Keresés

Részletes keresés

paterbus Creative Commons License 2012.01.13 0 0 218

Őket szokták komcsinak is nevezni egyesek. Zavar van a fejekben...

Előzmény: Törölt nick (153)
Backupper6 Creative Commons License 2012.01.13 0 0 216

OFFTOPIC ON

Hát igen, ha nincs más érv személyeskedjünk egy kicsit, minősítgessük a másikat, mer akkor mingyá' igazunk lesz, ihaj-tyuhaj.

" kis programozó"

Bocsánat, de ezt nem bírom ki :o) 4 év kőkemény gyúrás után "kis" :o))) bruhahah :o) ez jó

Amúgy pedig SAP programozó vagyok, 11 éve, tudom, hogy nem tudod mi a SAP, nézzél utána Google a barátod.

OFFTOPIC OFF

Szóval, koma, feltettem egy csomó bullet pointot, te meg nyomtál egy reply-t és lukra futottál. Tudom, kellemetlen, tényleg, elhiszem, még ha személyeskedni is próbálsz, lónak a szerszámát sem válaszoltál. Csak akkor nem vágom, hogy miért kell a reply-re nyomni. Senki sem kötelezett rá.

Hogy megőrizzem szegény sokadik useremet a kitiltástól, tisztelettel, mostantól ignorállak, ne koptasd a billentyűzetet miattam.

Előzmény: Vajk (211)
paterbus Creative Commons License 2012.01.13 0 0 215

Még egy köpönyegfordítás? A mai közhangulatban? Hát, nem tudom. Járaival az élen még csak-csak, de Orbánnal...

Előzmény: Törölt nick (151)
Vajk Creative Commons License 2012.01.13 0 0 214

Ez honnan van?

Mert ahogy én tudom,  anapcsi háborúk igen erős konkunktúrát okoztak a mezőgazdaságnak.

A másik,hogy akkoriban a zsidók nem szerezhettek tulajdont, földet, stb bár ez csak nálunk volt így, Elzászban nem tudom, de valószínűleg ott sem.

Előzmény: Törölt nick (170)
Vajk Creative Commons License 2012.01.13 0 0 213

Miért kellett volna bármit is tenniük a Lehman Brothers dolgában??

Az IMF nem FBI, sem nem CIA,d emég csak nem is hitelminősítő.

Furcsa így, programozóként szembesülni a dolgok lényegével, igaz?:)

Előzmény: Backupper6 (168)
k_petya Creative Commons License 2012.01.13 0 0 212

na ja de ettől még lehetnek náluk jobb befektetésnek számító országok. a hitelminősítő nem jos, az ismert infok alapján mond véleményt. nem vagy köteles rájuk hallgatni.

Előzmény: Backupper6 (209)
Vajk Creative Commons License 2012.01.13 0 0 211

Ja, hogy programozó vagy?:) Akkor én nyertem.

Amúgy meg leszarom mi vagy.

A kérdést én tettem fel, kis programozó, és meg is válaszoltam igen egzaktul.

Tegyél fel te kérdést, szerintem igen sok lehet a tarisznyádban.

Előzmény: Backupper6 (168)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.13 0 0 210

Saller is volt mert anélkül nem élet az élet ... ;)

Előzmény: Backupper6 (209)
Backupper6 Creative Commons License 2012.01.13 0 0 209

http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/01/13/leminositettek_europat/

Na, jött a tockos meg a koki az európai hatalmaknak is, és jé, egyből kiderült, hogy a minősítők mennyit érnek :o) (ironizálva:)

"Jean-Claude Juncker, az Eurogroup elnöke a Standard & Poor's leminősítési vizsgálatát „Méltánytalannak és erősen túlzónak" nevezte. Úgy vélte, az euróövezeti országok komoly erőfeszítéseket tesznek a hiányok csökkentésére. Juncker arra is emlékeztetett, hogy a hitelminősítők hírnevén csorba esett akkor, amikor nem jelezték előre az Egyesült Államokban kirobbant hitelválságot, ezért véleményüket szkeptikusan kell venni. "

Bruhahaha, én ugyanezt írtam pár hozzászólással lejjebb és le lettem hülyézve.

HAHAHA

fizimiska Creative Commons License 2012.01.13 0 0 206

Vezetőink döntöttek úgy, hogy kell a pénzük. Még akkor is ha piszok magas kamatot számolnak fel. Akkor most ki a hülye?

Előzmény: Törölt nick (204)
Zoathan Creative Commons License 2012.01.13 0 0 203

nem értem miről beszélsz. 

Előzmény: fizimiska (201)
fizimiska Creative Commons License 2012.01.13 0 0 201

Hol nem számította el magát? Hanyatló nyugat -> tőlük próbálunk épp kölcsön kérni. Keleti szél -> Kína és Oroszország le se szar minket, a nyugati karvalytőke (Templeton Investments) pénzeli jelenleg rogyadozó gazdaságunk.  2012 az elrugaszkodás éve lesz -> inkább pofáraesésnek látszik

Így jár az, akinek Bogár László a tanácsadója.

Előzmény: Zoathan (192)
Zoathan Creative Commons License 2012.01.13 0 0 200

:D

Nem a mai találkozásról volt szó, hanem amikor először elküldte őket.

Előzmény: Törölt nick (199)
Zoathan Creative Commons License 2012.01.13 0 0 198

:)

Előzmény: Törölt nick (197)
Zoathan Creative Commons License 2012.01.13 0 0 196

azt a jólétet várd meg féllábon:)

Előzmény: aamen (194)
aamen Creative Commons License 2012.01.13 0 0 194

"az imf kormányozon? Talán még jobban is működne az ország, csak tudod az a fránya demokrácia"

a demokracianak mar ugyis mindegy, ugyhogy akkor mar kormanyozzon inkabb az imf. aztan ha mar tul nagy a jolet akkor majd tartunk demokratikus valasztasokat....

Előzmény: Zoathan (186)
Zoathan Creative Commons License 2012.01.13 0 0 192

Nem biztos, hogy mindig egyszerű. Gondolod szándékosan hozta magát ilyen kellemetlen helyzetbe? Biztos, hogy nem. Pedig nem gonmdolnám, hogy rutintalan politikus.

Előzmény: Törölt nick (191)
Zoathan Creative Commons License 2012.01.13 0 0 190

1Honnan tudja  a véleményvezér mit hisznek az OV hívők?

2Szerintem OV álmában se számitott erre a nemzetközi hisztéria hadjáratra.

Előzmény: Törölt nick (188)
Zoathan Creative Commons License 2012.01.13 0 0 187

nem tudom megszámólni egy nap hányszor...:(

Előzmény: Törölt nick (185)
Zoathan Creative Commons License 2012.01.13 0 0 186

Szerinted engedje, hogy az imf kormányozon? Talán még jobban is működne az ország, csak tudod az a fránya demokrácia...:D

Előzmény: ennyiokosember (173)
Veszpremi Creative Commons License 2012.01.13 0 0 184

Minden hírre külön topikot kell nyitni? Szánalmas!

Előzmény: Dimenzio5 (-)
__franko__ Creative Commons License 2012.01.13 0 0 182

"Imádom amikor rettegnek azok akik a multik csöcsén nőttek fel. Lassan meg kel barátkozni a gondolattal, hogy kiesik a csöcs a szátokból."

40 éven át álltunk a (vas)kerítést két kézzel fogva és csorgó nyállal néztük a nyugati civilizációt... most pedig -- magukat jobboldalinak mondó, de igazából ultrabalos -- emberek szeretnék, ha ismét csorgó nyállal néznénk a szomszédok fejlődését, miközben az állami propaganda naponta sulykolná a nép egyszerű gyermekeinek, hogy az imperalista nyugat haldoklik...

Hányszor kell megismételje magát a történelem?

Előzmény: Törölt nick (153)
RontóPál Creative Commons License 2012.01.13 0 0 181

a leginkább ízléstelen az egyelőre, egyenlőre szavak keverése egy magyartól.

Előzmény: Törölt nick (169)
MayItBe Creative Commons License 2012.01.13 0 0 180

Ezt még hány helyre floodolod be?

fizimiska Creative Commons License 2012.01.13 0 0 178

Forrás: Völkischer Beobachter

Pardon Creative Commons License 2012.01.13 0 0 176

"Az "alcsúti törpe" összecsapott a Góliáttal." ????

Az összecsapás úgy történt, hogy a kétharmados lila ködben kiosztott egy-két sallert, meg tockost az Örök Igazmondó, amikor meg pofán akarják vágni, összesz@rja magát és nyavalyog, hogy "báncsák a magyart". 

Nem a magyart bántják, hanem az alcsúti törpét fogják kitakarítani az európai politikából.

Backupper6 Creative Commons License 2012.01.13 0 0 175

Ja, csak Józsua (Görögország) hazudott mikor belépett a klubba (bizony kamuzott a hiánnyal, nem is kicsit), és például Éliás (Szlovákia) meg elveszi a klub-állampolgárságát egyes szereplőkek.

Kíváncsi vagyok, ha Dávid veszegetné el az állampolgárságokat, mit szólna Góliát AKKOR.

Előzmény: toloba (171)
Pardon Creative Commons License 2012.01.13 0 0 174

Minezekért a nácik meg gázkamrába vitték őket, akár bankárok voltak, akár nem.

ennyiokosember Creative Commons License 2012.01.13 0 0 173

Általában véve igazad van, az ember ösztönösen a gyengébbnek drukkol. De sajna itt a gyenge korábban verte a mellét, pocskondiázta az erőset, hőbörgött, tudod? Aztán az orrára koppintanak. Az előzményeket nem kéne elfeledni. Egyébként egyetértek, ha valakit igaztalan bántalmazás ér, mellé kell állni. De itt úgy kezdődött, hogy "a másik visszaütött". A csunyája.

toloba Creative Commons License 2012.01.13 0 0 172
Index: újabb magyar törvényeket vizsgálhat az EU

A közeljövőben még két-három magyar törvénnyel szemben emelhet kifogást az Európai Bizottság - írja az Index az EB-nél dolgozó egyik magas rangú hivatalnokra hivatkozva. A beszámoló szerint a végtörlesztést, a stabilitási törvény és a Munka törvénykönyve egyes részeit is alaposan vizsgálják.

A következő hetekben tovább erősödhet a nyomás Magyarországgal szemben: újabb törvények esetében késztethetik meghátrálásra Magyarországot - írja az Index.

„A három szerdán kifogásolt törvény csak a jéghegy csúcsa, másokat is rágogatunk” – mondta egy Európai Bizottságnál dolgozó magas rangú hivatalnok a portálnak. Szerdán az EU a jegybanktörvény, a bírák korai nyugdíjazása és az adatvédelmi ombudsman felmentése miatt jelezte komoly aggályait. Ezekben az ügyekben jó eséllyel a jövő héten kötelezettségszegési eljárás megindításáról dönt a bizottság.

Ugyanakkor több más ügy is előkerülhet a következő hetekben. Az Indexnél úgy tudják, hogy a végtörlesztésről szóló törvény miatt is eljárást kezdeményezne a bizottság, az ezzel kapcsolatos jogi állásfoglaláson komolyan dolgoznak már. Ugyanígy a stabilitási törvényt is górcső alá veszik. José Manuel Barroso bizottsági elnök még decemberben e törvény visszavonását is hiába kérte Orbán Viktortól.

„Ezt a témát sem feledtük el, csak még nem tartunk ott. Így is rekordsebességgel vizsgáljuk a magyar törvényeket” – mondta a stabilitási törvényről Olli Rehn pénzügyi biztos szóvivője, Amadeu Altafaj-Tardio. Andor László magyar biztos az Indexnek azt mondta, hogy elképzelhetőnek tartja, hogy hamarosan egyéb magyar törvények is napirendre kerüljenek a biztosok tanácskozásán. Úgy tudja, hogy az új magyar Munka törvénykönyvét is alaposan vizsgálják.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!