Keresés

Részletes keresés

baksus Creative Commons License 2011.06.11 0 0 4

az érdekel, hogy a külömbözö fajták mennyire tarthatók együtt, esetleg más madarakkal.

pl. a szirti fogoly a papagályokkal jól megfér. remélem benéznek majd olyanok, akik tartanak vagy ismeröseik tartanak valamelyik fajtát.

baksus Creative Commons License 2011.06.11 0 0 3

ehhez egy 5 tagú családnak elég sok madarat kellene összeszedni......

én a magam részéről nem étkezésre tartom, hanem mert nagyon tetszik, már régóta keresem, és tavaly akadtam rá a vásárlási lehetőségre. akkor nem tellett rá, de az idén már félre tettem rá, igaz, az útiköltség ugyanakkora volt, mint a madarak ára.

jövőre is szeretnék még onnan vásárolni, a cél, hogy a saját állománnyal együtt kialakítsak néhány saját költőpárt.  a kicsikből pedig , párat elengedni a határba, van pár hely, ahol most is élnek vadon. oda egy kis populáció bővítésnek szánom.

de még pár másik fajtát is be szeretnék állítani. ilyen a szirti fogoly, és a copfos fürj. de más fajták is szóba jöhetnek, ha a tartásukat meg tudom oldani, és megfizethető áron lehet venni.

comad Creative Commons License 2011.06.11 0 0 2

Én is szeretem a foglyokat.

http://recept7.com/hozzavalok/fogoly

Előzmény: baksus (-)
baksus Creative Commons License 2011.06.11 0 0 1

az igaz, de én olyan fajtát nem akarok tartani...

félre a viccet, most van 10 kis szürke foglyom, a nálunk honos fajta. melléjük szeretnék más fajtákat is, de itthon nehéz a beszerzésük. a tartásuk, elhelyezésük érdekel, leírás, esetleg foto. elképzelésem már van, de a saját tapasztalat sokat segitene.

baksus Creative Commons License 2011.06.11 0 0 topiknyitó

sziasztok.

eddig olvasgattam sokfelé, de a szirti fogoly, copfos fürj ritkán került szóba. sokfelé olvastam róluk, de sok eltérő leírás is volt. olyanokkal szeretnék tapasztalatot cserélni, akik már tartottak/tartanak ilyen madarakat.

most keresek csibét/tojást, vagy párt. eddig nem sok sikerrel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!