Keresés

Részletes keresés

Motun Creative Commons License 2011.08.05 0 0 9548

http://www.storyonline.hu/hirek/mi_lett_villalakokkal/35375/

Érdekes és nagyon is reális ...........

És ha lenne egy csepp eszük (látom hogy nincs) akkor látnák hogy a népszerűség csak addig tart amíg nincs egy másik garnitúra feltünőben. És pedig van. Amint  megkezdődnek az adások ők máris mehetnek a levesbe.

Ilyen problámákkal küzdenek másik műsorok felfújt sztárjai is. Amint elkezdődött pl. a Megasztrá, megjelent a cikk hogy Tabáni panaszkodik hogy nincs előjegyzett fellépése, márciusban pl. nem volt egy sem.

Mindenki az aktuális "sztárokra" volt kíváncsi.

Most sem lesz ez másképp.

Elindul az új széria (Megasztrár, ValóVilág stb stb....) a régieknek már annyi.

Az elnök emberei Creative Commons License 2011.08.05 0 0 9547

Ebből egy dolgot lehet leszűrni, hogy azokat a dolgokat amikről olvasott (remélhetőleg erről is olvasott) nem értette meg.

Mert nagyon sok szakirodalom foglalkozik a szex és viselkedés mikéntjével. Azokban meg le van írva hogy az ember bizony nem nyúl, hogy tíz másodperces aktust produkáljon, amiben már az előjáték is benne van.

A gondom ezzel még az is hogy a drága édes anyukája nem szól neki, nem beszél vele ezekről, hogy figyelj csak kisfiam, nem lehet ám a nőkkel úgy báni mint ahogy te teszed.

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (9546)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.08.04 0 0 9546

Engem sem vádolhat senki, hogy Veronika-rajongó lennék, sőt eleinte kimondottan irritált a tepsiszájú leányzó, de ha már megszületett a cikk, szerintem teljesen rendben van, reális. Itt van például egy kulcsmondat, amit nagyon jól jellemzi az embert, szinte borítékoltam volna, fél évvel ezelőtt is:

"Nagyon figyelmetlen, kizárólag önmaga érdekli..."

Előzmény: cudarka333 (9545)
cudarka333 Creative Commons License 2011.08.03 0 0 9545

Senki sem vádolhat, hogy túl nagy alekosz rajon lennék, de veronika ezzel tényleg elsősorban magát égeti.

Előzmény: Kalóz.Pepi (9544)
Kalóz.Pepi Creative Commons License 2011.08.03 0 0 9544

Szánalmas ez a liba.

Előzmény: Motun (9543)
Motun Creative Commons License 2011.07.31 0 0 9543
Motun Creative Commons License 2011.07.26 0 0 9542
Sanvean Creative Commons License 2011.07.25 0 0 9541

VV Éva szerint alekosz látes langyi :-D

Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.07.25 0 0 9540

Te biztosan nem fogsz semmiről meggyőzni, hét ponttal a mondat végén. Nem tehetek róla, nekem ilyenkor rögtön ilyesmik tűnnek fel, hogy nahát, ez még azt sem tudja, hogy kultúrember a mondatvégi írásjelekből egyet vagy hármat üt. Ilyennek adjak én a szavára? Komolytalan...

Persze, nem ez itt a fő gond, hanem voltak korábbi megnyilvánulásaid, amivel már beállítottad nálam a szintet, tehát erről ennyit...

Előzmény: cudarka333 (9539)
cudarka333 Creative Commons License 2011.07.25 0 0 9539

Ne reménykedj, hogy meggyőzöd.......

Előzmény: mindenki senkije (9537)
cudarka333 Creative Commons License 2011.07.25 0 0 9538

Engem szórakoztatott a hv blog. Nem mondom, hogy annyira humorosnak tartottam, de így hogy van egy szar műsor és pár ember azon poénkodik jópofa volt a dolog. 

Az meg, hogy valaki nem nézi, úgy fikázza miért lenne gond? A vvt és a benne szereplő 15 perc hírnévért az anyjukat is eladó szerencsétleneket nem kell olyan komolyan venni, vagy tisztelni, hogy csak alapos körültekintés után mondhat róluk az ember egy poént.

Előzmény: mindenki senkije (9533)
mindenki senkije Creative Commons License 2011.07.25 0 0 9537
Lathatoan nem vagy képben. Mindegy, kár volt erre ennyi karaktert pocsekolni. Irtad volna azt, h "bezzeg az én időmben..." esetleg hogy "ezek a mai fiatalok..."
Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (9536)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.07.25 0 0 9536

Akkor azt is el kell fogadni, hogy ami egyesek szerint frappáns (vagy legalábbis azt hiszik), az más szerint primitív, buta, és még csak nem is a valóságot ábrázolja, hiszen felületességről, figyelmetlenségről, felfogóképesség, empátia hiányáról, már-már idiotizmusról árulkodik.

Az öncélú "humor". Ami már annyira erőltetett, torzít és hazug, hogy jó ízlésű ember nem bír rajta mosolyogni sem. Ami nem is humor, csupán lenéző gúny. Rosszindulat, negatív gondolkodás.

"Akiken" én felnőttem, a klasszikus humoristák nem ilyenek voltak. Tehát eljutottunk a probléma forrásához. A mai emberek nagy átlagban primitívek, műveletlenek, könyveket soha nem olvasnak, tudatuk, ízlésviláguk beszűkült, posványos. Persze, ezt önmagán senki nem veszi észre, de tapasztalt kívülálló számára rögtön lelepleződik. Szeretnek felületesen, részinformációk alapján ítélkezni, falusi, pletykás öregasszonyokat is megszégyenítő értelmi színvonalon. Ezen én valahogy nem tudok mosolyogni.

Előzmény: mindenki senkije (9533)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.25 0 0 9535

Jár? nem jár az... inkább szeret szőkékkel mutatkozni, de hogy a szőkék (és a barnák) sm járnak vele, az hótziher :)

Előzmény: Törölt nick (9534)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.25 0 0 9534

Alekosz még Mindíg minden körűlmények között szőke csajjal jár?

mindenki senkije Creative Commons License 2011.07.24 0 0 9533

az emberek nem egyformák

bizony vannak sokan, akiket szórakoztatnak a frappáns blogok

el kell fogadni, h manapság a frappáns/pikírt/fikázó/vicces/lesajnáló stb (kinek hogy) stílusban megírt KRITIKA egy igen népszerű műfaj

a kritika mint olyan, mindig is népszerű volt egyébként is

van, aki ezek olvasásával szórakoztatja magát, aztán van olyan is, aki írja ezeket és úgy múlatja az idejét és van, aki az ilyen "szerelem a legfelsőbb..." hulladékot néz és attól érzi jól magát

de persze van sok szar blogger is, unalmas, közhelyes, semmitmondó írások stb... de azokra általában senki sem kíváncsi

de igenis van néhány nagyon mókásan csípős nyelvű és tehetséges figura is

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (9531)
-kozi- Creative Commons License 2011.07.24 0 0 9532

Vagy csak az nem tetszett egyeseknek h a hogyvolt-ban nem a gnóm könnyes bálványozása folyt...!

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (9531)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.07.24 0 0 9531

Majdnem azt írtam, hogy én nem láttam még egy értelmes blogot sem a témában, kizárólag szemellenzős ostobaságok összehordását, ahol szerző és kommentelő egyaránt csak hányja a szart, miközben baromi viccesnek képzeli magát.

Arra persze nem gondol a szerző sem, hogy ha műsor nem lenne, a blogja sem létezne, nem tudna köpködni senkire, valamit további kérdéseket vet fel, hogy most az ilyen ember nézi, de akkor minek nézi, miért kínozza magát hosszabb távon, vagy talán mégis szórakozik rajta? De akkor miért szidja, vagy ha nem nézi, akkor milyen alapon ír róla, érdekes dolgok ezek... én persze tudom a választ, a kérdéssorozat költői volt.

De azért egy értékelhető blogról tudok, ahol Tölgyessy D. Péter elemez.

Ennek a topiknak is van egy számomra emlékezetes kóresete az inverzális nick, aki nem nézi a műsort, de fórumozik róla és biztosan tudja, hogy rakás fos, mert egy blogból

kiolvasta.

Efelett még mindig nehezen térek napirendre, pedig 10 év alatt sok hülyével találkoztam már az Interneten. Teljesen azt hittem, hogy nekem már nem lehet újat mutatni.

Előzmény: Peter_Cs (9528)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.07.24 0 0 9530

Majka legalább konkrétan dolgozik is a médiában, műsorokat vezet, munkahelyeket tud felmutatni.

Molnár Anikó is előfordul még időnként, róla viszont főleg csak az jut az ember eszébe, hogy különösebb munkát, teljesítményt nem tud felmutatni, mintha tisztán a celeblétből próbált volna mindig megélni.

Előzmény: cudarka333 (9529)
cudarka333 Creative Commons License 2011.07.23 0 0 9529

Az a mókás, hogy a valóságshow szereplők közül egyedül Majka tudott "fentmaradni"(=az ő nemi életével foglalkozik még a borsonline) és pont ő volt az, aki azt nyilatkozta, hogy bármelyik ismerőse került be volna az ő helyébe, az ugyanúgy celeb lett volna, mint ő.

Előzmény: Peter_Cs (9527)
Peter_Cs Creative Commons License 2011.07.21 0 0 9528

A Hogyvolt blogban a dögunalmas összefoglalók is szórakoztatóvá váltak.

Előzmény: varand_ (9515)
Peter_Cs Creative Commons License 2011.07.21 0 0 9527

A valóságshow-k celebgyárak, a kérészéletű celebek nagyüzeme.

Előzmény: cudarka333 (9501)
Motun Creative Commons License 2011.07.16 0 0 9526

Alekosz elzárkózik az őt kritizáló villalakóktól

Miután az elmúlt pár napban több hír is érkezett arról, hogy a VV4 győztese és egykori szövetségesei között nincs minden rendben, a Fókusz stábja megkérdezte az egykori villalakókat arról, hogy mit is gondolnak Alekoszról. Tovább »

forrás: velvet.hu

cudarka333 Creative Commons License 2011.07.07 0 0 9525

Én néha bele-bele néztem, a hv-kat meg rendszersen olvastgattam. Folyamtasona nézve unalmas volt, Éva balhézik, Alek minden nőnél u.a szöveggel nyomul, Jerzy és Gig szenvednek, hogy mi legyen velük, Anikó éppen szerelmes valakibe. Az egyelten érdekes számomra az volt, amikor Olivér kiesett, hog yutána hogyan rendeződnek át az erőviszonyok. 

Előzmény: varand_ (9524)
varand_ Creative Commons License 2011.07.07 0 0 9524

De bocsánat mielőtt vki nemtetszésének ad hangot!

Az Szlsz-t meg próbáltam nézni nemcsak a hogyvolton olvastam! De kb 5 perc monológ után Alektól feladtam...!

Ami a vv-ben elment értelmes emberek mellett, ott már nagyon markánsan kijött h milyen mesterkélt...!

Előzmény: varand_ (9522)
Vitéz Hárshegyi Félix Creative Commons License 2011.07.07 0 0 9523

Ez volt az ominózus,  személyeskedő mondatom?

Vagy, ha te is láttad, akkor esetleg gondolkodni is kellene.

Hűha... mekkora sértés.

Előzmény: cudarka333 (9521)
varand_ Creative Commons License 2011.07.07 0 0 9522

Anikónak szurkoltam!

Alekosz a végén már a röhej kategória volt!

Amit az Szlsz-ben alkotott ott meg felrakta az i-re a pontot!

Előzmény: Lombardo. (9517)
cudarka333 Creative Commons License 2011.07.07 0 0 9521

Nem volt szép, amit vleed tettek, de te a kisstílű személyeskedéseiddel egy centivel sem vagy jobb azoknál, akiket leszólsz.

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (9518)
cudarka333 Creative Commons License 2011.07.07 0 0 9520

Szerintem is jó kis blog volt.

Előzmény: varand_ (9515)
cudarka333 Creative Commons License 2011.07.07 0 0 9519

Nem. De attól, hogy valamire sokan kattintanak, jelölgetnek, még nem biztos, hogy a rajongás miatt. 

Előzmény: Lombardo. (9516)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!