Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.31 0 0 196

"De sok esetben azt keresik, amit otthon nem kapnak meg."

Hát, erről sokat tudnék vitázni.

Most csak annyit, hogy nem ártana, ha az emberek először saját maguktól kérdeznék meg, hogy: "vajon én mindent megteszek azért, hogy harmonikus legyen a szexuális életünk? odafigyelek a társamra, megkérdezem-e, milyen napja volt, és tisztán, jószagúan tolom-e az arcába a nemi szervemet?" estébé.

Az ember, ugye, nem gép, hanem lelke van.

"Ezt hol olvastad? Mert a téma a korhatár felemelése 16-ról."

Akkor maradjunk a 16-nál.

Arra utaltam egyébként, hogy sokan csak legyintenek a jelenségre, hogy 16 éves lányok prostituáltként működnek (függetlenül a hivatalos korhatártól), amit én nagyfokú érzéketlenségnek és egoizmusnak tartok.

Előzmény: magyar bucó (193)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.08.31 0 0 195

Már megint egyetértünk. :)

Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy - ha akarnák.... - nem lehetne ezeket az általában közismert striciket csapdába csalni, lesittelni.....  A 3000-ért franciázó útszélit azt tudják vegzálni, de a susnyásban ott figyelő stricit meg "nem látják" a sündök. :-s

Előzmény: Antisystem (184)
magyar bucó Creative Commons License 2011.08.31 0 0 193

A legtöbben egyszerűen azért lépnek félre (prostival vagy sem), mert úgy gondolják, hogy nekik ezt lehet, mondhatni "jár"

Ilyen is van. De sok esetben azt keresik, amit otthon nem kapnak meg.

14-16 éves kamaszlányokat kúrogatnak felnőtt férfiak pénzért

Ezt hol olvastad? Mert a téma a korhatár felemelése 16-ról.

Előzmény: Törölt nick (191)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.31 0 0 191

Hülyeség. A legtöbben egyszerűen azért lépnek félre (prostival vagy sem), mert úgy gondolják, hogy nekik ezt lehet, mondhatni "jár", mert "a férfiember ilyen, és kész" - vagyis, egyszerűen olyan az értékrendjük. Megjegyzem, a változatosság iránti igény természetes (nőtől is!), a különbség az értékrend.

Tehát: az ilyen értékrenddel bíró férfiak a legszebb, legérzékibb nőt is megcsalják - ha nagymellű, akkor kismellűvel, ha szőke, akkor barnával estébé.

Prostitúció mindig is volt és lesz, nem megszüntethető, de ha valaki szerint rendben van, hogy 14-16 éves kamaszlányokat kúrogatnak felnőtt férfiak pénzért, az gondolkodjon el rajta, mit érezne, ha valaki az ő lányát kényszerítené prostitúcióra.

Előzmény: babaji (174)
nagyanyo05 Creative Commons License 2011.08.31 0 0 189

De egy mezei bankos sem kutya:D

Előzmény: Antisystem (184)
Qqberci Creative Commons License 2011.08.31 0 0 187

Az irigység beszél belőled :-)))

Előzmény: nagyanyo05 (185)
magyar bucó Creative Commons License 2011.08.31 0 0 186

Láttál már férfit, vagy csak olvastál róla?

Egyébként sokszor a nagyon szép nő az ágyban még közepes teljesítményt sem nyújt, egy középszerű meg olykor feledhetetlen lehet...

Előzmény: nagyanyo05 (185)
nagyanyo05 Creative Commons License 2011.08.31 0 0 185

Soha, fiatal barátom! Én ugyan nem vagyok pasi, de tudom, hogy a férfi vadász tipus:( Nem egy nagyon, sőt rendkívül csinos barátnőmet csalta a férje és sokszor klasszisokkal gyengébb nővel:( A prostik a férfiak miatt vannak, mert tudják, hogy a férfi ingatag és ha kell neki, akkor férfi társát is megdugja, esetleg egy kecskét:D

Antisystem Creative Commons License 2011.08.31 0 0 184

Na, ez az, ami ellen valójában küzdeni kell, természetesen a "managerek" tevékenysége ellen... az ilyenek, a koldusmaffiások, rabszolgatartók, meg az uzsorások az emberi nyomorúság legaljasabb, leggátlástalanabb kihasználói, hozzájuk képest egy mezei bankrabló a tisztesség csúcsa...

ÜdV

Előzmény: Berlusz Móni (181)
Antisystem Creative Commons License 2011.08.31 0 0 183

De tegyük fel, hogy a leányka felnő, komoly tanárnő, vállalati vezető vagy politikus lesz és egyszer csak nagymamakorában felbukkan egy fénykép-video.

Ez ugye addig furcsa, amíg nem ez az általános... olyasmivel senkit nem lehet zsarolni, ami többségi, vagy legalábbis jelentős kisebbségi dolog, mert nem hat, a kutyát sem érdekli...

(N.b. nem tudok róla, hogy az előbb említett videó zavarta volna feltételezett hősének munkáját vagy magánéletét)

Egyébkként meg, amikor anno erről ment a vita, a borzi olvtárs is ezt hozta fel, és hát, ha tényleg vannak sokaságban olyan stupid emberek, akiknek egy "komoly tanárnő, vállalati vezető vagy politikus" megitélésében az fő szempont, hogy egyébként legális (14+) korában - évtizedekkel azelőtt - kivel szexelt, ha ez gátolja tényleg az elitizmus és egzisztencializmus pestisét, akkor szívemnek feltétlen kedves...:)))

ÜdV

Előzmény: Unerwünschter Gast (180)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.31 0 0 182

nix leharcolva, "bejáratva"kérem.

Előzmény: Karakaszalovics Ixa (165)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.08.31 0 0 181

Ebben a cikkben elég jól le van írva, hogyan törik be a sokszor csak 14-15 éves lányokat... :-(((

http://www.mn.mno.hu/portal/681950

Unerwünschter Gast Creative Commons License 2011.08.31 0 0 180

Igen, ezt át kell gondolni. Ugyanis az internet világában az adatmegőrzés és a keresés felgyorsulása új dimenziókat adott bizonyos dolgoknak.

Gyakorlatilag megszünt a "felejtés". Ha egy 14+-os leányka összeszűri a level valakivel - és nem lesz belőle gyerek - akkor elfelejtődik. Legfeljebb baráti beszélgetésekben néha-néha megemlítik, hogy biza X.Y meghúzta egyszer.

De tegyük fel, hogy a leányka felnő, komoly tanárnő, vállalati vezető vagy politikus lesz és egyszer csak nagymamakorában felbukkan egy fénykép-video.

Előzmény: Antisystem (177)
szaunas Creative Commons License 2011.08.31 0 0 179

...én a helyedben viszont azon pironkodnék, hogy pl. 6 gyerekes magyar családot Magyarországon magyar "törvények" alapján az utcára lehet tenni! Hány konkrét példát akarsz?

Előzmény: mogyika16 (155)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.31 0 0 178

Nem vagyok egy feminista típus, de paff:))

Antisystem Creative Commons License 2011.08.31 0 0 177

OK. Most ugye már csak definiálni kellene a "csisztu-vigyió" társadalmi veszélyességét... összevetve mondjuk a prostitució kérdéseivel.

Anno emléxem, az volt a netsebesség mércéje, hogy hány óra alatt gyün le:)

ÜdV

Előzmény: Unerwünschter Gast (176)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2011.08.31 0 0 176

A kérdés csak az, hogy gyakorlatilag semmire nem mész vele. Neves (?) sportoló-riporternőnk videoja még mindíg kering a neten. Ő sem tudott vele mit kezdeni.

Előzmény: Antisystem (175)
Antisystem Creative Commons License 2011.08.31 0 0 175

Dolog... nincs olyan webtárhely a világon, ahol ne logolnák a feltöltők ip-jét... már csak a szerver önvédelméből is...

Tudod, ez olyan, mint hogy tessen talán az erőszakolókat elkapni, és nem levágni mindenkinek "preventíve" a faxát...

ÜdV

Előzmény: Unerwünschter Gast (173)
babaji Creative Commons License 2011.08.31 0 0 174

Amig a nők kb harmada-fele frigid,lesbi,inaktiv vagy semmitérő ......

addig volt van lesz prostitució és guminő is.

Az OKOT változtassuk meg : megtanitani a lányokat junior korszakuk elején  az ÉLVEZETES erotikára elmélettel filmekkel tudomisén.

AZ SZÁMOLNÁ FEL a prostituciót !

Unerwünschter Gast Creative Commons License 2011.08.31 0 0 173

De az a tapasztalat, hogy ezek a fényképek elöbb-utóbb valahogy publikálódnak.

Előzmény: Antisystem (172)
Antisystem Creative Commons License 2011.08.31 0 0 172

Amiből az elsőt a "lefényképezni"-t még mindig eget verő ostobaságnak vélem... fénykép elkészítésével elkövetett bűn... baaaazzz...

Hogy ne lehessen publikálni ilyen képet, az természetesen OK.

Egyébként meg a szexnek meg a prostituciónak egy lapon sem szabadna említődnie...

ÜdV

Előzmény: magyar bucó (171)
magyar bucó Creative Commons License 2011.08.31 0 0 171

Mindenhol legális "18 év alatti lányokba üríteni". Nálunk is 14 év a korhatár, afelett szabad a szex. Csak lefényképezni és fizetni érte nem szabad.

Előzmény: mogyika16 (155)
Anton Szergejevics Creative Commons License 2011.08.31 0 0 169

Nem egészen. Igen sok sorkatonát foglalkoztattak akkor például az építőiparban.

Előzmény: Törölt nick (166)
Kannaváró Creative Commons License 2011.08.31 0 0 167

A sorkatonák meg szépen foglalkoztatták a cigányká-kat.

Előzmény: Törölt nick (166)
Karakaszalovics Ixa Creative Commons License 2011.08.31 0 0 165

No, de eddig frissen, ropogósan kivihették svájci frankér', majd, amikor már le volt harcolva, visszahozták. Ide jó a másodlagos frissességű is.

Előzmény: Törölt nick (160)
Antisystem Creative Commons License 2011.08.31 0 0 163

Tudtommal 16-ra, nem "le" hanem "vissza" és a kettőnek nincs sok köze egymáshoz... n.b. egy normális világban nem csak a prostitució létezik, mint munka.

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (150)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.31 0 0 162

Hát vazze, akkor legyen tankötelezettség 25 éves korig, legalább megóvjuk a munkaerőpiacot.

Előzmény: Törölt nick (158)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.31 0 0 161

Pontosíccsunk, eddig iskola mellett űzte az ipart:)

Előzmény: Kannaváró (159)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.31 0 0 160

Nálunk eddig se lehetett legálisan.

Előzmény: Karakaszalovics Ixa (156)
Kannaváró Creative Commons License 2011.08.31 0 0 159

No, és mi a különbség, hogy most mennek kának, vagy két évvel később?

Előzmény: Törölt nick (158)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!