A politikában ismeretlen, ez még nem lenne baj. Felsőfokú végzettsége nincs, ez talán szódával elmenne. Azt állítja felsőfokú végzettsége van:... felsőfokú iskolai végzettségként a Külkereskedelmi és Továbbképző Központnál (KOTK) 1976-ban szerzett külkereskedelmi szakmai végzettséget tüntette fel. ... Ez jelenleg egy OKJ-s tanfolyamon szerzett végzettségnek felel meg, vagyis - az életrajzban szereplő állítással ellentétben - nem minősül felsőfokú iskolai végzettségnek, amelyről csak egyetem vagy főiskola állíthat ki papírt.
Az első kör pezsgő leküldése után szerencsére a depresszió is kezdett oldódni a Várban, az arcokon megjelent a mosoly, a duruzsolás megtöltötte a kongó múzeumi teret, sőt, hogy az újságírók is boldogok legyenek, előkerült az Ember Akinek Senki Sem Hitt Jobban a Létezésében Mint Columbónéében, vagyis Némethné férje. Aki kétoldalt ronszenves ősz bozontot viselő, joviális, kopasz fickó.
némethné asszony akkor volt szíves együttműködni a leuminál vellai györgyikével, postánéval, a globextől? aki meg volt szíves együttműködni az "olajosokkal"?
Mindenesetre gratula, és drukkolok, hogy jól végezze a munkáját. Mármint a mi ( ország) szempontunkból jól. A változatosság kedvéért történhetne valami jó is mostanság. Nem gondoljátok?
Bocsi, de az előbb egy istennek sem tudtam levakarni a boldot a szövegről!:)
Nem bántani akartam egyébként a hölgyet, csak megállapítottam. A keresztanyám nézett ki pont így anno fénykorában, csak neki volt hozzá egy hetyke vadászkalapja zergetollal.
Ő is nagyon jó bürokrata volt a tanácson. Szigorú, és mindent olyan kockásan intézett. Ami egy bürokratánál nem hátrány.
Ízlésesen összeöltözött a drága jó álomfőnkkel. :) Olyan férfiasak mindketten. Megnyugodtam, jó kezekben az ország, Kedves Vezetőnk mindig megtalálja a legfemfelelőbb embert a megfelelő posztra. :) Lám a nehezen diplomázó is mire vitte. :DDD
Arra gondolok, annyit mindenki megérdemel hogy majdani miniszteri ténykedését előre ne minősítse senki abból kiindulva, hogy nincsen diplomája és lámpalázas. Az is lehet, hogy átmeneti ember, ki tudja kormányon belül hogy alakulnak az erőviszonyok.