Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.16 0 0 1212

Vagyok én egy lüke, hogy elhiszek mindent... :D

De attól a tény tény marad: dopeman nem gyalázott nemzeti jelképet...

:D

Előzmény: Törölt nick (1211)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.16 0 0 1210

Na. A hatályos alkotmány szerint Dopeman nem csinált semmit, az új alaptörvény meg magasról leszarja Kölcseyt meg Erkelt. Akkor miről is szól ez a topic?

Előzmény: lovagyna (1208)
lovagyna Creative Commons License 2011.12.16 0 0 1208

Az új alaptörvényben a "nemzeti jelkép" kifejezés nem szerepel. (Talán kifelejtették.)

http://www.kormany.hu/download/0/d9/30000/Alapt%C3%B6rv%C3%A9ny.pdf

Magyarország Alaptörvényében nevesített sarkalatos törvények között csak a zászló és a címer használatról tesz említést, a Himnuszról nem. (Talán kifelejtették)

http://www.mkogy.hu/fotitkar/sarkalatos/sarkalatostvekjegyzeke.pdf

horex Creative Commons License 2011.12.16 0 0 1206

Se te irtad És te irtad...

Előzmény: horex (1205)
horex Creative Commons License 2011.12.16 0 0 1205

Olvastam a hulye vitáitokat

Nagyon el vagy szállva a gyereknevelésedtöl, persze amugy ez nekem mindegy

Se te irtad hogy akkor is agyontaposták csak az ujságok nem irták meg

Erre mondtam hogy hulyeség

Amugy nem baszogat téged senki, csak te mindent ugy veszel ahogy olvasom a kommenteket, szinte személyes sértésnek hogy hozád szólnak és valakinek más a véleménye

by horex

Előzmény: Törölt nick (1202)
Szüfra Zsett Creative Commons License 2011.12.16 0 0 1204

Szerinted.

Előzmény: Exploiterr (1203)
Exploiterr Creative Commons License 2011.12.16 0 0 1203

Akkor értékeljük ki a szöveget. 

Kit is basszunk meg?

az Orbánt - jogos

a kormányt - jogos
az MSZP-t és a Gyurcsányt - jogos
az LMP-t meg a Jobbikot - jogos
a sok fizetett naplopót - jogos
őket, a képviselőket - jogos
a képviselő nőket. - jogos
az újabb adónemeket és - jogos
a kibaszott sárga csekkeket - jogos
a bankodat - jogos
a kopogó behajtókat - nem érint
az inkasszót, mert az összeg
mindig több, mint ami járna - jogos

Mi van még itt

a rádiót és a tv-t - ??
és adj nekem hálát a gengszter rapért - ???
ezt a kibaszot slepet,
amit magyar népnek neveznek. - jogos
ti kibaszott birkák
ennyire bejön,hogy a seggetek basszák. - jogos
én nem is értelek
inkább megyek és baszom a kibaszott nejemet. - hát ja

Szóval mi itt a gond, emberek?

A himnusz meg változatlan formában megy le benne, egy árva bazdmeg nincs ott. Meghallgattam, bizony. Pedig lehetne abba is tenni párat. Egy kalap szar, mint minden dopeman szám, ettől még nehéz belekötni a szövegébe...

horex Creative Commons License 2011.12.16 0 0 1201

Nem a lófaszt nem, csak nem volt szabad írni róla és beszélni még inkább nem,"

Höhö!

Má +bocsáss, de olyan fasságokat állitasz hogy csak na

Infóáramlás a Kádár rendszerben is volt , ha nem is internet

Abban a rendszerben max a klubépület mögött volt pár férfias ökölcsapás, de nem rugták agyon a földönfekvőt

Agyontaposni pánikban?

Hülyeséget állitottál és bizonyára egyik tánciskolába vagy klubba sem jártál anno

by horex

Előzmény: Törölt nick (1190)
dokibácsi Creative Commons License 2011.12.16 0 0 1199

"Csurkát remélem magatok száműzitek a Déli sarkra."

És mi lesz Dopemannel?

Előzmény: Törölt nick (1049)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1198

"Ha Dopemant megbünteti a hatalom, tegye ezt a jobboldal Csurkával is és zavarja el maga. Ez lenne a gerinces viselkedés."

Aha. Tehát ha az egyik polgárra ráront a hatalom, akkor rontson rá a másikra is? Az időrend sem zavar, hogy Csurka elzavarását már azelőtt elkezdte követelni A Szakma szabadidős elfoglaltságai okán, mint hogy Dopeman kiadta volna az ontopic számot?

Úgy látom, neked az nem megy, ami nekem igen, hogy bár Dopeman számát antimagyarista szövegrészlete miatt nem tartom vállalhatónak, közben mégsem akarom megbüntetni / elzavarni / felkoncolni stb., sőt azokra vagyok morcos, akik ezen mesterkednek közhatalmi pozícióból.

Jut eszembe, nem te idéztél Voltaire-t lentebb Dopemannel kapcsolatban? Azért már nem adnád az életed, hogy Csurka elmondhassa véleményét saját újságában a cionistákról meg az Ascher Caféról joghátrányok, kirúgás és hasonlók nélkül?

Előzmény: Törölt nick (1197)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1196

Nem jobbos-balos kérdés ez, hanem betiltós-élni hagyós. A jobbos-balos törésvonal ott jön be a képbe, hogy a jobbos élni hagyós sokszor közelebbi szövetségesének tekinti a jobbos betiltóst, mint a balos élni hagyóst, ahogy erre rá is mutattál, a jobbos betiltós meg gyanakodva nézi a balost is, meg a jobbos élni hagyóst is. Ugyanez igaz akkor is, ha megcseréljük a fentiekben a jobbost a balossal és viszont.

Több alkalmi koalícióra van szükség, és kevesebb merev szekértáborra. Sajnos akikkel egy platformra kerültem itt abban, hogy Dopemant nem kéne felakasztani, azokról kiderült a Csurka-"ügy" kapcsán, hogy alapvetően a balos betiltós kategóriába lehetne őket sorolni (már ha van értelme ennek az egész jobbosbalosozásnak), balos élni hagyós hozzászólást meg nem láttam itt, pedig biztos vannak ilyenek, személyesen legalábbis ismerek ilyen embereket.

Előzmény: Álomvédelmi twist (1195)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1195

"Onnanatól hatósági ügy."

Ahogy a te egyszerű agyad elképzeli.

A jobboldal értelmiségének egyébként azért jöhet jól ez az ügy, hogy szembesüljön végre borzalmas szavazóival, és eldöntse, tényleg az ilyenek seggének a nyalásával akar bármi áron hatalomra kerülni és ott megkapaszkodni?

Előzmény: egyszómintszáz (1029)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1192

Na most akkor bűnözésre buzdít vagy sem? Szerinted. Ha már ezzel ellenpontoztad a Kárpátiát...

Bónusz: még jó, hogy a tudomásomra hoztad, hogy te nem szoktál személyeskedni. Különben nagyon elbizonytalanodnék ezzel a hozzászólásodalk kapcsolatban...

Előzmény: kristo_f (1189)
kristo_f Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1189

Látom csak vergőcc és Grétsy tanúrkocc

Értelmezés megy? Ha nem, hagyjuk az egészet!

Belehallgattál? Akkormeg?

Előzmény: Törölt nick (1188)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1188

Na most akkor buzdít vagy nem buzdít?

Ha nem, akkor: miről beszélsz?

Előzmény: kristo_f (1186)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1187

"Már a kollégái is hánynak tőle."

A Csortos anekdota jut eszembe:

Egyszer egy hölgy a Fészekben kollégának szólította, mire felháborodottan mondta:

Kolléga? Hisz én nem vagyok qrva!

Előzmény: polityickaja_dilinyovna (1185)
kristo_f Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1186

Én yotubézzak helyetted?

Na adok pár kereső szót

Dopeman

Megyünk lopni

A strici visszatér

Ribancok

megbaszlak

Ha nem is mind kimondottan a bűnözésre buzdit nyiltan, de sugalt életformával egyetértesz?

De mikor Dopeman nagyszüleit kirabolták és meggyilkolták, kapott rendesen a  pofájába a menyünk lopni zenéjéért

Előzmény: Törölt nick (1181)
polityickaja_dilinyovna Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1185

Már a kollégái is hánynak tőle.

Előzmény: só_bors_paprika (1173)
Exploiterr Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1184

Jajjajj, most mi lesz?

Ez az ország ennyit ér.

Előzmény: Para Szolvencia (-)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1183

Higgadjon a rosseb ilyen szarságokra. Nem hallgatok se Kárpátiát, se Fejbőrt se Dopemant, se Gangxtát. Se X-Faktort. Tök jó nekem Bródy, Koncz, Illés, V-Moto Rock, AC villám DC, Brahms, Shubert, satöbbi.

Aki ezeken a szarságokon képes rugózni, az meg is érdemli.

Előzmény: Törölt nick (1182)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1182

A Kárpátia nem "higgasztós" zene, hanem pörgős rockzene hazafias szövegekkel. Ha higgadni akarsz, az Egészséges Fejbőrt tudom javasolni, vagy Bachot.

Előzmény: Törölt nick (1179)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1181

Most már csak azt kéne mögnézni, hogy Dopeman mikor és hol hajazott a bűnözésre. Akár hajazhatott is, mert fogalam nincs az "életművéből", de kötve hiszem.

Előzmény: kristo_f (1180)
kristo_f Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1180

Nem mintha kedvelném a Kárpátiát, de legalább a haza tiszteletéröl szól a nótájuk, mégha erősen árpádsávos is

Nagy a különbség a bűnözésre hajazás vagy a magyarkodás között

Akkor legyen inkább magyarkodás

Előzmény: Törölt nick (1179)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1179

Nem arrol van szó hogy ne menj az utcára, hanem aki hajlamos rá, azt nem kellene dopeman zenével traktálni, még jobban feltüzelni

Ja. Kárpátiát neki, az majd lehiggasztja...

Előzmény: kristo_f (1176)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1178

Én általában a Polidili jobber hörgőkórusától tudom meg, hogy érdemes-e belhallgatni a Buzlgárgyuri ismétlésébe... :D

Előzmény: Törölt nick (1175)
kristo_f Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1177

Akkor ne mutass neki...."

Sarkitasz!

Erre mondhatnám, akkor nevelési célzattal rakjál fel a gyereknek horror filmet vagy hasonló kategóriát

Előzmény: Törölt nick (1164)
kristo_f Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1176

Teljesen féremagyarázod a kommentemet

Csak a sok tizévvel ezelötti közbiztonságra és a maira utalok és nem azt állitom hogy a Dopeman hallgató megtámad mindenkit

De olvassál internetet és hallgass tv-t

Anno is jártak klubbokba és nem tapostak agyon tinigyerekeket és anno is italoztak a fiatalok mégse szúrtak agyon senkit részegen

A többi bűncselekményröl ne is beszéljunk

Nem arrol van szó hogy ne menj az utcára, hanem aki hajlamos rá, azt nem kellene dopeman zenével traktálni, még jobban feltüzelni

Neked én vagyok frusztrált?

Nézzél yotubét és láthatod többek között kik járkálnak az utcákon

Engem ez annyiban hagy hidegen, hogy majd mindenre "fel vagyok készülve"

és nem dugom fejem a homokba

A jól nevelt fiad járhat ugy, hogy le szeretne szállni a villamosrol és ilyen kapucnis nem áll arrébb az udvarias kérésre sem hanem beleköt

Saját tapasztalat, csak nem vagyok egy kis darab ember, bár elég vén már utcai harcosnak

Fiatal kori balhéimat nem idézem ide, mert ugyis kifogásolnád  azzal hogyhát helytelen szulői nevelés

Ha azt gondolod hogy te majd megvéded a gyereket a mindennapi mediaszennytöl és az utcai atrocitásoktol akkor nagyon tévedsz

Ha ugy gondolod és gondoljátok, hogy ez igy rendben van ami kultur vonalon megy, hagyjuk is a vitát tovább

Előzmény: Törölt nick (1166)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1175

Viszont pontosan tudják idézni az ott elhangzottakat olyanoknak, akik azt sem tudják, melyik adón megy a műsor. (Pl. én)

Ez is egyfajta információáramlás.

Előzmény: Törölt nick (1174)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1174

Lehet, hogy az olvtárs már a teljes Dopeman munkássággal felvértezte magát, hogy legyen min szörnyűlködnie otthon. Nem csodálkoznék rajta, mert az is éppen olyan kontraproduktív volna, mint itteni posztjai. :)

Hagyd el... Az ilyen fazonok adják a Drágabolgár úr hallgatottságának minimum a felét...

:D

Előzmény: Törölt nick (1170)
só_bors_paprika Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1173

Dopeman kiakadt egy fellépés miatt, amely azért maradt el, mert Fluor Tomi menedzsere nem szerette volna őket egy színpadon látni.

A rapper a következőket írta ki a Facebook-ra: "Fluor Tomika stricije nem engedi egy napon fellépni velünk a kis ringyóját, ezért mi átkerültünk szombatra".

Az Új Ásznak Dopeman később bővebben kifejtette sérelmeit:"Vagy féltik tőlem a kis seggét, vagy nincs pénzük testőrre! Sem Fluor zeneiségét, sem őt magát nem tartom semmire. A magyar pop mélyrepülése az az egyetlen slágere is! A kisfiú gazdija presztízskérdést csinál az egészből, mert azt hiszik, hogy ők valamiféle szintet képviselnek Magyarországon. A szint azonban nem ők, hanem én vagyok".

Sőt még hozzátette, hogy Fluornak inkább meg kellene köszönnie, hogy egy ilyen legendával egy színpadra léphet.

A fiatal énekes menedzsere elmondta, hogy nagyon sok konfliktusuk volt már a rapperrel, így feleslegesnek látták, hogy gyarapítsák ezek számát.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!