Sziasztok! GPSMAP 66 témában kérek segítséget. A hibajelenség, hogy kb 6 óra alatt teljesen lemerül a készülék. Első alkalommal, még elfogadtam mert folyamatosan ment a kijelző, az akkuban sem voltam biztos hogy 100%-os. Az akku Eneloop 2500mA. Kikapcsoltam minden felesleges fogyasztót. Csak a GPS műholdakat veszi. Automatikusan lekapcsolja a kijelzőt és a fényerőt. Barométer, iránytű kikapcsolva. Ma, kb. 10 perc volt az, ami bekapcsolt állapotban(kijelző) volt. 20km-t mentem, a nyomvonalat rögzítettem, és a navigációt használtam. Mit rontok el?Előre is köszönöm a válaszokat!
Kipróbáltam több korábbi verzióval is, a 7710-el is. Két különböző számítógépen, három különböző hálózaton, két platformon(MAC, Windows), mindenféle tűzfal beállítások kikapcsolva, de továbbra is ugyan az a hiba:
Volt egy verzió, amelyik folyton ezt dobta, persze azóta frissítették. Windowson 7710-es verziót használom, már szeretne frissülni, de nem engedtem még. Kérdésedre válasz: 1 perce minden ment.
Szia! Nálam is ugyan ez a probléma. Kipróbáltam Windows és MAC rendszeren is a Garmin Express-t, de mindig azt írja, hogy "Sajnos kommunikációs hiba történt a kiszolgálónkhoz való csatlakozás közben" Érdeklődnék, hogy sikerült-e rá megoldás találni, illetve megköszönném, ha esetleg más is leellenőrizné, hogy nála is jelentkezik ez a hiba.
Sziasztok, Friss Garminosként (fenix 3) lenne egypár kérdésem. Megköszönném ha valaki segítene. A letöltött óra számlapon be lehet állítani a hőmérsékletet. Ha bepipálom a négyzetet, akkor csak 2 vízszintes vonal jelenik meg. A számlap beállítása nem kér API-t. Az óra alkalmazasban jól megjelenik az időjárás... Köszönöm
Nálam is ez a gond a frissítés után nem működik a Garmin Express DriveSmart55, Nüvi255-öttel sem működik. Ma voltam bent a Garminnál azt mondták náluk, hogy tökéletesen működik 7.8.1.0
nincs semmi baj, de itthon már nem Nem tudom mit tudok csinálni régebbi Garmin Express-t is töltöttem le, de ezt a verziót nem találom amivel lentebb volt akinek működött 7.1.0.0 verzió. Honnan tudnám letölteni? Köszönöm a segítséget előre is.
GARMIN etrex 30 GPS + biciklitartó és hátizsák tartó egyben eladó. Ára: 45000Ft
A GPS átlagos használt állapotban van, egy ideje itthon pihen, szeretném, ha még más is örülhetne neki. A 2+ tartóval biciklis és gyalogtúrán is kényelmesen használható. Doboza valahol megvan, megpróbálom felkutatni és USB kábelt is keresek hozzá, ha a kedves vevő szeretné. Én tölthető akkuval használtam, de elemmel is jól használható. Akku nem része az árnak.
Személyes átvételt preferálom Budapest - Újpest - Angyalföld magasságban. fulop.viktorkukacdzsímél és kom...
Lily Sport órám hétfőn frissített és azóta vacakol. Naponta egyszer lefagy és akkor semmit nem mér, csak a hívásokat és üzeneteket továbbítja. Az segít, ha felteszem a Garmin expressre, akkor észhez tér. Van valakinek még ilyen problémája?
A Garmin márkaboltban már jártam többször is és már cseréltük az órát újra és ugyanez a hiba lépett fel. Ha valaki még észlel ilyet jelezze nekik, mert akkor hamarabb tesznek az ügy érdekében, remélem.
Sziasztok! Ha útvonaltervezésnél köztes célt adok meg, ott is kéri az utca/házszámot. Van e mód arra, hogy csak azt állítsam be, hogy az adott települést érintse?
Eddig úgy hidaltam át, hogy beírtam egy ottani utca/házszámot, de ez körülményes és gyakran kerülőt okoz.
Megoldódott a GPS PC kontakt probléma. A GPS-t összekötve a PC-vel megnéztem a fájl tartalmat . Ottvolt egy Garmin Express ikon net hivatkozás. Arra kattintva már be is töltötte az oldalt onnét lett most telepítve a Garmin Express 7.1.0.0. Az már egyből felismerte a GPS készüléket és már megvolt a frissítés is minden oké !
Eddig jó volt . Letudtam frissíteni a legújabb 2021-es térképet full EU . Aztán a Garmin Express frissült és már nem ismerte fel a GPS-t. Akkor leválsztottam róla gondoltam újra teszem a kapcsolatot. De nem ismeri fel. Azóta megint frissűlt a Garmin Express a 7.7.0.0 verzióra de maradt minden a régi azaz nem ismeri fel. Olvastam fórumon hogy többeknél gond van majd orvosolják az új verzióba de semmi nem változott.
Segitseget szeretnék kérni, ma frissítettem a drivesmart 51 est navim egyszerűen nem latja a terkepet s az utvonal nem tervezhető meg. Esetleg valami ötlet mi lenne a megoldas?
2013 februárjában vásároltam egy Garmin Forerunner 405-ös sport órát. Akkor be is regisztráltam az oldalon és az első 3 futásomat fel is töltöttem. Azóta offline módban használtam, az adatokat nem töltöttem fel. A mai napon megpróbáltam ismét feltölteni egy futás adatait, de nem sikerült. Az ANT+ megtalálta az órát, az óra is kiírta a csatlakozás megerősítését, de az adatátvitel meghiúsult minden próbálkozásnál.
Van ötlete, vagy tapasztalata 405-ös órával valakinek?