Nyitotta:t é z é, 2012.03.21 09:11 |
Újabb költségtérítés emelés jön a parlamenti képviselőknek ha a parlament elfogadja a lakhatási támogatást hatvan százalékkal növelő kormánypárti előterjesztést
-- attól, hogy ugyanúgy osztják maguknak a pénzt, mint az előző kormány, SŐT, közben a tisztes dolgozótól meg veszik el a kajajegyet, otthonát agyomnadóztatják az önkormányzatok stb...,
-- hányadék az EU, ami ennyire ránk szállt,
-- hányadék az a sok ocsmányság, amit ránkkennek a külföldi liberális Kohnbandita-félék.
-- na meg a másik fele, a hazai aljaliberálbolsiantiszemitázó söpredék.
Szerintem ilyen térítési díjak mellett érdemes lenne építeni, vagy venni egy épületet, ami képviselők házaként működhetne. A földszinten néhány tárgyalóteremmel, ha valaki hazavinné a melót, az emeleteken pedig garzonokkal, amiket a képviselők igénybe vehetnek, ha fent kell maradniuk a naaagy Budapesten.
Olyan lehetne, mint az angol klubok.
És máris átlátható, valamint ellenőrizhető lenne az egész. Lehet, hogy pont ezért nem csinálják meg?
Aki nem akar magának albérletet, az választhat szállodát. Erre is 187 ezer forint jut havonta, sőt frakcióvezetői engedéllyel túl is lehet lépni az összeget.
Milyen másnál kedves twist, de serényen, mert el kell mennem.
Serény vagyok!:))
Azt mondtad, az OGY hivatala jár el, így legalább nem tudnak trükközni.
Másnál elvárt az önkéntes jogkövetés csak a képviselőknél nem?
A képviselők + hozzájárulást kapnak melyet az ogy, hivatala intéz, hogy ne trükközzenek, akkor az orvosoknak is kioszthatna az Ogy hivatala havi 500 ezret, hogy ne fogadjkanak el hálapénzt.
Végig mehetnénk a társadalom minen szintjén, de ugorjunk, mert sietsz.
A cigányok is kaphatnának havi 150 ezret, melyet az OGY hivatala oszt ki, hogy ne lopjanak.
Csak nem azt mondod, hogy azért indultak a választásokon, hogy ötszörös átlagfizu mellé még külön bónuszokat is kapjanak?
Én meg azt hittem a nemzeti elkötelezettségük miatt:)))
Elvileg nem vagyok ellene a képviselők kiemelt juttatásának!
De ennek azt a célt kellene szolgálnia, hogy a nemzet érdekében minden erejüket a munkájukra tudják fordítani és ne kelljen filléres gondokkal küzdeniük.
A 750 ezres fizetés ezt MOST biztosítja.
Most, amikor másoknak 47 ezeből kell megélniük éppen a képviselők jóvoltából az ő szvazataik alapján.
Nem, én nem mondom, hoy tartsanak kecskét vagy menjenek gombát szedni!
De legyen elég a 750 ezres jövedelem( csak a képviselőségért, többi még hozzájön) addig, amíg nem tudja ez az ország biztosítani MINDENKINK a havi 100 ezres megélhetést.
Ha már tudja biztostanii, akkor emeljék 30%-kal a saját jövedelmüket.
Ha mindenki már 150 ezerből élhet havonta, akkor emeljék a sajátjukat 50%-kal!
Ez az ára annak, hogy ne lopjanak közpénzt. Azért szép, hogy ez nyíltan ki van mondva, hogy azért kellenek a plusz pénzek a képviselőknek, hogy ne legyenek korruptak. Mint egy maffia, amelyik nem lop, ha megkapja a védelmi pént.
Kettős mérce?
Egyes cigányok sem lopnának ám, ha nekik is odaadnánkahavi100ezret!