Keresés

Részletes keresés

Maccskacico Creative Commons License 2012.01.23 0 0 125

Persze, nem is igy mondták ki, de aki akarta igy értelmezte. És sokan akarták. 

Előzmény: paterbus (121)
maxel Creative Commons License 2012.01.23 0 0 124

Előzmény: LUCzI FERencz (123)
LUCzI FERencz Creative Commons License 2012.01.23 0 0 123

orbán ezt nem tudja okosan kezelni, mert orbán hülye és hatalommániás. Ha pedig a nyugdíjakhoz hozzányúl, azzal a saját f...ába harap, mert elveszíti a szavazói nagyrészét. Az unióból való kilépés gondolatánál nagyobb tömény állatságot meg még nem találtak ki amióta világ a világ!

Előzmény: nagyanyo05 (3)
maxel Creative Commons License 2012.01.23 0 0 122

Mind1, ez a választási rendszer ezzel a szavazati aránnyal 2/3-os többséget adott

Előzmény: sügérliba (107)
paterbus Creative Commons License 2012.01.23 0 0 121

Elhintettek pár dolgot, mint pl. leszámolnak a buzikkal, cigányokkal

Azért ez erős.

Halvány, nagyon burkolt zsidózás, cigányozás volt, de nem több szerintem.

Persze ez is éppen elég rossz.

Illetve eltűrik a zsidózást, buzizást. Néha egy tessék lássék nem értünk egyet elhangzik, de semmi komolyabb reakció.

Előzmény: Maccskacico (120)
Maccskacico Creative Commons License 2012.01.23 0 0 120

Az én tapasztalaim szerint nem erről van szó. Ennél sokkal rosszabb a helyzet sajnos.

A fidesz rátapintott egy-két olyan pontra ami sok embert elinditott egy nagyon rossz úton.

Pont ez is a legnagyobb bajom a fidesszel.

Elhintettek pár dolgot, mint pl. leszámolnak a buzikkal, cigányokkal, globáltőkével (értsd zsidókkal), kommunistákkal és ez már szinte mindenre elég. Innentől nembaj, ha lopnak, nem baj, ha hiányt csinálnak, nem baj, ha adókat vetnek ki, mert az, hogy másokat lehet gyülölni, sőt rosszat tenni neki - legalábbis elméletben - az már mindent megér. 

Nos én sem akarnék rosszat irni a fidesz hivőkről, de kénytelen vagyok. Rosszindulatú, gonosz, gyülölködő népség. A vezérük meg aljas, mert erre épit. 

Előzmény: paterbus (119)
paterbus Creative Commons License 2012.01.23 0 0 119

Aki hisz, annak nem kell gondolkodnia. A szájába rágják a tutit, megsimogatják a buksiját, együtt vonulhat a nyájjal.

Az eltérő hír-tény értelmezéstől ezért vannak a plafonon, mert az nem illik bele a hitrendszerükbe.

Annak idején sokan kinevették azokat, akik azt állították, a Föld gömböjű...

Előzmény: sügérliba (118)
sügérliba Creative Commons License 2012.01.23 0 0 118

Igazán nem akarok a fidesz hívőkről rosszat írni de, hogy nem látnak az orruknál tovább az biztos!

Többféle adó híradóját meg kellene nézni és meghallgatni, elolvasni a szakértők írásait.

Egyből jobban látnának, de szerintem nekik így jó és nem is érdekli őket a valóság :((

Ez a kormány megrekedt 2002-nél és onnan is csak visszafelé halad. Szomorú ez a XXI. században.

Nem értem azt sem, hogy aki nem ért velük egyet az miért ellenség?

Egy családban sem kell egyetérteni, hanem mindent meg kell beszélni a békesség és az előbbrejutás érdekében.

A parlamentben nem így kéne?

Előzmény: paterbus (115)
paterbus Creative Commons License 2012.01.23 0 0 117

A kevéssé összetett gondolkodású hajrá magyaroknak ez biztos tetszik.

Le a mocskos, rohadt bankokkal, biztosítokkal...

Előzmény: borzimorzi (116)
borzimorzi Creative Commons License 2012.01.23 0 0 116

Re:  "A szaktárca szerint erről a piacról ki kellene zárni a bankokat és a biztosítókat, melyek jelenleg egyértelműen uralják a szektort."

És kiflicsücsök isjárjon mindenkinek alanyi jogon, közpénzből, csak a pékeket kell kizárnia beszállítói körből, mert van pofájuk hozzá,  hogy "jelenleg egyértelműen uralják a szektort."

Gabika, Gabika... Nem tudom, ki szeret még téged, de hogy nem az eszedért, az biztos...

Üdv:

b

Előzmény: lujo2 (-)
paterbus Creative Commons License 2012.01.23 0 0 115

Csak 2-3 évet kell kibírni, aztán majd jobb lesz...

Összeszorított foggal, dacolva a világgal harcoljunk Mária országának felvirágoztatásáért.

Pár ilyen mondat és tényleg mindent eltűrnek...

Előzmény: sügérliba (111)
sügérliba Creative Commons License 2012.01.23 0 0 114

Miért van az most, hogy az ország ~80%-a rosszul járt és csak az a kicsi maradék járt jól?

Nézzél már szét az országban!

Ne a nyugdíjasok között, mert ők megkapják egyelőre a pénzüket.

A dolgozni vágyó emberekkel szóba állsz néha?

Hol az 1 millió új munkahely? Már közmunkáról sem esik szó...

Előzmény: Törölt nick (105)
sügérliba Creative Commons License 2012.01.23 0 0 113

A fidesz az emberek többségének árt. 

Az embereknek joga van elkergetni a kormányt, mondá OV

Előzmény: Törölt nick (108)
Kanalas Dzsoki Creative Commons License 2012.01.23 0 0 112

Akik elmentek szavazni, azoknak a 2/3-a a fideszre szavazott.

ez egy tévedés, mindegy hányszor lett már "lejátszva".  A fenti arány a wiki szerint 52,7/100.

Előzmény: maxel (101)
sügérliba Creative Commons License 2012.01.23 0 0 111

Nem számít, nem tudom milyen világban élnek. Nem a valóban az már biztos. 

Hiszen az egykulcsos adóval éppen a felső kb. 10% járt jól és az összes többi rosszul.

Azt sem értik, hiába a sok közgazdász még jobboldalról is, hogy mekkora hiányt csináltak az országnak a sok rossz intézkedéssel.

A számok nem tudnak hazudni.

Előzmény: paterbus (106)
paterbus Creative Commons License 2012.01.23 0 0 110

Megint egy primitív, gyűlölködő megjegyzés. Te csak ilyet tudsz?

A mai szocikat, főleg Mesterházy generációját lebolsizni igen beszűkült tudatra vall.

Előzmény: Törölt nick (108)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.23 0 0 109

Aki elnegy, az szavaz, mert nem kötelező. Aki nem, az egyátalán nem biztos, hogy a bolsikra szavazott volna, ha kötelező elmennie. De ezt tudjátok. (Remélem.)

Előzmény: sügérliba (107)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.23 0 0 108

Hát nem utódpárt? Maguk mondták ki. Az a primitív aki nem ismeri el, vagy nem tud róla. Aki utórpártja a  bolsevikoknak aki embereket írtottak, raboltak ki és tettek nyomorulttá, az bizony viselje a jelzőt, ha fáj is!

A gyözelem meg azt jelenti mindehol a demokratikus világban, hogy aki nyert az mondja meg mi legyen. Tudom, nektek jobb lenne a népidemokrácia, de az megbukott!

Előzmény: paterbus (104)
sügérliba Creative Commons License 2012.01.23 0 0 107

" Akik elmentek szavazni, azoknak a 2/3-a a fideszre szavazott"

8 millió szavazóból 4 millió szavazott.

2.7millió a fideszre, ha ez neked 2/3-ad akkor nincs miről beszélni. :(

Előzmény: maxel (101)
paterbus Creative Commons License 2012.01.23 0 0 106

Futott egy nagy, másféléves felesleges kört sok 1000 milliárdot elpocsékolva, aztán ugyan úgy megállapodik az IMF-el, mint az ősellenség szocik.

Nagyon kurucos...

Előzmény: sügérliba (103)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.23 0 0 105

Képviseleti demokráciának hívják. Én elhiszem, hogy jobban tetszett mikor tíz százalék érdeke miatt évtizedekre nyomorba döntötték a 90%-ot, de az népidemokrácia volt, eléggé anakronisztikusan. Megszűnt, mert lemaradtunk a világ azon részétől is, akit a háború előtt utcahosszal előztünk, de nem lettek a bolsik áldozatai.

Előzmény: sügérliba (100)
paterbus Creative Commons License 2012.01.23 0 0 104

Egyre szebb...

Az mszp-t lebolsizni annyira megint csak primitív dolog.

A 2/3 pedig nem azt jelenti, hogy a kisebbséget el kell nyomni.

Előzmény: Törölt nick (102)
sügérliba Creative Commons License 2012.01.23 0 0 103

" Szurkoltatok az IMF-nek. Nyertetek! Hála istennek!"

Szerintem mi az országnak szurkolunk és sajnos szükség van arra a hitelre!

Olvass többféle szakértőt!

Szerinted OV miért mondta, hogy amit mondanak azt elfogadja?

Mert se pénze, se hitelessége nincs már! Se barátja, elvesztette a bizalmat! Elmenekültek a befektetők... Egyedül maradt.

Előzmény: Törölt nick (87)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.23 0 0 102

Nem a közvéleménykutatások számítank, hanem a szavazatok.

Abban meg kétharmada van a fidesznek.  Kinek az akarata érvényesüljön? Vagy a bolsik alatt, nem bolsik akarata érvényesült? Nektek fogalmatok nincs a demokráciáról, a népidemokráciát kivéve.

A következő választásomn meg a Jobbiké fog. Nagy eséllyel, de minimum kormánytényezőként.

Előzmény: sügérliba (98)
maxel Creative Commons License 2012.01.23 0 0 101

ezt már lejátszottuk nem? Akik elmentek szavazni, azoknak a 2/3-a a fideszre szavazott. El kellett volna menni azoknak is, akik otthon kapáltak a kis kertben. Most aztán mehettek jeget aszalni.

Előzmény: sügérliba (100)
sügérliba Creative Commons License 2012.01.23 0 0 100

Matematika?

2/3-ad csak a parlamentben!

Nem az ország többségének érdekeit képviselik.

Előzmény: maxel (96)
renegade Creative Commons License 2012.01.23 0 0 99

És mivel a GYES és a GYED nem számít bele

Hát de, beleszámít:

Tny. 18. §

(2a) Öregségi teljes nyugdíjra életkorától függetlenül jogosult az a nő is, aki
a) legalább negyven év jogosultsági idővel rendelkezik, és
b) azon a napon, amelytől kezdődően az öregségi teljes nyugdíjat megállapítják, a Tbj. 5. § (1) bekezdés a)-b) és e)-g) pontja szerinti biztosítással járó jogviszonyban nem áll.
(2b) A (2a) bekezdés tekintetében jogosultsági időnek minősül a kereső tevékenységgel járó biztosítási vagy azzal egy tekintet alá eső jogviszonnyal, valamint a terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási díjban, gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban és a súlyosan fogyatékos vér szerinti vagy örökbe fogadott gyermekére tekintettel megállapított ápolási díjban eltöltött idővel szerzett szolgálati idő.

Az egyetem, főiskola nem számít bele a jogosultsági időbe, a gyes, gyed viszont igen.

Előzmény: Törölt nick (7)
sügérliba Creative Commons License 2012.01.23 0 0 98

Nem a közvéleménykutatások számítank, hanem a szavazatok. Már ha van még értelme, lehet, hogy csak a fidesz győzhet és kész! Mibe kerül addig módosítgatni a törvényeket? Már láthattuk eddig is :(

A jobbik is háborúzni akarna csak:(

Én meg békét szeretnék!

Előzmény: Törölt nick (92)
paterbus Creative Commons License 2012.01.23 0 0 97

Az állami egészségügy így is-úgy is nagy bajban van. Hálapénzként így is kellett fizetni  az ingyenes egészégügyért. Most egy részét hivatalosan fogjuk odaadni legalább. :D:D:D:D

Előzmény: Törölt nick (87)
maxel Creative Commons License 2012.01.23 0 0 96

én 2/3-ot érek és ne reménykedj, elment az  hajo amire vársz

Előzmény: sügérliba (94)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!