Keresés

Részletes keresés

anblock_italia Creative Commons License 2011.10.31 0 0 32

Szerelmes ugyan sosem voltam Albertbe, de... 6-7 éves lehettem, a szüleim hatalmas Fradi drukkelek voltak, de én valamikor valamit rosszul értelmeztem. Apukám egyszer megkérdezte tőlem: Hát te melyik csapatnak szurkolsz? Sokat nem tudtam, de azt igen, hogy a válaszom hatalmas meglepetést fog okozni: Hát az Újpestnek. Micsoda??? Dehát miért? Mert ott focizik az Albert, aki 5 gólt rúgott egy mérkőzésen! Válaszoltam. Hallani lehetett a követ, ami legördült a szüleim szívéről!:-) Dehát ő a Fradiban focizik! Jaaaa, akkor én is Fradi drukker vagyok! Válaszoltam megnyugodva:-) 

Valóban nagy drukker lettem, de sajnos a foci iránti viszonyom időközben eléggé megváltozott. Ennek ellenére ha Albert nevének említését hallottam, akkor az mindig nagyon jó érzéssel töltött el, azt mondhatom, hogy örökös Albert drukker maradtam!!! Most könnyes szemmel írtam ezeket a sorokat, rá, és a szüleimre emlékezve! Nyugodjanak békében!

Előzmény: ameone (25)
RealPlayer Creative Commons License 2011.10.31 0 0 30

Amikor nem volt a tv-ben meccs és csak a rádióban hallgathattuk a "Körkapcsolásokat", akkor is amikor nála volt a labda, mindig felemelte a hangját a riporter.

Emlékszem a Fradi-Vasas meccsre 4:4 volt, azon a meccsen kettőt Varga, kettőt Albert rúgott, viszont a Szőke Szikla egy sakk-matt helyzetben a labdát a gólvonal előtt leálította, lehajolt és befejelte azt...

Nagy meccs vot..Albert zseni volt és mit számít hogy mutogatott vagy csípőre tett kézzel állt, Ő A CSÁSZÁR volt, neki mindent lehetett...

R.I.P. Flóri...

Derek Creative Commons License 2011.10.31 0 0 29

En mindig Vasas drukker voltam de ilyen eros klubsovinizmus sosem volt bennem,mindig szivesen neztem a Fradit Alberttel, a Dozsat Goroccsel, a Honvedet Tichy-vel, az MTK-t Sandor Csikarral.

Előzmény: krapek (17)
Derek Creative Commons License 2011.10.31 0 0 28

Na azert volt aki akkoriban Meszolybe a szoke sziklaba vagy Tichy-be volt beleesve.

Ket csapat van amelyik nevsorat ma is fel tudom sorolni az Aranycsapatet ami sajnos csak ezustcsapat lett es a kovetkezo gardaet

Grosics, Matrai, Meszoly,Sarosi ,Solymosi,Sipos, Sandor ,Gorocs,Albert ,Tichy, Fenyvesi.Ez se volt am gyengebb mint az Aranycsapat.csak valahogy nem jott kii nekik olyan jol es az ellenfelek is erosebbek lettek idovel.

Előzmény: ameone (25)
tömegdemonstráció Creative Commons License 2011.10.31 0 0 27

Megkönnyeztem, amit írtál!

A Császár nyugodjék békében.

Azt hittem örökké fog élni, szinte naponta láttam, fiatalosnak, erősnek, életerősnek tünt, és ma reggel..............

Előzmény: krapek (17)
Herold Creative Commons License 2011.10.31 0 0 26

Igen, kicsit pontatlanul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy a kelleténél jóval több kálium.

Előzmény: Antisystem (24)
ameone Creative Commons License 2011.10.31 0 0 25

Nyugodjon békében! Annak idején minden lány szerelmes volt belé,most átment a szerelmünk a túlsó partra focizni,itthagyott bennünket.

Antisystem Creative Commons License 2011.10.31 0 0 24

OFF: elég furcsa lenne, ha nem lennének benne káliumra utaló nyomok, nem köll minden netes hülyeségnek bedőlni... (0,3 g/l KCl kell a fiziológis Ringer oldatba)

ON: nyugodjék békében, kiemelkedő sportember volt!

ÜdV

Előzmény: Herold (21)
Munchausen Creative Commons License 2011.10.31 0 0 23

lefocizott...

Munchausen Creative Commons License 2011.10.31 0 0 22

R.I.P.

Egy jo kozepcsatarral/kozeppalyassal erosodott a mennybeli vilagvalogatott, Csipore tett kezzel is leficozott mindenkit...

Herold Creative Commons License 2011.10.31 0 0 21

Kíváncsi lennék, az infúziójában találtak-e volna káliumra utaló nyomokat. Nem lennék meglepve, ha igen.

http://www.freeweb.hu/aquanet/szoveg/Gyilkoskonyv.htm

Reader61 Creative Commons License 2011.10.31 0 0 20

R.I.P.

horex Creative Commons License 2011.10.31 0 0 19

Gondolom by-pass, vagy stent műtét volt

Mellettem az öregúrnak elszabadult egy rög és a stent után agyérelzáródása lett

nem tudott beszélni

Bonyolúlt az ember

by horex

Előzmény: inverz (18)
inverz Creative Commons License 2011.10.31 0 0 18

kegyeleti topik... de nem tudok szó nélkül elmenni mellette... miért haZudnak az orvosok... miért mondják, a műtét sikerült... FLÓRI meg elment... R.I.P.

krapek Creative Commons License 2011.10.31 0 0 17

Tíz évvel vagyok fiatalabb nála, és amióta az eszemet tudom, lila-fehérben látom a világot. Rengeteg gyúnyos rigmust ordítottam neki, róla az újpesti B-középpel. Mérhetetlenül gyűlöltem. Ő volt az ősellenség, a Fradi vezére.

Ha valaki akkor azt mondja, hogy megkönnyezem a halálhírét, hülyének nézem.

Most elment, és magával vitt az életemből egy jókora darabot.  Azok közé tartozik akikből összeállt az életem. Nélküle én is keveseb vagyok.

Holnap Mindenszentek, utána Halottak napja.

A gyertya mellé, melynek lángjába nézve sorraidézem eltávozott szeretteimet, leteszem majd a régi - majd' ötven éves - lila-fehér zászlót is. Sokszor láthatta lengeni. 

Flóri! Köszönöm az Aranylabdát, a '66-os Magyar - Brazilt, minden meccsedet, gólodat, cseledet, passzodat!

Nyugodj áldásban és békességben!

Derek Creative Commons License 2011.10.31 0 0 16

toloba Creative Commons License 2011.10.31 0 0 14

toloba Creative Commons License 2011.10.31 0 0 13
Semmi előjele nem volt Albert tragédiájának, 100 évig élhetett volna

2011.10.31 10:54 | Magyar labdarúgás

Szepesi György, a legendás sportkommentátor bevallotta, nagyon megrázta Albert Flórián halálhíre.

Szepesi elmondta, ő bizony korántsem számított rá, hogy épp Albert Flórián távozik közülünk, mivel nagyon is egészségesnek látszott.

- Alig egy órája értesültem Flóri haláláról, azóta se nagyon jutok szóhoz. Lesújtott a hír, képtelen vagyok magamhoz térni, annyira mellbe vágott - mondta Szepesi György az MTI-nek. - Ha valakiről, hát róla tudtam volna a leginkább elképzelni, hogy száz évig fog élni. Szeptemberben lett hetvenéves, és teljesen jól volt, én egészségesnek láttam, eszembe nem jutott volna, hogy rövidesen éppen ő fog elmenni közülünk. Felfoghatatlan, mert semmi előjele nem volt e tragédiának, s a múlt heti operáció után is úgy állt a helyzet, hogy jól van, sikeres műtéten jutott túl.

www.samsungsport.hu/magyar-labdarugas/20111031/semmi-elojele-nem-volt-albert-tragediajanak-100-evig-elhetett-volna/

horex Creative Commons License 2011.10.31 0 0 12

Békét neki!

Nem szeressem már az ilyen híreket :(

Van még Buzánszky is

by horex

Barisnya Creative Commons License 2011.10.31 0 0 11

Ismered a mondást: A műtét jól sikerült, a beteg meghalt?

Nyugodjék békében. Vele a magyar foci utolsó csillaga is elment.. Ja, Grosics még él... Épphogy...

Előzmény: kristo_f (5)
tölgy Creative Commons License 2011.10.31 0 0 10

igy ertve:

"Elmentek a nagyok...

Tichy

Bene

Machos

Farkas

Varga

És most a császár.."

Előzmény: reggelsanyi (9)
reggelsanyi Creative Commons License 2011.10.31 0 0 9

Vargazoli...

a legkisebb királyfi...

Istenem...

Belefacsarodik a szív..

Na de ne vargazolizzunk egy Albertos topikban...

:D

Előzmény: Csodamodi (8)
Csodamodi Creative Commons License 2011.10.31 0 0 8

Varga!

Előzmény: Törölt nick (3)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2011.10.31 0 0 7

Kiemelkedő alakja volt a magyar sportnak. És csak hetven éves. :(

Nyugodjék békében!

kristo_f Creative Commons License 2011.10.31 0 0 5

Nyugodjon békében!

De hisz most műtötték, azt irták jól van.

Áhhh.

toloba Creative Commons License 2011.10.31 0 0 4

Akire jó volt felnézni, akire érdemes volt felnézni....megdöbbentett 11 órakor a hír...

R.I.P.

Előzmény: reggelsanyi (-)
satya Creative Commons License 2011.10.31 0 0 2

RIP

reggelsanyi Creative Commons License 2011.10.31 0 0 1

Pedig de sokat átkozták a csípőre tett keze miatt annak idején...

Na ilyen focistánk sem lesz sosem...

Előzmény: Törölt nick (0)
reggelsanyi Creative Commons License 2011.10.31 0 0 topiknyitó

Meghalt Albert Flórián, a Császár

A Nemzet Sportolója, a magyar futball egyetlen aranylabdása szeptember közepén múlt hetven éves. Tovább »

forrás: sportgeza.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!