Keresés

Részletes keresés

dilis polizó Creative Commons License 2011.04.07 0 0 194

Éljél tovább!

Nem kivánom, hogy zsaruk nélkűl,

mert akkor nem érnél rá itt dilizni a polin, mert a saját és a családod seggét/életét kellene félteni, feszt.

Előzmény: IDKFA (193)
IDKFA Creative Commons License 2011.04.07 0 0 193

Nyilván arra az átlagos 90-100000 forintra gondolsz, ugyi?

Nyilván nem a társadalom tehet róla, hogy ennyit ér a munkájuk, és nyilván arról sem, hogy szorgalom és/vagy tehetség híján jobb szakmát  nem tudtak kitanulni. Mint ahogy arról sem, hogy a megbecsülésük a béka segge alatt van.  

Előzmény: dilis polizó (190)
IDKFA Creative Commons License 2011.04.07 0 0 192

LOL.

Előzmény: dilis polizó (191)
dilis polizó Creative Commons License 2011.04.07 0 0 191

Szerencsétekre nem vagyok zsaru, mert én magasról leszarnám, hogy egymást és a gyermekeiteket is felfalnátok, megkurnátok,stb.stb.

Én nem vagyok zsaru 90.000 forintért nem veszélyeztetném az életem efféle izék miatt.

Ugyanakkor tisztelem azokat az embereket, akik még az ilyen hülyéket is megvédik másoktól, vagy néha önmaguktól is.

Emlékeztek, amikor két zsaru kiment egy emberhez, aki örjöngött, majd amikor  udvariasan beköszöntek, lelőtte az egyik rendőrt.

Tényleg szerencsétekre, sőt szerencsémre is, nem vagyok zsaru.

Előzmény: IDKFA (187)
dilis polizó Creative Commons License 2011.04.07 0 0 190

"Szerintem több dologban tévedsz.

pl.

Nem értem áldozzák fel magukat, hanem a fizetésükért, és a juttatásaikért."

Nyilván arra az átlagos 90-100000 forintra gondolsz, ugyi?

Na jó gyerekek: ahogy iratam, Orbánnak tökéletesen igaza van.

Igy én most itt el is köszönök.

Pá!

A polidili gyakran arra jó, hogy egészségeset röhögjön az ember.

Ha már erre sem jó,akkor jobb ha vacsit főzök.

Ti meg olvassatok, gondolkozzatok és ne reméljétek, hogy ha  piti módon mérgezitek a szomszéd tehenét, a tiétek nem döglik meg.

Előzmény: Erzsébeti (188)
március 15. Kristóf Creative Commons License 2011.04.07 0 0 189

Monnyonle gyurcsánytakaroggy! :)

De nem az adófizetők pénzéből kellene a magánhadseregét finanszírozni!

Biztos nem a te házadat fogják azok a szép fiúk védeni a Q7essel! :p

Előzmény: Törölt nick (169)
Erzsébeti Creative Commons License 2011.04.07 0 0 188

Szerintem több dologban tévedsz.

pl.

Nem értem áldozzák fel magukat, hanem a fizetésükért, és a juttatásaikért.

Ha nem kapnának semmit, és úgy csinálnák akkor lehetne erről beszélni, de így egy süket duma.

Én nem várom el, hogy ingyen csinálják, de azért ha már én fizetem a cechet akkor nehogy már kötelező legyen tapsolni is amikor elvégzik a munkájukat!

Megjegyzem a művészeknek sem tapsolok csak azért mert legördült a függöny...

A másik a tisztelet.

Te itt gyak megköveteled nekik ezt.

Hát akkor felvilágosítalak, hogy a tiszteletet nem lehet előírni, nem lehet megkövetelni!!!

A tiszteletet kizárólag kiérdemelni lehet!

Na ez az a pont ahol gyak a teljes magyar fegyveres állomány, katonástul-rendőröstül le van bőgve, de nagyon, és ez kizárólag a saját okán!!!

Az évek-évtizedek alatt sikerült olyan mélyre süllyedniük, hogy szinte semmiféle tisztelet nem lehet a részük...

Természetesen vannak egyedi kivételek, ami szintén természetesen erősítik a szabályt.

Előzmény: dilis polizó (183)
IDKFA Creative Commons License 2011.04.07 0 0 187

Csak nem zsaru vagy? :P 

Előzmény: dilis polizó (186)
dilis polizó Creative Commons License 2011.04.07 0 0 186

Mond, hogy a szomszéd a geci, igy saját geciséged kisebb lehet.

Ekkora marhaságot.

Megértem Orbánt.

Igaza van.

A hülyékkel hülyékként kell bánni és rövid távon csápolnak is.

Uram Istenem!

Szasztok, mert dolgom is van, meg azért is mert ha sokat olvaslak benneteket, a végén még  kezd az uzsonna is  visszafordúlni.

Előzmény: IDKFA (185)
IDKFA Creative Commons License 2011.04.07 0 0 185

Majd ha ráérek sajnálom őket. Azért van ez mert a rendőri állomány nagy része másra alkalmatlan (munkaerőpiaci értékük a 0 felé tendál) és vonzó volt a 38 évesen nyugdíjba menés. Elnézem naponta a keletinél ácsorgó, pirosban gyalog átmenőkre vadászókat és nem azt látom, hogy hű de megszakadnának. Persze ha szükség lenne rájuk nincs egy sem sehol.   

Előzmény: dilis polizó (183)
dilis polizó Creative Commons License 2011.04.07 0 0 184
"Magukat járatják le."

Hát persze!

Én mondjuk takarítónő vagyok, és egyik takaritónő kilopja a szemedet, akkor minden takarítónő lejáratta magát?

Te tényleg ennyire egyszerű gondolkodásu vagy?

Akkor járatnák le magokat, hogy ha nem mehetnél ki az utcára anélkűl, hogy a szomszédod felkoncolna, a kölköd nem mehetne ki az utcára anélkül, hogy meg ne dugják számosan.

Örülj, hogy még nem tartunk itt, és tiszteld azokat, akik iatt még nem tartunk itt.

Rajtad ugyanis nem sok múlna, ilyen felfogással.

Előzmény: ohrana (180)
dilis polizó Creative Commons License 2011.04.07 0 0 183

Erre mondja a biblia, hogy ne  ítélj, hogy ne ítéltess.

Egyébként pedig megfogtad a lényeget:

ne általánosits ha egy zsaru ok nélkűl seggbe rúg, ne mond hogy a rendőrség ugy általában  egy seggbekuró szarháziak gyűlekezete.

A zsaruk naponta értünk vállalják azt, hogy akár   hullatepsiben  is végzhetik. Értünk vállalják, hogy néha 3 napig nem látják a családjukat, nem alszanak, stb., stb.

Én csak arra akartam felhivni szives  - vagy kevésbé szives -  figyelmeteket, hogy addig jó, amig nem veszitek észre, milyen lenne az élet  zsaruk nélkül.

Ezért több tiszteletet azoknak, akik értünk naponta veszélyeztetik az életüket.

Lehet azt mondani, hogy egy kis tüncike a rendőrkapitányságról ne menjen nyugdijba 20 év után, mert addig is és az után is mondjuk  a seggével keresi a kenyerét, nem az eszével.

Ez azonban senkit nem jogosít fel arra, hogy lepiszokszarozza a zsaruk nagy részét, akik értünk áldozzák fel akár az életüket is.

Előzmény: Törölt nick (165)
HGV-20/7 Creative Commons License 2011.04.06 0 0 181

De, azért ugye nem bántottátok szegény dílereket? :)))

Előzmény: ohrana (180)
ohrana Creative Commons License 2011.04.06 0 0 180

A trükk abban áll, hogy előbb le kell járatni az adott csoportot és azután megszorítani és elvárni,

Magukat járatják le.

Hidd el, mindenkinek van közeli ismerőse, munkatársa, családtagja, akit rendőrök levettek pár forintra - és itt közel sem a jogos birságokra gondolok, hanem a "hát mondja, mit csináljunk magával? Ezért el kell vennem a jogosítványát" kezdetűre.

Mindenkinek van ismerőse, aki hívott rendőrt, és jobb esetben nem jött, rosszabb esetben hat óra múlva ért oda. (Én elhiszem, hogy sok dolguk van, de amikor a terepjárós kopasz koccan, akkor két perc alatt odaérnek, piszi-puszi, és megy minden, mikor a zátlagember, akkor rmeg órák kérdése.)

Akiket megloptak, kiraboltak, a nyomozást megszüntető határozatról tudnak beszámolni. Papámék már nem is tesznek feljelentést, mert gorombán elhajtják őket - kb. maguk hány évesek? Hát nem mindegy maguknak?

Gyerekeimnek a suliban a rendőrtiszt csak annyit tud tanácsolni, hogy ha kérik, mindent adjanak oda, meg együtt menjenek haza (az egész osztály...), és semmiképpen ne védekezzenek. Ezért ugyan kár a rendőröket fizetni.

Az iskola elől a kábszereseket mi, szülők kergettük el. Még jó, hogy rendőr nem volt a közelben,mert nekünk lett volna bajunk.

o

Előzmény: dilis polizó (164)
HGV-20/7 Creative Commons License 2011.04.06 0 0 178

"Kormányváltás után ezt valósították meg. Gondolom, hogy nem baj, ha töled nem kértek engedéjt."

A kórmányválltás utánn hejesirástesztet sem köllöt kítöltení.

Előzmény: csillag100 (151)
HGV-20/7 Creative Commons License 2011.04.06 0 0 173

Nemnemnem!

Ez a megoldás túl becsületes lenne.

A rendőr valami vesztegetési ügybe fog keveredni.

Előzmény: Törölt nick (80)
HGV-20/7 Creative Commons License 2011.04.06 0 0 171

Te Csillag: Nem kevered Te, a TEK-et csaknorrisszal össze???

Előzmény: csillag100 (62)
rumcake Creative Commons License 2011.04.06 0 0 168

A fejtegetésed súlyos ellentmondásokat tartalmaz.

"A zsaruk és más rendvédelmi szerveknél dolgozók azért mehetnek pl. korábban nyugdijba, mert az ő életük arról szól, hogy ma felkelsz és lehet, hogy tepsiben végzed, pont."

Van egy kurva rossz hírem: Mindannyiunk élete erről szó, a tiéd is, az enyém is... :-DDD

"Ezután elmondjuk, hogy ezek a kis szarjankó zsaruk örüljenek, ha bárki naponta lelőheti őket szar-hugy fizetésért, és örüljenek, hogy a seggükön lyuk van."

Ennek megint semmi köze a valósághoz, hiszen, például az építőiparban vagy a közúti fuvarozásban sokkal gyakoribbak a halálos munkahelyi balesetek, mint a rendőrök között. Ha jól emlékszem, az elmúlt húsz évben összesen két rendőrt lőttek le szolgálatteljesítés közben.

Az istenadta nép meg nagyon jól tudja, hogy legalább annyira kell tartania ettől a rendőrségtől, mint a bűnözőktől, hiszen nemritkán pont a rendőrök azok, akik seggbekúrják vagy felkoncolják, és akkor valóban senki sincs, aki segíthetne rajta.

Sem nekem, sem Magyarországnak nincs szüksége gyereklányokat és nagymamákat bilincselő aberrált suttyókra, 30-as táblák tövében bujkáló parazitákra. Amíg nem tisztítják meg a magyar rendőrséget a söpredéktől, addig nincs miről beszélni, addig csak a megvetés lehet az osztályrészük a társadalom többségétől...

Előzmény: dilis polizó (164)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.06 0 0 166

,,Rendben, csak amikor elment rendőrnek, akkor úgy tudta, hogy csak ennyi a pénz, de hamarabb lesz nyugdíj. Pl. "

Nekem is ezt motyorogták évtizedeken keresztül,aztán most meg 65 évesen mehetek majd nyugdíjba .

Ha nem emelik meg az elkövetkező 20 évben ezt is .

Előzmény: Törölt nick (163)
dilis polizó Creative Commons License 2011.04.06 0 0 164

Már többször leirtam, itt megismétlem:

A politika egyik sajátos módszerére hívom itt most fel olvtársaim figyelmét, ami nem csupán a fideszre  - de most ők kavarták - jellemző.

A zsaruk és más rendvédelmi szerveknél dolgozók azért mehetnek pl. korábban nyugdijba, mert az ő életük arról szól, hogy ma felkelsz és lehet, hogy tepsiben végzed, pont. Ez a sajátos stresszhelyzet oka.

Gondolom a növénytermesztő nem úgy megy ki a földekre gyomlálni, hogy azonmód főbelövi  a dudva.

A politikának azonban komoly trükjei vannak arra, hogy lejárassák a zarukat, meg a többieket, akik naponta vannak kitéve a szarjankók gyilkos ösztöneinek.

A trükk abban áll, hogy előbb le kell járatni az adott csoportot és azután megszorítani és elvárni, hogy ingyen tegyék ki magukat naponta a szarháziak gyilkolászásainak, sőt köszönjék is meg ezt a kegyet.

1. A zsaruk hazudnak, szarérők, sőt törvényt is hoztunk arra, hogy ők hazug szarérők.

2. Ezután elmondjuk, hogy ezek  a kis szarjankó zsaruk  örüljenek, ha bárki naponta lelőheti őket szar-hugy fizetésért, és örüljenek, hogy a seggükön lyuk van.

Ez a trükk annyira beválik, hogy az istenadta (fülkeforradalmár) nép jó esetben szarik arra, hogy mi lesz zsarukkal,

rossz esetben a tüntető zsarukat  majd jól meg is pfúúúúúúúúúújolja.

Az istnadta nép persze  jó ha tudja:

Ha őt, vagy leszármazóit valaki seggbekurja, felkoncolja, egyik politikai erő sem lesz a segitségére, csak a zsaruk.

Ha én zsaru lennék - szerencsétekre nem vagyok az -  magasan szarnék az istenadta népre, aki magasan szarik a zsarukra is.

Igy van ez skacok!

Érdemes ezen elgondolkodni.

gyurbánkirály Creative Commons License 2011.04.06 0 0 162

Mindamellett hogy a sünnek igaza van, azért megemlítem, hogy amikor beálltak ébernek, akkor tudták, hogy mennyi a pénz. Ha nem jó a munka, akkor lehet salátát mosni a mekiben.

partra vetett hal Creative Commons License 2011.04.06 0 0 161
morczogó Creative Commons License 2011.04.06 0 0 159

"Amennyiben elitnek nevezed azt a rendőrséget, akik nem bűnözőkkel kvaterkáznak..."

Dehogy nem. Csak másik bűnözői körrel.

Viccelődsz itt a fórumon, ugye? A 10x annyi rendőrtábornok, mint nyomszakértő is nagyon vicces volt. ;)

Előzmény: ohrana (137)
Neocortex Creative Commons License 2011.04.06 0 0 158

Nálun a rendőrök vezetik majd a Facebook-forradalmat. :-]

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.06 0 0 157

"Utólag, visszamenőleges hatállyal nincs reklamáció"

Nincs bizony!

Utólag, visszamenőleges hatállyal csakis adótörvény van!

És persze - még az sem mindenkinek,  csak azoknak, akik nem tudták idejében, hogy mikor, hová kell tartozni!

Előzmény: -komolyan- (149)
Sayeret Matkal Creative Commons License 2011.04.06 0 0 155

Kicsit elkúrtam.

Szal' Hajdú János a TEK parancsnoka, és ha már segget nyalsz akkor legalább a nevét tudd.

(Amúgy Hajdúval tényleg semmi gond nincs, viszont az agitropos seggnyalókat rühellem)

Ennyit szerettem volna.

Előzmény: Sayeret Matkal (152)
Quintus omnibus Creative Commons License 2011.04.06 0 0 154

de trafipax sem

Előzmény: rumcake (121)
-komolyan- Creative Commons License 2011.04.06 0 0 153

Zárjátok le rendkívülivel! (azt mondja az öreg jogász haver.)

Egy bűncselekménnyel kevesebb.

Előzmény: -komolyan- (150)
Sayeret Matkal Creative Commons License 2011.04.06 0 0 152

Horváth János aki a TEK vezetője

Horváth János is kiváló szakember, legyen ő akár egy szobafestő vagy sírásó is akár. Azonban a TEK parancsnokát Hajdú Jánosnak.

A hiperszónikus benyalásodat pedig 8/10-re értékelem.

Előzmény: csillag100 (151)
csillag100 Creative Commons License 2011.04.06 0 0 151

Úgy látszik Te szakértője vagy a nemzetközi és hazai Terrorellháritó egységek szervezeti felépítésének, s főleg a szükségesség megítélésében.

Ha csak annyi jutott el a tudatodig amit a szocik nap, mint nap belevertek, s eszed ágában sincs végig gondolni és utána nézni, hogy mi is valóság alapja, akkor nem biztos, hogy jól ítéled meg a helyzetet.

Nem is kell hozzá sok, csak annyi, hogy előveszed a magyar közlöny megfelelő számát és ott szépen tanulmányozod a TEK.-re vonatkozó törvényeket, valamint a kormányrendeletet, s egyből nem vizionálsz butaságokat.

Pontokban le van írva a feladatkörük, a javadalmazásuk, hatáskörük, és szervezeti felépítésük és, hogy ki alá vannak rendelve.

Érdekes modon a rendvédelmi szakma egésze üdvözölte a TEK léttrehozását, és a szervezet müködését, kivéve persze a szocik, akik kampánytámává tették és a kormány támadására (Orbán) és hazudoztak össze-vissza és a nagyérdemüt félretájékoztatták, s lám milyen hatásos volt, mivel a forumon és a ballibb médiának is volt, van min rágodni, s van témájuk az uszitáshoz.

Mellesleg Horváth János aki a TEK vezetője az egyik legjobb szakember s nem csak hazai színten. Aluról kezdte és végigjárta azt a szakmai pályát, ami elengedhetettlen munkája ellátásához.

Vezetni tud, mert nem szájkaratéval töltötte azt a húsz évet amit ezen a területen eltöltött.

Nem csak a hazai, hanem nemzetközi akadémiákon is szerezte a tapasztalait, külömöző szervezetekkel dolgozott együtt.

Mikor eltávolitották a szocik a rendőrségtől akkor kérte fel a FIDESZ biztonsági igazgatónak és Orbán személyi testörének. Eközben járta a külömböző országok szervezeteit is és tanulmányozta hasonló szervezetek müködését.

Orbánék kormányra készülve kérték fel a TEK, mint új szervezet felépítésének kidolgozására, valamint Pintért a NBH és a titkosszogálatok, elháritok új strukturájának kialakitására.

Kormányváltás után ezt valósították meg. Gondolom, hogy nem baj, ha töled nem kértek engedéjt.

Előzmény: Maccskacico (132)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!