Keresés

Részletes keresés

drcuca Creative Commons License 2011.05.20 0 0 42

Az itt hazudozó Demszky szavazók miért nem vállalják inkább a felelősséget (tettestársak!). Kötelezném őket, hogy csak a régi veszélyes metrón utazhatnak, azt ha benn égnek, hát akkor úgy jártak.

drcuca Creative Commons License 2011.05.20 0 0 41

Ezt hiába mondod nekik, úgyis találnak magyarázatot, miért nem baj, ha nem felel meg a kocsi az előre ismert magyar szabványnak. Megmagyarázzák, miért nem gond, hogy a futáspróbák alatt gondok voltak. Megmagyarázzák, miért nem baj, hogy olyan a szerződés, hogy akkor is fizetni kell, ha az Alstom nem teljesít (gyk pl nincs is ajtó a kocsikon).

Előzmény: fehso2 (34)
tuktuk11 Creative Commons License 2011.05.20 0 0 40

demszki asszisztálásával lopták széjjel a bkvét, 20 év alatt sikerült, fejlesztés nulla volt, járatritkítás nemnulla volt

bkv jegy ára az egekben, a fénymásolókra meg szalainé féle díszpintyekre 100 millákat basztak el

ennyi a történet dióhéjban

drcuca Creative Commons License 2011.05.20 0 0 39

Megint balos hazugság. Igen rendeltek új  kocsikat, a gyártó meg nem a szabványnak megfeleőt szállított, meg egy kicsit hibásat, de a jó Demszky, a fővárosi mszp és szdsz támogatásával olyan szerződést kötött, hogy a szart is ki kell fizetni. fizettek is előre, tudván, hogy a gyártó nem olyat fog szállítani, amilyet kellenne. És Demszkyék nem cseréltzék le  aszerelvényeket 20 évig. Nem baj, tarlósozzál csak.

Előzmény: pert2 (31)
drcuca Creative Commons License 2011.05.20 0 0 37

Hazudni, csak ponosan, szépen, ahogy csillag megy az égen: nincs 1 éve új vezetése a fővárosnak. Amúgy, tényleg a 9 hónapja regnáló Tarlós tehet a 41 éves szerelvényekről? Amiket nem lehet a végtelenségig karbantartani. S ki kötött olyan szerződést az Alstommal, hogy az azt szállít amit akar, akkor is fizetni kell? Demszky vagy Tarlós? Segítek: Demszky (mielőtt behazudnád, hogy Tarlós).

Előzmény: RAMBO (8)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.20 0 0 36

Ez az a topik, ahol hozzáértők tárgyalják ki a dolgot:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9204025&la=108485480

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.20 0 0 35

Ez a dolog nem ennyire egyértelmű, az Alstom topikban hozzáértők már kitárgyalták a problémát. Megpróbálom előkeresni.

Előzmény: fehso2 (34)
fehso2 Creative Commons License 2011.05.20 0 0 34

Az Alstom nem teljesítette, amit vállalt. Nem tud felmutatni megfelelő, a megrendelt műszaki paraméterekkel rendelkező járműveket. Ez tény. A közlekedési hatóság is műszaki paramétereket vizsgál, nem szimpátiadöntés volt, hogy nem kaptak engedélyt. Ez is egy tény.

Továbbá az is tény, hogy az Alstommal kötött szerződés sok sebből vérzik és nagyon hátrányos számunkra. Ez azért is érthetetlen, hiszem mi vagyunk a megrendelők, mégis a szállítónak kedvez az egész. Ez is tény.

Az is tény, hogy az Alstom szereti a korrupciót.

Már csak azt kellene megnézni, hogy ki kötött ilyen szerződést és Demszkyvel egyetemben mennyi pénzt tettek zsebre ezért!

Előzmény: Törölt nick (4)
Watchdog Creative Commons License 2011.05.20 0 0 32

elég lenne alkalmazni 43 nyugdíjas tűzoltót 1-1 poroltóval

Erre a nyugdíjas reaktiválós megoldásra nem gondoltam, hiába, ideológiailag nem vagyok elég fejlett...

Előzmény: pert2 (27)
pert2 Creative Commons License 2011.05.20 0 0 31

A Demszky idejében, mintha megrendeltek volna pár új metrókocsit - és azt azután a Tarlósék mondták vissza, úgyhogy akár Tarlósozni is lehetne.

Előzmény: linfury (30)
linfury Creative Commons License 2011.05.20 0 0 30

És főleg tök felesleges egyszerre kivonni őket ... ha egyesével vonják ki őket, akkor észre sem veszi a jónép ... igaz, akkor nem lehetett volna egy jót Demszkyzni

Előzmény: pert2 (22)
eFigyelő Creative Commons License 2011.05.20 0 0 28

demszkynek már évek óta börtönben lenne a helye!

pert2 Creative Commons License 2011.05.20 0 0 27

A metrokocsiknak nem a kereke repedt, hanem csak időnként kigyulladnak - elég lenne alkalmazni 43 nyugdíjas tűzoltót 1-1 poroltóval a biztonságos közlekedéshez.

Előzmény: Watchdog (25)
Bitem-batumba Creative Commons License 2011.05.20 0 0 26

Miből? Kap még hitelt a BKV? Amit, majd az adófizetőkkel fizetettnek meg! :(

Egyre mocskosabb ez a politika :(

Előzmény: Watchdog (20)
Watchdog Creative Commons License 2011.05.20 0 0 25

A repedtkerekű Piroskákat is azonnal leállították. Feltárt veszélyhelyzet esetén "magasabb szempontok" miatt ki merné vállalni a felelősséget a további üzemben tartásra?

Előzmény: pert2 (22)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.20 0 0 23

egyre csodálatosabb hely lesz ez a budapest, már érzem

pert2 Creative Commons License 2011.05.20 0 0 22

Egy picit elmebetegek ezzel az azonnali kivonással, ha várnak pár hetet, akkor kezdődik a nyri szünet, akkor nyugodtan ritkíthatnaának.

Tarkabarka fajta szarka Creative Commons License 2011.05.20 0 0 21

Egy dologban biztos vagyok: A BKV összeomlásának első mozzanatait kísérhetjük figyelemmel. 5 év múlva még mindig sehol nem lesznek az Alstom kocsik, addigra meg már a most "fiatalnak" számító 35 éves kocsik is használhatatlanok lesznek.

Csúcsidőben a Deákon az átszállásra szolgáló alagútban már most is neccesen férnek el az utasok, ha épp egyszerre érkezik egy szerelvény a 2-es és a 3-as vonalon az állomásra...

Engem nem igazán érint a dolog, tavaly 7 havi bérlet áráért vettem egy fasza bringát, csak akkor járok metróval ha nagyon szar az idő. De hogy a város ezt rövid távon nagyon meg fogja szívni, abban biztos vagyok.

Watchdog Creative Commons License 2011.05.20 0 0 20

... vagy vesz még pótlásnak oroszt, "jutányosan"...

Előzmény: Bitem-batumba (9)
Tarkabarka fajta szarka Creative Commons License 2011.05.20 0 0 19

Aha... Ez mondjuk logikus magyarázatnak tűnik.

De hát a 2-es vonal szerelvényeit felújították, amikor a vonalat is. Miért nem a legrégebbi, legszarabb 43 éveseket újították fel? Semmiképp se áll össze ez az egész dolog. Felújították a jobb állapotú "fiatalabb" szerelvényeket, és zsebre tették a különbözetet amennyivel az öregebb kocsik felújítása többe került volna?

Előzmény: Watchdog (18)
Watchdog Creative Commons License 2011.05.20 0 0 18

Átkeveredett a 2-esből?

Előzmény: Tarkabarka fajta szarka (13)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.20 0 0 17

Átrakták a 2-esről.

liquid Creative Commons License 2011.05.20 0 0 16

Az tény, hogy iszonyú régiek és veszélyesek... kiváncsi leszek, hogy mennyivel lesz több a követési idő. Az viszont fura, hogy egy más témában tartott sajtótájékoztatón jelentették be. Miért, mikor akarták, hétfő reggel?

Mai sztori még - de ez orosz troli: reggel az egyik sofőr a 74A végállomásánál mondta a szerelőnek, hogy azért hívta ki, mert az első ajtó kifelé nyílik... o_O

Ha azokat is kivonják, akkor...

Zézé Creative Commons License 2011.05.20 0 0 15

Ő a csali :) latod te is idejottel :))

Előzmény: RAMBO (8)
linfury Creative Commons License 2011.05.20 0 0 14

Jó kérdés ...

Tarkabarka fajta szarka Creative Commons License 2011.05.20 0 0 13

A 3-as metróvonal idén 35 éves, szerelvényeit már le kellett volna cserélni.

Ezt sem teljesen értem: 35 éves vonalon hogy közlekedik 43 éves szerelvény? Eleve használtan vettük, 8 évesen?

linfury Creative Commons License 2011.05.20 0 0 12

Az szerelvény volt ... nem kocsi

Előzmény: Zézé (10)
Zézé Creative Commons License 2011.05.20 0 0 11

Latod, hogy megy ez neked is segitseg nelkul ;)

Zézé Creative Commons License 2011.05.20 0 0 10

azt tudom, hogy 37-et szantak a 4-esre + a 3-asra ... ahhoz kepest most kivonnak 37-et ...

Előzmény: Tarkabarka fajta szarka (2)
Bitem-batumba Creative Commons License 2011.05.20 0 0 9

Nem lennék meglepődve, ha így készítené elő T. Tarlós úr, hogy az Alstom metroszerelvényeit fék állapotuktól függetlenül elfogadtassa.

Mocskos ez a politika, de nagyon :(

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!