A problema ott kezdodik, hogy ezeket a ker. csatornakat kenyszeritik hirado, meg egyeb mufajuktol tavol allo musorok keszitesere.
Ez valamifele jogszabaly, meg regrol. ( ORTT )
Miutan ezek a koklerek csak valo vilagot, meg bulvar szarokat kepesek eloallitani, azt is a leheto leggagyibb szinvonalon, ezert ne is varjunk toluk hitelesseget, vagy tenyszeru hirkozlest.
En csak azt szeretnem tudni, hogy az a bizonyos ezer forint a riporter csaj sajat penze, vagy elszamolhato TV-s kifizetes volt - e ?? !!
De, az. (Csak az indexnél az ilyen - keresztény - vallásgyalázó cikkeken már meg sem ütközöm. Náluk ez olyan természetes, mint a Jobbiknál a zsidózás.)
Én pusztán annyit mondottam, hogy fölösleges a bombasztikus cím, a bulvármédia nem most lepleződött le.
Mindenesetre nem kissé érdekes, hogy maga a topik, amellik erőst basztatja a bulvárt a milyenségéért, az pont annyira bulváros, mint basztatásának tárgya.
Volt valakinek kételye azzal kapcsolatban, hogy a kertévék, bulvármédia meg a celeb témájú hirek nem mind megrendezett, kitalált szemét kamu ?
A " Bangó Margit unokája épp most tudja meg, hogy kisfiút vagy kislányt hord a szive alatt " jellegü meg a "VV Niemand leszivatja-megnagyobbittaja " is kamu, de ezek az aktiv hirek is. Vujity Trvtko meg egyszerüen szemetet csinál...
Ugyanennyi pénzből lehetne ám normális müsorkat is összehozni, de meg vannak győződve róla, hogy engem ( titeket ) csakis az izgat, hogy mi újság az irigy Hónaljmiriggyel, hol tart Liptay Claudia szerelmi élete stb
Ha "sztárokat akarok, akkor megnézem mit ir a justjared vagy perez hilton, de nem Győzikére , Margóra, Való Világ nemtudomkire meg Szorcsik Vikire vagyok kiváncsi.
"az első vizsgálat után minden jel arra mutatott, hogy az összeállítást készítő szerkesztő-riporter vétlen az ügyben"
A vágott anyag megnézése volt az első vizsgálat? Merthogy a vágatlan anyagból gondolom egyből kiderül, hogy a riporter rendezi a jelenetet és a kukoricás széléről adja az utasításokat, hogy merre szaladjanak a színészek... Egyébként izgalmasabb jelenetet is csinálhattak volna, ha levisznek magukkal egy pirotechnikust és egy kaszkadőr-koordinátort is. Üldözés a kistraktorral, tűzharc a mezőőr konyhakertjében, stb... majd legközelebb. :)