Keresés

Részletes keresés

Gép-ész Creative Commons License 2011.11.25 0 0 91

Ezen a Növekedési Terven konkrétan beszarok, ahányszor hallom. Tessék mondani, egyébként nem úgy terveznek, hogy növekedés legyen?

Előzmény: Törölt nick (52)
Powersystem2 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 87

Szerintem is mert csak kopizgatásra vagy képes majd ha valami más is társul mellé :)

Előzmény: ba_cid (86)
ba_cid Creative Commons License 2011.11.25 0 0 86

Hagyjuk. Jó éjt!

"2002. december 16. hétfő 08:53:03
Felminősítette a Moody s Investors Service pénteken azt a hat magyar bankot, amelyek besorolását a szuverén magyar adósi osztályzat novemberi emelése után helyezte pozitív figyelőlistára.
Felminősítette a Moody's Investors Service pénteken azt a hat magyar bankot, amelyek besorolását a szuverén magyar adósi osztályzat novemberi emelése után helyezte pozitív figyelőlistára."

Előzmény: Powersystem2 (80)
voks02 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 85

Nem.

Előzmény: Törölt nick (13)
nandras0824 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 84

mégis, mi a lófaszt kellene még leleplezni orbánon??

felsorolni is elég a disznóságait -és itt nem a politikai disznóságaira gondolok, mert az más tészta- és mégis él és virul

orbán a hősök terén dobszó mellett csecsemőket ehetne, a droidok azt is ájult tisztelettel vennék tudomásul, legfeljebb megállapítánák, hogy erről is a rohattmultik tehetnek...

Előzmény: ba_cid (81)
Powersystem2 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 83

Ezért kellett új nicket nyitnod? Esetleg bizonyíték az állításodra?

Előzmény: ba_cid (81)
nandras0824 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 82

kösz :)

ki is ment a fejemből, pedig valamelyik másik topikban az egyik olvtárs igen részletesen kifejtette, hogy mercivel segélyéret járó cigányok tehetnek mindenről.

és komolyan is gondolta!

Előzmény: Esbeta férje (77)
ba_cid Creative Commons License 2011.11.25 0 0 81

Minden volt KGST_s ország vezetés utálja OV-t. A 16 év alatt

megannyi titkosszolgálat, USA-EU tanácsadókkal, hogy-hogy

nem tudott egy "politkai hulla lesz" leleplezéssel előállni?

Lehet, hogy  csak mértékkel gazdag, mint Lendvai Ildikó?

Előzmény: napkelte_és_napnyugta (70)
Powersystem2 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 80

2002 elején még orbánék voltak de gyenge próbálkozás hogy ezzel azt bizonytsd hogy bevásárolták oda magukat

Előzmény: ba_cid (75)
Powersystem2 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 79

A moodys-osban :)

Előzmény: Esbeta férje (74)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.25 0 0 78

Vagy minimum hallgatnak.

Ebben biztos vagyok.

Kizárt, hogy csak ennyit mondtak, amit Matolcsy interpretált belőle.

Asszem nem bontotta ki az igasság minden részletét.

Előzmény: Esbeta férje (72)
Esbeta férje Creative Commons License 2011.11.25 0 0 77

Ne felejtsd ki a cigányokat!;)

Előzmény: nandras0824 (73)
ba_cid Creative Commons License 2011.11.25 0 0 75

Ha, nem volna kormány:

Leminősítette Belgiumot az S&P2011. november 25. | 18:41  

Többek között a pénzügyi szektorban mutatkozó kockázatokra hivatkozva egy fokozattal az eddigi "AA+"-ról "AA"-ra rontotta Belgium adósbesorolását péntek esti közleményében a Standard and Poor's. Kedvezőtlen, hogy a hitelminősítő az új besoroláshoz további leminősítést valószínűsítő negatív kilátást adott.
Belgiumban több mint egy éve nincs kormány amellett, hogy igen magas, 120% körüli a GDP-arányos államadósság. Amint délutáni cikkünkben rámutattunk: nemcsak az olasz, hanem például a spanyol, osztrák és belga állampapír piacokon is erőteljes eladói nyomás mutatkozott ma, illetve az elmúlt napokban. A 10 éves belga hozam már a 6%-os szintet közelítette.

96-ban voltunk bóvli, Bokros előtt. sok-sok-sok profit

2002-ben kettőt ugrott fel "A"-ban Moody-minő! sok-sok-sok profit

Ki állta???

Előzmény: Powersystem2 (69)
Esbeta férje Creative Commons License 2011.11.25 0 0 74

Hol?

Előzmény: Powersystem2 (69)
nandras0824 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 73

"...majd a pénztárcájukon észreveszik..."

azt hiszem, van egy el nem hanyagolható réteg, akik még azt sem veszik észre.

pontosabban észreveszik, de mindjárt meg is találják a felelőst. kézenfekvően a rohattmultik, shortolók, (azt nem pontosan tudják, hogy mit is takar ez a fogalom, de fujjabelemkijön) liberálisok, zsidók és ott az aduász is: gyurcsány.

a pszichologia ezt kognitiv disszonanciának nevezi.

Előzmény: Powersystem2 (71)
Esbeta férje Creative Commons License 2011.11.25 0 0 72

Nekem úgy tűnt az M1 koradélutni műsorában, hogy Bod Péter Ákosnak komoly kritkája van a kormány gazdaságpolitikájával kapcsolatban, de azóta csupa "megnyugtató" dolgot hallottam.

Vagy minimum hallgatnak.

Előzmény: Törölt nick (64)
Powersystem2 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 71

Van aki komolyan elhiszi amit ezek óbégatnak. Nem baj majd a pénztárcájukon észreveszik ha az eszükkel már nem.

Előzmény: nandras0824 (68)
napkelte_és_napnyugta Creative Commons License 2011.11.25 0 0 70

Mit nyilatkozzanak, meghallgatták orbán+matolcsy sikert sikerre halmozó beszámolóját, közbe meg magukba számolgatták, hogy mennyit nyernek a magánvagyonukban a következő forint gyengülésen......

Előzmény: Törölt nick (64)
Powersystem2 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 69

Érdekes a fideszes megmondóemberek vlahogy erre nem járnak csak a másik topikban tombolnak. Valószínű a lelkiismeretüket nyugtatgatják, hogy ha egyszer megszavazták ezeket akkor legyen már aki kiáll mellettük

nandras0824 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 68

ha igazán szarban volt egy ország, az ellenségkreálás mindig bejött

ideig- óráig

ide valami olyant akartam írni, hogy az biztosan kiverte volna a modiknál a biztit- annyit pedig ezek a szemetek nem érnek...

Előzmény: Powersystem2 (63)
napkelte_és_napnyugta Creative Commons License 2011.11.25 0 0 66

Tessék mondani, orbán+matolcsy is golyóálló?

mert ez a két vadbarom csak akkor fog elmenni, -észhez akkor sem fog térni - ha majd lönek rájuk, de nem szavakkal, meg újságcikkel.....

Előzmény: hidegsebész (51)
Alternatív ösvény Creative Commons License 2011.11.25 0 0 65

Orbán Viktor, országértékelés, 2009. március. 6:
"ebből fakadnak a politikai hazugságok arról, hogy nagy a jólét és dübörög a gazdaság. Ebből fakad a költségvetési adatok meghamisítása, a trükkök százai, az őszödi beszéd, a reformoknak nevezett újabb és újabb megszorító csomagok, amelyek sorra megbuktak. Ebből fakad a rendőrterror a békés tüntetők százai ellen. Ez magyarázza, hogy a kormány nagy garral bejelentett programjai után soha nem történik semmi. Az ország soha nem lépett előre, legfeljebb hátra, a helyzet soha sem lett jobb, legfeljebb rosszabb. Ez okozta a sorozatos pofonokat, amelyek külföldről érték és érik az országot: a leminősítések, a forint zuhanása, vagyis az egész csődtömeg, amit ez a kormány az elmúlt években az ország, és mindannyiunk nyakába zúdított."

Powersystem2 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 63

És megint a bűnösöket keresik. Talán erre is állítsanak fel egy vizsgálóbizottságot több százmillióért mert ilyenekre ugye van lóvé.

Előzmény: nandras0824 (62)
nandras0824 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 62

megkaptad- megkaptuk :(

és az előbbi kis gondolatmenetből ki is felejtettem, hogy költségvetés 280.-ft körüli €- val számol...

hány százmilliárd mínusznál is tartunk..?

Előzmény: Powersystem2 (61)
Powersystem2 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 61

Nem, csak bizonyosságot akartam :)

Előzmény: nandras0824 (60)
nandras0824 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 60

erre eddig kellett várni..?

Előzmény: Powersystem2 (59)
Powersystem2 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 59

Kezdem megkérdőjelezni annak az embernek az épelméjűségét

Előzmény: nandras0824 (58)
nandras0824 Creative Commons License 2011.11.25 0 0 58

"Matolcsy  úgy fogalmazott, hogy fél százalékos növekedésig "golyóálló a költségvetés". A kormány korábban még egy százalékos növekedést vár, de a költségvetés benyújtásakor egy és két százalék közötti növekedésben bíztak."

akkor vegyük sorra:

- a költségvetés benyújtásakor a terv 1- 2% volt

- ezt 1%- ra csökkentette (szóban!) a kormány

- 0,5%- ig "golyóálló"- matolcsy szerint

és a benyújtott költségvetést mikor módosítják? mert ezek szerint az eredetihez képest 1,5% százalék mínusz van már most... és akkor a "golyóállóság" hiteléről még nem is szóltam...

ja, és németország már módosította növekedési várakozását? csak azért, mert orbán mintha azt mondta volna a méltán világhírű londoni látogatásakor, hogy majd akkor fogják a költségvetési várakozást módosítani, ha majd a németek is megteszik.

ex_lx Creative Commons License 2011.11.25 0 0 56

Aljas hazugság!

A vudu varázsló mindig tudja, hogy mi lesz a következő lépése.

Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.25 0 0 54

"Ujabb Növekedési Tervet kell kidolgozni. 1,5% -os GDP növekedés tartható 2012-ben, de ha csak 1 % a se problem."

Ezt mondták a GDP-nek is?

Előzmény: Törölt nick (52)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!