Gyöngyöspata jobbikos polgármestere kampányfőnökével és Szebb jövős polgárőrökkel gondolta végig egy előbb-utóbb bekövetkező polgárháború kimenetelét. Választási győzelme esetén jelentős változásokat és a Jobbik külföldi kapcsolataiból származó hihetetlen mennyiségű pénzt ígért Juhász Oszkár, derül ki az atv.hu birtokába jutott hangfelvételből.
"Amelyik házat jól megépítették, azokat nem is kellett később kiegészítől hőszigeteléssel ellátni, míg a jó öreg B30-asban anélkül már belefagy a kaki a ma emberének."
Á, egy fenét. Én speciel laktam mindkettőben: panelban is, meg vályogban is. Oszt a nagy túró mindkettő. Nyáron melegek, télen hidegek.
Persze a vályognál nem annyira a fal a probléma (bár az is megérne egy misét, lásd: salétrom), hanem a nyílászárók, meg a tető. Én készséggel elhiszem, hogy egy méter vastag szalmatető anno fogta a hőt, de a sima cseréptetőre cserélt szalmatető egyrészt olyan a parasztházon, mint tehénen a gatya, másrészt óriási kapu a meleg számára.
"Ha már a balosok ennyire felháborodnak ezen hogy valaki polgárháborút emleget, tegye fel a kérdést: Hány baloldali embert hallottak már szövegelni hogy itt forradalom lesz? Én sokat!"
Ha nem érzed a különbséget a forradalom és a népirtás közt ("Itt néhány napon belül le kell darálni azt a fajtát"), akkor nem érzed, oszt jónapot. Mindenesetre nem te leszel sem az első, sem az utolsó, aki bocitekintettel pillog, hogy miért nácizzák folyton.
"ÁVH 1956 óta nincsen, akik akkor 18 évesen ott állományban voltak, ma 74 éves nyugdíjasok."
Hagyd már, heee... ezeknek valaki egyszer elmondta a viccet a világvége után az űrben terjedő hangos röhögésről*, oszt adaptálták az AVH-ra. (Azt az egyszerű tényt persze mindegyik figyelmen kívül hagyja, hogy létező AVH esetében nemigen volna érkezésük megírni a következő posztot.)
* a röhögés oka Lenin elvtárs szelleme, mert mint tudjuk; Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog!
"Szép is lesz az, amikor valaki egy kocsmában 2 sör után a cigányok tekintetében helikopter géppuskáról vizionál, már ott is vannak a TEK emberei, vagy egyáltalán ez alapján fel lehetne jelenteni."
Ebben az esetben nem is értem, hogy minek volt anno a nagy hörgés a Barangó féle "kiirtanék minden keresztényt" c. szösszenet után.
"Persze a cél nyilván kriminalizálni a jobbikot, ami nem csak a ballibsi pártoktól gáz, de a fidesztől is, ugyanis demokráciaellenes."
1. A náculást nem kell külön kriminalizálni, mivel ezen a világon általában véve kriminalizálva van. 2. Az említett eszme alapvetően demokráciaellenes, ergo minden demokráciának mint rendszernek létkérdés, hogy az őt fenyegető veszélyt kriminalizálja.
"Ártatlan SS katonáról még soha az életben nem hallottam... pedig sokat beszélgettem már róluk sokakkal..."
Harcteret megjárt bármilyen katonák esetében elég nehéz ártatlanságról beszélni, hacsak nem hadtápos volt az illető. (Maximum vagy van mentségük a tettükre, vagy nincs. De hát az már rég nem az ártatlanságról szól.)
Egyszerre egy országot nem lehet elbocsátani, lelőni.
Akinek elege van ebből a tetű rendszerből az megtenné azt a keveset, ami elég lenne az egész leszerepelt banda eltakarításához. Az egész ország. Csak az illetékeseknek meg kéne hírdetni. Már akikre elegen hallgatnak.
Meg kell alakítani az "egyszerre mozgalmat". Mindenkinek csak egy keveset kell tenni, de azt egyszerre. Egyszerre kell kimenni autóval az utcára és ha elromlik szerelőt keresni. Egyszerre kell fel vagy lekapcsolni a villannyt. Egyszerre kell nem menni dolgozni. Egyszerre bármily kis dolgot. Az többet ér bármilyen hős kissebbségnél.
Egyszerre kell követelni az összes a hatalomban eddig részt vett képviselő és politikus távozását. Egyszerre kell követelni egy új 12 pontot. És ezt egyszerre meghírdetni. stb.
"Aki szocdem - mert annak vallod magad, azt írtad volt ott voltál 90-ben a Bácskai féle brigád körül - akkor nem állíthatsz oylat, hogy a haza nem volt hű hozzád.
A Haza, és a Köztársaság eszméje minden valamire való szocdemnek szent."
Bizony a haza nem volt hu hozzank, a szocdemekrol megalakulasuk ota a haza azt tartotta ,hogy hazatlan bitangok,magyaran kirekesztette mo-i uralkodo elit oket a nemzetbol ami kulonosebben persze oket nem is izgatta hiszen a szocialdemokratak sose nemzetben gondolkodtak hanem munkasosztalyban es a szocialdemokrata mozgalom mindig is transznacionalis leanykori neven internacionalista volt. Igy aztan a szocialdemokratak rendezvenyeiken sosem enekeltek se a Himnuszt se a Szozatot ,nemzeti jelkepeket nem hasznaltak se cimert se a trikolort ,hanem enekeltek az Internacionalet es a Marseilleset,es jelkepnek a voros zaszlot es a voros kalapacsos embert hasznaltak.A szocialdemokratak nem voltak sosem fuggetlensegi partiaak ,bar republikanusak voltak de ezt egy nemzetkozi allamszervezetben kepzeltek el. A haza mint ilyen es nemzet szinte teljesen hianyzott a szotarukbol, a nepies hagyomanyok, nemzeti kerdesek se erdekeltek oket, urbanus ,munkaspart volt.
Anélkül, hogy visszaolvasnék... elgondolkoztam milyen érdekes, hogy Juhászt már le akarták lőni, most vélhetően összevágrak egy őt kompromittáló felvételt és minezt pont akkor mikor a Jobbik ordas föld-átjátszásba tenyerelt és annak kellett volna a nap hírének lenni (de ugye nem az volt...)
Érdekesek ezek a dolgok na. És mindezt még megspékelte valami gagyi álanonymus is (Gyurcsótány kedvence, ex MSZP-s képviselőjelölt, mára Gyurcsi új pártjának a híve) és láss csodát "hacker" támadást (bocs, itt nagyon röhögök, mert annyira hülyék még ehhez is szegények) indított többek között a Jobbik és a Gárda lapja ellen.
"a cselekményben absolut vétlen vádlottakat, mert egyrészt a belső utasitás, másrészt a politikai beavatkozás ezt idézet elő (kényszeriteni nem kellett a bíró elvtársat, mert egyből felfelé bukott vagy két rangot, és amúgy is imád mindenkit elitélni - ez a szakmája) "
Ne hígyjél feltétlenül ebben, van olyan bíró, aki simán lelkiismerete szerint lemond.