Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.11 0 0 25

Gyurcsányt minél előbb ki kell közösítenie a baloldalnak, mert puszta jelenléte lejáratja a baloldali összefogást.

kötcsei nájlonparaszt Creative Commons License 2011.11.11 0 0 24

Igazad van, írhatta volna azt is, hogy Schiffer már tavaj lerókázta Gyurcsányt.

Előzmény: toloba (22)
polityickaja_dilinyovna Creative Commons License 2011.11.11 0 0 23

Orbánnak van egy mondása: "A hídon akkor kell átmenni, ha odaérünk."

Szüfra Zsett most ért ehhez a bizonyos hídhoz.

Előzmény: toloba (22)
toloba Creative Commons License 2011.11.11 0 0 22

Te a gyorsnaszád gyorsreagálású századának egyik leggyorsabb tengerésze lehecc....sikerült ilyen hamar lereagálnod egy 2010 októberi cikket...ez csodálatos teljesítmény...olyan orbáni...

Előzmény: Szüfra Zsett (-)
John Doe(520i) Creative Commons License 2011.11.11 0 0 21

Azóta Feri demokratább lett önmagánál is.

Előzmény: Pater Altenberg (18)
C. Vieri Creative Commons License 2011.11.11 0 0 19

Össze fognak simulni, meglásd. LMP folyamatosan táncol Fidesz és MSZP (DK) között, bármelyikük lesz hatalmon, odacsapódhassanak... Hol egyik, hol másik pártnak mondanak oda, vagy nyalnak be, figyeld meg.

Pater Altenberg Creative Commons License 2011.11.11 0 0 18

Több mint egy éves eseményt füllent mainak a topiknyitó?
Hajrá. 

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.11 0 0 17

Lám,mégsem "LMP" ?

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.11 0 0 15

A róka meghívja a nyulat vacsorára.

Készülődés közben, a nyúl így morfondírozik magában:

- Ez a róka, a régi rendszerben párttitkár volt. Vajon hogyan szólítsam?

Róka elvtárs? Róka úr?

- Vagy egyszerűen lerókázzam?

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.11 0 0 14

Te nem hiszel benne, hogy lehet más a politika?:))

Előzmény: mmormota (2)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.11 0 0 13

Ebben nekik teljesen igazuk van.

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.11 0 0 12

Még ilyet, tavaly októberben nem demonstrált Gyurcsány Schifferrel!

Majd csak lesz valahogy.

asta Creative Commons License 2011.11.11 0 0 11

:O:))

Előzmény: WYW (10)
WYW Creative Commons License 2011.11.11 0 0 10

Sokáig érlelgette, formálgatta a gondolatot hogy megnyissa-e ezt a topicot.

Eldőlt.

Igaz kellett hozzá bő egy év.

:-)

Előzmény: asta (7)
Navorski Creative Commons License 2011.11.11 0 0 8

Bandinak néha vannak jó böffenetei.., de hát tudjuk milyen ivadék ő is....

asta Creative Commons License 2011.11.11 0 0 7

A dátumot is megnézted? 2010 október.

Hol van már a tavalyi hó..... Schiffernek akkor az volt az érdeke, kérdés, hogy majd mi lesz az érdeke ma vagy holnap.:O))

Még az is előfordulhat az eddigi nagyon szürke szereplése nyomán, hogy ő fog kapaszkodni. Ki tudja:O)

tépettsörte Creative Commons License 2011.11.11 0 0 6

Mese az együgyű gazdáról és a Rókáról

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy együgyű gazda. Egész életében tett vett, dolgozott keményen, mégsem jutott ötről a hatra egész életében.

Történt egyszer, hogy észrevette, fogynak a tyúkok a tyúkudvarból. Hiába próbálta nyakon csípni a tolvajt, sehogy sem sikerült. Gondolta, keres magának egy őrzőt, aki megvédi a baromfikat a titokzatos tolvajtól.  

- Válassz engem. - mondta a kutya. - Jó a szemem, jó az orrom, éles a fülem. Meghallom, meglátom, megszagolom, ha jön a tolvaj. Akkor majd sarokba szorítom, hangosan ugatok, és te elfoghatod.

- Válassz inkább engem - mondta a róka. Az én fülem élesebb, az orrom jobban szagol, a szemem jobban lát, mint ennek itt. - és a kutya felé bökött, - Én nem verlek fel ronda ugatással éjjeli álmodból, hanem lefogom helyetted a tolvajt. Ezt a ronda korcsot meg zavard el, mert ahogy látom, csak a tyúkjaidra fáj a foga.  

Tetszett a gazdának a róka beszéde, meg aztán csinosabbnak is látta, mint a gubancos szőrű kutyát. Felfogadta hát a sima beszédű vörös komát a tyúkudvar őrzésére. Látszólag minden rendben volt, a róka minden reggel tisztelettudóan jelentette, hogy az éjjel nem történt semmi, mind megvannak a tyúkok, csak a kutya ugatott hangosan a kerítésen túl. A gazdának tetszett ez a nyájasság és tisztelet, és megerősítette a rókát tisztségében, bár mint ha tyúkok kevesebben lettek volna, mint annak előtte.

Történt egy éjjel, hogy a gazdát zaj verte fel éjjeli álmából. Kiszaladt az udvarra, és látja ám, hogy a róka épp egy tyúk tollát tépdesi veszettül, és a nyakát próbálja átharapni. 

- Mit művelsz ?! - rivallt a gazda a rókára. 

A róka azonnal elengedte a tyúkot, és így szólt a gazdához:  

- Hazudtam neked. Bizony én fosztogattam az udvarodat, én loptam a csirkéidet és tyúkjaidat, én rágtam össze a tojásokat. De csak mostanáig. Direkt csaptam zajt, hogy meghalld, és kigyere. Sőt, örülök neki, hogy most minden kiderült, mert egyébként épp mától vegetáriánus lettem, megundorodtam a húsevéstől és a hazudozástól, hogy be kellett csapnom téged. Amúgy meg a kutya sokkal több csirkét lopott volna, és még jobban becsapott volna téged. Én csak meg akartalak óvni ettől. Látod, most igazat beszélek, úgyhogy tarts meg hivatalomban, mert innentől kezdve már bízhatsz bennem...

Az együgyű gazda hitt a Rókának, és bízott benne. Meg is maradt a Róka hivatalában.

Egy nap csirkehúslevest szeretett volna enni a gazda.

- Lám-lám, milyen egészségtelenül táplálkozol te gazdám! Nézz rám, én amióta nem eszem csirkét, milyen vidám vagyok. Testi-lelkimegtisztuláson, katarzison estem át. Én hozzásegítelek, hogy te is megtapasztald a nagy élményt. Tulajdonképpen, meglepetésként, pusztán együtt érző szeretetből eddig is dolgoztam sorsod jobbításán.  Összesen már csak két nyamvadt csirke próbálkozik, hogy egészséged tönkre tegye. A többit már sikerült eltakarítanom. Sokat fáradoztam rajta, de remélem, hálás leszel fáradozásomért.

- Micsoda gondos róka vagy te! Sokat olvastam már az egészségtelen táplálkozásról. Magam is érzem, hogy elnehezültem az utóbbi időben. Köszönöm Róka.– mondta az együgyű gazda.

- Ne is hálálkodj gazda! Én hivatástudatból teszem a dolgom. Egyre viszont figyelmeztetlek. Csak úgy tudod legyőzni rossz táplálkozási szokásodat, ha bizonyos mértékig állandóan kiteszed magad a kísértésnek. Ezért gondoskodj róla, hogy mindig tarts néhány csirkét, tyúkot, ezt-azt az udvarban. Nekem majd lesz rájuk gondom. Amikor nagyon teszi magát egyik–másik, hogy megkísértsen téged, én majd elintézem őket.

- Hálás vagyok Neked, Róka. Én ismét megerősítelek hivatalodban. Hány csirkét, tyúkot és egyéb kísértő baromfit hozzak az udvarba?

Így élt a Róka aztán az együgyű gazda hivatalában egészen addig, míg az együgyű gazda meg nem halt.

rokaferoka.blogter.hu

Vanek B. Creative Commons License 2011.11.11 0 0 5

Schiffer?

Ahogyan a derék Toller Laca mondaná: bekaphatja!

Persze, aki a demokrácia emlein nevelkedett, annak ugye könnyű.

mmormota Creative Commons License 2011.11.11 0 0 2

Láttunk már olat, hogy a választási érdek felülírta az elveket. Most még messze van 2014.

Szüfra Zsett Creative Commons License 2011.11.11 0 0 topiknyitó

Gyurcsány Ferenccel demonstrálni a jogállamiság mellett, olyan mintha rókával mennénk a baromfiudvarba – véli Schiffer András. Az LMP frakcióvezetője azt mondta kizárt, hogy Gyurcsány Ferenccel együtt demonstráljanak... Schiffer András úgy véli: Gyurcsány Ferenc, volt miniszterelnök lejáratta a demokrácia védelmét az elmúlt években...

LMP mint róka a baromfiudvarban olyan a tüntető Gyurcsany + video

Ha Gyurcsány még ezek után is az LMP-t tartja az egyik lehetséges szövetségesének, akkor az már a röhej határán is túl van.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!