Keresés

Részletes keresés

ba_cid Creative Commons License 2011.12.06 0 0 16

Két időkeréknyibe

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.06 0 0 15

Okos. Ha nem lenne kétharmados, akkor akár lehetne is. Akkor meg, ha az megvan a kétharmad, meg is lehet változtani az alkotmányt.

Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.06 0 0 14

Kormányváltás után visszamenőleges hatállyal ki kell mondani, hogy az alkotmány nem változtatható, csak népszavazással. Kész. Ha ezeknek lehetett, a cél érdekében meg kell tenni.

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.06 0 0 13

A 99%-ában rá is ér. Senki nem fogja soron kívül sem a pénzt, sem az igazolványokat cserélgetni. Aki meg fogja, az az ő dolga.

Előzmény: Törölt nick (11)
centirozó Creative Commons License 2011.12.06 0 0 12

Kérdezd meg a szoclibákat, (ha még nem tudnád)

Mennyiben fájt a (nép)Köztársaság?

Előzmény: Tahó Süsü (-)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.06 0 0 11

Egyébként támogatom, hogy Magyarország legyen az ország neve, teljesen felesleges beégetni az államformát a névbe, meg senki nem használja azt a bikkfanyelvet a hétköznapokban, amin az ország mostani neve is van.

Ezzel együtt bőven ráérne mindennek a cseréje addig, amíg nem kerül többletkiadásba, most is párhuzamosan fut a két név, és nincs belőle semmi gond.

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.06 0 0 10

Szerintem meg olyasmin érdemes háborogni, amin lehet valós fogást találni, különben az ilyen fals fogások elveszik a valósak élét is. Mert rögtön legyinthetnek és azt mondhatják, például ilyen ótvar dolgokkal támadnak. Gúnyosan röhögnek a legyintés mellé és igazuk lesz.

Persze, ha csak grafománvagy......

Előzmény: Tahó Süsü (8)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.06 0 0 9

Az viszont igaz, hogy lehetne egy új Rákóczi-képet fösteni az ötszázas címletre, ha jól tudom, mostanában felbukkant több kitűnő föstőművész is az alaptörvénnyel kapcsolatos pályázatokon.

Előzmény: Tahó Süsü (8)
Tahó Süsü Creative Commons License 2011.12.06 0 0 8

jó, ez igaz, megnéztem én is a gyanús elemeket, egyelőre maradhat, de nincs az rendjén, ogy a papírpénzek úgy maradnak :)

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.06 0 0 7

Amúgy melyik bankjegyet akarod lecserélni? Előkaptam egy öccájast, ezen csak a Budapest felirat tűnik gyorsak avulónak, a kibocsátó bank az nemzeti, a pénznem be lett betonozva, a sárospataki vár áll még, a bankjegyhamisítást is nyilván bünteti a törvény még egy darabig, Rákóczi meg ugyan kuruc, de nem került még célkeresztbe. Budapest meg lehet majd rövidítés is, pl. BÖSZ - Unortodox Dunamenti és Alcsúti Puskás ferenc Sarkalatos Területe. Nemzeti.

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.06 0 0 6

Miért kéne idő előtt cseréni az okmányokat? Semmi nem kötelez rá.

Előzmény: Tahó Süsü (4)
Tahó Süsü Creative Commons License 2011.12.06 0 0 5

valszeg foganként

Előzmény: Törölt nick (2)
Tahó Süsü Creative Commons License 2011.12.06 0 0 4

lássuk csak: új személyi, ha lejárt: 1500 Ft, lakcím: 1000 Ft, útlevél: 7500 Ft csak 5 évre.

ez eddig 10000 Ft minden 18-70 év közötti személye, aki akar néha széjjel nézni a világban.

ezt közvetlen zsebből fizetik.

ami pedig közpénzből elment rá:

- az "alkotók" bére

- alaptörvény festmény

- alaptörvény asztala

- kinyomtatott propaganda példányok

- új pénz

biztos van még amire nem is gondoltam

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.06 0 0 3

Attól függ hány festményt veszel.:)) Meg, hogy nyuger vagy, vagy sem, mert ha az vagy, akkor már nem kell cserélned semmilyen igazolányt.:))

Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.06 0 0 2

Fejenként, vagy fülenként gondolod?

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.06 0 0 1

5.675- Ft?

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.06 0 0 0

Az alapt0:rvény 0'csítja a bejgli árát is.

Tahó Süsü Creative Commons License 2011.12.06 0 0 topiknyitó

kérem a tippeket!

külön szoba, mindenhova egy példány, festmény, személyi igazolványok, lakcímkártyák cseréje, minden egyes forint bankjegy és érme cseréje, útlevelek.

Te mennyit fogsz fizetni, hogy ne a Magyar Köztársaságban élhess?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!