Sz'al akkó ez a fülkeforradalmárok elleni forradalom, azaz Feri szerint fülkeellenforradalom vót, vagy esetleg forradalom van a forradalmárok ellen a zellenforradalmárok által, vagy mi...
Időzítés kérdése. Én azért nem rónám fel a fijúknak, hogy a beijedt elvtársak épp 2010 tavaszán kezdtek el vádalkuzni. Mire Vitya megnyerte a választást, már alig maradt a készletből:)
Tényleg? Nem mondod! Valahogy nem látszik ez a nagy fújkálás, maximum a jobboldali törzsszavazók ébren álmodott vízióiból köszön vissza ránk. No de sebaj, addig is van cirkusz, amíg van a nagy fideszes fenyegetőzés, nulla eredménnyel. Csak nyugodtan, ritka szánalmas....
Aha, küzdenek. Ott röhögnek a markukba az idióta örökösminiszterelnökön, meg a szervilis ostoba gárdáján, akik nem bírnak rajtuk fogást találni. Arra meg legmerészebb álmaimban sem merek gondolni, hogy esetleg nem is akarnak.... csak nem közülük is páran? Ajvééé!
„Eddig követett politikájának valamely fontos részétől Orbánnak is meg kell szabadulnia, ha ő és az ország túl akarja élni a következő éveket” – írja legújabb bejegyzésében Gyurcsány Ferenc. A volt miniszterelnök dilettánsnak nevezte Orbán Viktort és Matolcsy Györgyöt.
Nem ertem mi ezzel a baj. Fideszes volt gazdasági miniszerek is megemlitették már azt hogy faszkalapok vezetik az országot ...
Nekem is ez jutott eszembe. Ha Vikancs fülkeforradalmat hirdetett, akkor GyF meg a korábbi rendszer elleni támadást miért ne foghatná fel ellenforradalomként? Egyébként logikus is. Hatás<->ellenhatás.