mondjuk pl. az 59.-et elfelejteni. LOL

Az volt a tippem, hogy Báró bácsi megint kiszabadult szokásához híven és még mindig cseszteti Dávidot, hogy fizessen. És akkor feltehetően Dávid kitalálta magának ezt a "pénzkereseti" forrást. Csak egyet nem értek... amit Dzsó sem értett vele kapcsolatban. Miért mindig Dzsót kellett megszívatnia?!

Előzmény: Kokkin (23641)
ilci56 Creative Commons License 2022.11.21 -2 3 23643

ÉNB Mirjam Bécy csaja a Nagy Ő ben csurgatja a nyálát Árpa Attiláért.

Kokkin Creative Commons License 2022.11.21 -5 3 23642

ÉNB Kíra a VV11-ben folytatja "pályafutását", a következő napok valamelyikén fog beköltözni, ha valakit érdekel. 

Kokkin Creative Commons License 2022.11.20 -5 3 23641

Vegyük akkor sorra, egyes szereplők sorsa hogyan zárult, ha esetleg valakit kihagytam, nyugodtan pótoljátok...

-Joe: motorral körbejárta a sorozat ikonikus helyszíneit, mielőtt elindult volna az őt ismételten felültető Renit megkeresni, mígnem a Budapest áthúzva táblánál kétes kimenetelű balesetet szenvedett

-MalacGábor: se kutyája, se macskája, ugyanúgy a kommuna lakójaként zárta sorozatbeli pályafutását, mint a kezdetekkor, csak 10 évvel idősebben, de legalább esetében - kevesek egyikeként - nem maradt elvarratlan szál az ő sztorijában

-Brúnó: összefeküdt, összeveszett, majd nagy nehezen végül bocsánatot kért Doles anyjától, tanári állása megmaradt az iskolában

-Lali és Virág: kerek lezárás egy esküvővel, bár az végül nem derült ki, hogy a belengetett elköltözés biztosan meg is valósul-e a jövőben, vagy maradnak a jól megszokott kommunában

-Szofi: Dolessel úgy tűnik, jól megvan, jelzésértékűen a csokrot is elkapta az esküvőn, de egzisztenciálisan és szakmailag se sikerült előrébb jutnia az évek alatt, sőt inkább hátrafelé tett lépéseket

-Doles: megtudta a szülei válását, ami felkavarta, de ezen kívül rendesen dolgozott és eltartotta magát, összességében neki pozitívan alakult a sora mindent egybevetve

-Dani: a legvégére visszatért a sorozatba lépésekor megtapasztalt balhés, alvilági énje az illegális bunyóval és doppinggal, záróakkordként Győrbe távozott a családjához rövidebb időre kiszellőztetni a fejét, nem alakult jól a sora a Virággal való szakítással és az utána következő kétes ügyekkel

-Kornél: az idegesítő, féltékeny, hisztis, ütnivaló lúzer csak visszaszerezte valahogy Fannit, Romániába indultak valami állatvédelmi akcióra Fannival, de Dani apjának felbukkanásakor megint az albérletben voltak, ki érti ezt...

-Fanni: összejött Kornéllal, ellopta az épülő gyárnak a terveit, utána elvileg Romániába ment volna a rinyagép pasijával, de itt megakadt a sztori...

-Livi: gőzöm sincs, minek hozták vissza 3 résszel a vége előtt, nem tett hozzá semmit a sztorihoz érdemben, mikor ott a terráriummal szerencsétlenkedtek az iskolában Rolanddal meg Petrával (ennyi erővel BaloghNorbit is reaktiválhatták volna a DJ-körútjáról, levágatta a hosszú haját friss képek szerint, szóval lett volna meglepődés a kinézetét illetően... :D)

-Tivadar: ő az egyetlen talán, akinek a szálait normálisan és egyértelműen elvarrták, ezt vártam volna a többi karakter esetében is

-Heni: sok vizet nem zavart Milán felültetését leszámítva, dolgozni egyszer sem láttam a szalonban, csak pletykálni és flörtölni ment be munka címén, de legalább cserébe jól nézett ki, és kevésbé volt idegesítő, mint az elődje, Tivadar (ettől függetlenül teljesen fölösleges karakter volt)

-Tekla: még az utolsó részekben is mindenkire féltékenykedett, sorozatbeli pályafutásának 90%-át is ez tette ki, szóval hű maradt önmagához, cégvezetőként pedig full életszerűtlenül egy lakóhajón poshad a kisgyerekével, és ez nem zavarja

-Márk: a sorozat végére teljesen átformálták a jellemét, abból álltak a napjai, hogy az öreg tanárnő után futkosott, nekem csalódás, mert amúgy az egyik legjobb karakter volt korábban, kiválóan hozta az alvilági, agresszív, megalkuvást nem tűrő macsót, akitől mindenki félt

-Petra: indokolatlanul sokat szerepeltették a végén sajnos, pedig egy végtelenül unalmas, sótlan és érdektelen nőszemély volt, átlag alatti külsővel

-Roland: belőle is egy lúzer pincsikutyát csináltak, bár én sosem kedveltem igazán, mert szerintem színészileg az egyik leggyengébb volt a sorozatban, de az ő karakteréből többet is ki lehetett volna hozni itt a végén

-Bori: egy csöngetésért és beköszönésért kár volt iderendelni gyesről, ezt a kivénhedt Karola is megtehette volna, hogy hazatér megnézni a kalácsképű lányát, akit elhanyagoltak a gondjára bízott személyek

-Áron: Carlos Sainz 2.0 kinézetre a csávó, igazából félbemaradt az a környezetvédelmes sztori, amiért őt behozták a sorozatba, max. annyi hozanatja volt ennek a szálnak, hogy a hisztis véglény az akciónak köszönhetően talált vissza Fannihoz

-Milán: a sorozat végén csak sodródott az árral, a Teklás viszonyon kívül érdemleges nem történt sajnos vele, pedig itt is ki lehetett volna aknázni a történetet azzal, hogy Bala bá hazajön kicsit még cseszegetni Bangkokból, azok a részek mindig szórakoztatóak voltak korábban, mikor a fater lábtörlőnek használta a fiát

-Karesz: féltékenykedett egy sort és kijött belőle az agresszivitás (jogosan) Bence irányába, de nem derült ki, hogy Mesi miért nem akart hazamenni a hajóra és az esküvőn is miért csak egyedül volt Karcsika jelen...

-Mesi: amint eljött a villából, le se kakkantotta a rá bízott kalácsképűt, nem érdekelte, hogy az jár-e iskolába rendesen, kivel szexel, vagy az apja hová tűnt, helyette őrlődött Bence és Karesz között, de legalább hű maradt önmagához és egy percet se tudott nyugton lenni...

-Bence: az egyik legjobb színészi tehetséggel megáldott szereplő és ismét le a kalappal az alakítása előtt, sajnálom, hogy nem kaptunk választ arra, mit lépett azután nem beszámítható állapotában, hogy eltűntnek hitték a társai...

-Rebeka: megcsalta a nagy szerelme az affektáló, újgazdag szőke tyúkkal, elviharzott a helyszínről, másnap még egy sort búslakodott a hűtőnél állva, de ez a szál se lett kibontva rendesen, a miértekre nem derült fény... a nevelőszülők felbukkanását is vártam, szép lezárás lehetett volna, ha arra hivatkozva magukkal ráncigálják külföldre a kis tejfeles szájút, hogy se az apja, se Mesi nem viselte már gondját és egyedül züllött a villában

-Lina: hála az égnek a vége felé már nem szerepeltették sokat, a hajóról is gyanúsan eltűnt, sosem volt ott a Bencés balhéknál

-Erik: na a kappanhangú, dörmögő, szegényes szókincsű barátom ténylegesen szőrén-szálán tűnt el egyik napról a másikra, persze nem kár érte, mert iszonyatosan irritáló egy hapsi volt, valószínűleg a készítők - még ehhez a szinthez - is roppant gyengének találták, azért rugdalták ki a sorozatból idő előtt

-Noémi: a végére egészen visszavett a sorozatos sz@rkavarásból, és még a nővérének a választását is sikerült elfogadnia

-Dávid: nem lett kifejtve, hogyan került bele az illegális bunyó szervezésébe, kicsit ilyen csapongó volt már a végén az egész karakter, néha elővették a készítők a semmiből, de konkrét sztorija a Bárós ügyön kívül nem volt

Kokkin Creative Commons License 2022.11.20 -4 1 23640

Elszomorítóan gyenge és ötlettelen befejezés volt ez. Az 54 perces adásidőből nagyjából 25 perc a jelentéktelen, öregecske tanárnőről szólt, akire konkrétan senki nem lett volna kíváncsi szerintem, az esküvős jelenet is össze lett csapva, lézengett vagy 5 ember a násznép soraiban, Lali apja se volt ott, pedig Gábor úgy fogalmazott, Lali szüleiért megy a vasútállomásra. Emlékszem, anno a Barbi-Joe féle lagzi, de még a Szofi-Tamás esküvő is nagyon szépen le volt forgatva, itt még erre sem fordítottak kellő energiát.

Balu424 Creative Commons License 2022.11.20 -5 1 23639
Sezike Creative Commons License 2022.11.20 -2 5 23638

Viszont kívánom én is! :)

Előzmény: Tulipántoss (23632)
Sumo fan Creative Commons License 2022.11.20 -3 3 23637

Na, végignéztem az utolsó részt is. Minden fórumtársnak sok szépet és jót kívánok, így nem sokkal az ünnepek előtt. A sorozat olyan volt, amilyen de a fórumban nagyon szerettem azt, hogy -pár elhanyagolható esettől eltekintve- mindenki igyekezett kulturált formában kifejteni a véleményét.

Böszőke13 Creative Commons License 2022.11.20 -3 5 23636

A való világban pedig sok boldog percet, éveket, ÉLETET Mindenkinek! :)

Én is ezt kívánom! A fórum sokkal jobb volt, mint a sorozat :)

Előzmény: Tulipántoss (23632)
Sumo fan Creative Commons License 2022.11.20 -2 3 23635

Báró Péter? Bemutatkozott az a pacák a nézőknek valaha?

Még amikor felbukkant a színen akkor igen, mondta a teljes nevét

Előzmény: dojcstomi (23625)
nlion Creative Commons License 2022.11.19 -4 4 23634

Ha már mindenképp drámai véget akartak akkor az albérlet felgyújtásnál kellett volna abbahagyni az úgy is nagy dráma volt és akkor még ott lett volna Tamara is

Előzmény: dojcstomi (23625)
nlion Creative Commons License 2022.11.19 -4 2 23633

szerintem a barátok közté pont h jó volt végülis ott a legnagyobb főszereplő pont h pozitívan felébredt a kómából. itt meg a legnagyobb főszereplő balesetet szenved és nem kel fel. az egyik pozitív másik negatív

Előzmény: Bomc (23627)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.11.19 -3 5 23632

Még utoljára bekukkantottam a fórumra! 

Okafogyottá vált már minden véleményem, vége a sorozatnak! Mellyel egyetemben eltelt egy évtized is.

A leírtakkal egyetértek, már csak bólogatni tudok azokra.
Csupán elköszönni jöttem! Újaknak és régieknek kívánok további jó fórumozást!

A való világban pedig sok boldog percet, éveket, ÉLETET Mindenkinek! :)

gombóc63 Creative Commons License 2022.11.19 -4 3 23631

Isten mentsen meg bármilyen folytatástól. Akikkel évekig itt beszélgettünk minden jót:-)

Előzmény: Sezike (23624)
Böszőke13 Creative Commons License 2022.11.19 -2 4 23630

Itt nem volt "célegyenes"  sem "befejezés", egyszerűen abbahagyták és annyi..

Előzmény: Kokkin (23629)
Kokkin Creative Commons License 2022.11.19 -4 3 23629

Úgy írok modt, hogy még nem értem a végére, de utolsó héten miért az olyan, sorozat egészét tekintve teljesen jelentéktelen történeteket kell nézni, mint Doles anyjának és a kivénhedt, bohóc Brúnónak a vergődése, illetve a liliputi tanárnőért való versengést? Azt gondoltam, hogy így a célegyenesre fordulva már nem ezeket a semmilyen karaktereket kell nézni majd napjában, de úgy látszik, tévedtem.

Ashley-d Creative Commons License 2022.11.19 -3 2 23628

Az jobb volt sztem..

Előzmény: Bomc (23627)
Bomc Creative Commons License 2022.11.19 -4 3 23627

Ugyanolyan szar befejezése volt mint a Barátok Köztnek

edit.citrom Creative Commons License 2022.11.19 -2 4 23626

Megfogalmaztad helyettem is a kérdéseket! Csalódás volt.... 

Előzmény: ilci56 (23623)
dojcstomi Creative Commons License 2022.11.19 -6 4 23625

Szofit kiírnám a sorozatból. :D Bármi áron, csak takarodjon! ROFL

De Petra is mehetne utána a levesbe. :D

Mesi is osztogatja az embereket, mint állat, de valahogy mégis szimpatikusabb, mint Szofi asszonyság. Még ha sokszor talán igaza is van, azért a tudálékossága nem hinném, hogy mindenkinek szimpi.

Bence vajon mit csinál az alatt a palló vagy mi alatt. LOL

Szerintem nem folytatás lesz, hanem spin-off.

Visszahoznám a Báró nevű figurát és összeugrasztanám a Reni-féle alvilági alakokkal Dzsón keresztül. :D

Dávidot meg arra használnám, hogy kicsesszen valahogy Szofival. :D

Amúgy Tekla honnan vette, hogy Báró Péter? Bemutatkozott az a pacák a nézőknek valaha? LOL Mármint nem közvetlenül, hanem megtudtuk, hogy ő Vezetéknév Péter? :D

A Lina-féle szálakat is lehetne bőven továbbvinni, lehetne bosszúhadjáratot folytatni a Rubennel kavaró szőke picsa ellen. :DD

Tekláékat beparáztatnám ezzel a hajóelsüllyesztős marhasággal, amit Báró belengetett, amikor azt feszegette, hogy vajon a kis Zente tud-e már úszni.

Valakivel felgyújtatnám Dávid lakását is. Hát így édes a bosszú nem?! LOL

Amúgy a kamerás jelenetnél annyi fantáziájuk nem volt, hogy mittomén a nagy "lámúr" hevében mondjuk egy ruhát véletlenül odadobjanak és fennakadjon azon a kis szürke dobozon, hogy amikor leveszik, akkor derüljön ki, hogy ott egy kamera.

Amikor ugyanis Mesi odanéz olyan, mintha jobbra nézne, de el ugyanabban a szemmagasságban, utána meg kiderül, hogy felfelé néz. Vicc.

Előzmény: Sezike (23624)
Sezike Creative Commons License 2022.11.19 -4 1 23624

Ti hogyan folytatnátok tovább az utolsó rész (is) szálait? 

ilci56 Creative Commons License 2022.11.18 -4 3 23623

csak ennyi mindent nem értek?Mesi miért nem akart már a hajóra menni sőt az esküvőn is Karesz egyedül volt?JOE halálos balesetet szenvedett?Ginger hiába fizette ki az 5 millát Joe az exének angolosan lelépett ráfogva,hogy még mindig veszélybe van?Bencével elborult elmével mi történik?Bori vajon miért jött vissza?Roland inkább Petrával lenne már akkor is ha Bori megjelent?Szóval nekem nem tetszett a befejezés rengeteg nyitott kérdés elvaratlan szálak mindez megspékelve agyhalott idióta Lali szokásos hülyeségeivel a nagy hangzavar  a két kigyúrt  hapsi versengése azért a törppicsa csúnyácska nőért.na de utoljára bosszankodtam:Ég veled ÉJJEL NAPPAL BUDAPEST!

Jókai More Creative Commons License 2022.11.18 -2 4 23622

Milyen ótvar befejezés volt ez? 

NO HAB Creative Commons License 2022.11.18 -2 1 23621

Vége

Sezike Creative Commons License 2022.11.18 -2 2 23620
Jókai More Creative Commons License 2022.11.18 -1 5 23619

Azért inkább ne írd le részletesen, van aki csak este nézi meg. Legyünk korrektek.;)

Előzmény: nlion (23618)
nlion Creative Commons License 2022.11.18 -4 1 23618

na fent van a finálé hát óriási :D

Jókai More Creative Commons License 2022.11.18 -6 2 23617

Teljesen jogosan van kint a lakat, legalább ennyi türelem legyen már gyerekek, aki nem tudja megnézni a tévén az majd visszanézi valahol.

Sezike Creative Commons License 2022.11.18 -1 2 23616

Nálam már csak a 2022.11.18 -as 10 másodperces videón van lakat, a többi okés.

Mikor az előző posztomat írtam, akkor vmi hiba lehetett nálam :O

El se hiszem, h ma véget ér a sorozat :o

Emlékszem mikor az első részt láttam 2013 -ban, mintha tegnap lett volna :D.

Előzmény: ilci56 (23614)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!