Pedig a felhajtókat helyenként tényleg zavarbaejtően alakították ki, sokszor az embernek pont ellenkező irányba kell elindulnia ahhoz, hogy a végén helyes irányba hajtson fel. Szóval nagyon résen kell lenni, mert nem mindig kézenfekvő.
Érthetlen hogyan fordul elő ilyesmi autópályán. Még egyszer se fordult elő velem, hogy a szembe oldalon találom magamat, vagy gondolkodjak melyik irányba induljak el a benzinkútból kifelé jövet.
Nagyon sajnálom,hogy ilyen körülmények között halnak meg emberek,nyugodjanak békében.Nyilván tenni kell majd valamit,mert nem ez az első eset,szegény idős bácsi is,aki a feleségéhez ment a kórházba,ő is így járt,habár ott ő volt,aki szembe ment a forgalommal.Én minden ismeretlen felhajtónál nagyon körültekintően hajtok fel,inkább lassan,de biztosan.
Én láttam ilyet a kanadai-USA határon. Ha bementél az irodába, mert mondjuk volt nálad két üveg viszki, ami azt hiszem, tilos volt, akkor csak alőre mehettél. Olyan volt a szerkezet, mint egy nagy fésű. Ha jó irányban hajtottál rá, lelapult. De szemből a fésű fogai kiszúrták a kereket.
(Ezt nem lehet megakadályozni. Elég sokáig éltem Németországban, ott szinte nem volt olyan nap, hogy be ne mondták volna: Figyelem! Frankfurt és Köln között Fankfurt irányában egy gépkocsi szembe megy a forgalommal. Vezessenek óvatosan és ne előzzenek!)
Én azért megköszönöm, minden jóérzésű fórumozónak a a részvétnyilvánítását, oldaltól függetlenül. Mert az eddigi hsz-ken is látszik, ki az aki ember tud maradni.