Nyilván kevesebbet kértek érte, mint az rtl a saját 2. csatornájáért. Azzal védekezett Kolosy hogy prémium (!) saját gyártású műsorok lesznek, és ezt meg kell fizetni. Van ugyebár a Heti hetes, ami saját gyártású, és a csatorna legolcsóbb műsora, tán a vacsoracsata is új részekkel emgy, nem tudom, mert nálunk nincs ez az adó. Ezenkívül rengeteg gagyi sorozat, 90%-a ismétlés. Saját dugába dől így az rtl, mert ha kevés háztartásba jut el, a hirdetők is elpártolnak, vagy csak sokkal kevesebbet hajlandók adni 1-1 percért. Szóval most az egyszer - és tényleg először - jól döntött a tv2.
Az első hét műsora alapján nagyon úgy tűnik, hogy az új csatorna a TV2, a FEM3 és Pro4 keveréke lesz.
A The Pacific-et sikerült szombat este 22 óra rakni, ez azért óriási hiba.
Az HBO-n láttam és nagyon tetszett a sorozat.
Az RTL-től sikerült 1-2 sorozatot lenyúlni.
Látszik, hogy néhány hónap alatt rakták össze a csatorna programját.
Persze, hogy ők tartják annak. És ha valóban csak ilyen prémium lesz, akkor nagyon sokakhoz el sem fog jutni. Mondjuk Nekem nem is hiányzik, sem a sima TV2, sem ez. De még csak RTL2 csatornám sincs, hogy arról bármi véleményt is tudjak formálni....
A két új csati leginkább annak köszönhető, hogy még mindig van analóg földi adás, így nem kérhetnek pénzt az RTL Klubért és a TV2-ért. Az RTL tudatosan készült az RTL2-re ez jól látszik.
Ezt csak ők tartják prémiumnak.
Liptai és Tilla közös délelőtti műsort fognak vezetni. A nézők nagy része menekül ettől a két embertől, sőt szerintem el is fáradtak. Nem lesz nagy nézettsége, mert délelőtt nem soknak érnek rá tv-t nézni.
A hírek szerint a UPC lesz a kábeles és műholdas elosztója. A TV2 és Digi reklámjai elég sokat mennek egymás csatornáin, így szinte biztos, hogy lesz a Digin.
Amíg a FEM3 és Pro4 nézettsége messze elmarad az RTL Csoport Cool és Film+ csatornáitól, addig kétségbeesett lépés az RTL2-re. Az RTL2 is verte a FEM3-t a múlt héten.
Ez a szuper 2 nem egy kétségbeesett válasz az Rtl2re. A TV2 is akart egy második nagyobb jelentőségű csatornát, csak késöbb ébredtek fel. Ezért erről lemondva csinálnak egy HD csatornát, amit ők prémiumnak tartanak. Így fordulhat elő az, hogy a UPCnél csak digitális csomagban lesz, az is a legfullosabb, legdrágább gold csomagban. Szóval bukta...