Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.13 0 0 20

...hááát.... látod, hogy a zsidók folyirata nem így tájékozódott....

Persze attól függ, mit értünk alatta.... igen, új már az értelme, régen az volt az antiszemita aki nem szereti a zsidókat, ma inkább arra értendő akit nem szeretnek a zsidók.

Amúgy ebben a helyzetben én is Khadafinak szurkolok. (-:

Előzmény: Törölt nick (18)
r1 Creative Commons License 2011.03.13 0 0 19

A media lazasan plantalja belenk, hogy a civil szervezetek szerint Kadhafi seregeben gyerekek is vannak.

http://www.rtlklub.hu/hirek/kulfold/cikk/359075

Persze azt nem nagyon reklamozzak, hogy a lazadok voltak azok akik eloszor fegyvereztek fel es kuldtek harcba gyerekeket.

Aflotta Creative Commons License 2011.03.13 0 0 17

jó hát aztán nekem édesmindegy hogy oldják meg a dolgaikat a libiaiak,csak nehogy 3év múlva azon sipákoljon a fél libiai nép hogy felment a benya ára 10Ft-ról 200-ra -miközben magától folyik ki a szaharából- mert azok a genyó multik megszállták őket...

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.13 0 0 16

Az antiszemitizmus az egész közel-keleten ismeretlen fogalom, azt se tudják mi az. Legalábbis a magyarországi zsidókat a Szombat című folyóiratuk így tájékoztatta:

http://szombat.portalinternet.hu/ujhirek/0718AzelveszettzsidotorzsIranban.html

.... de azok a keresztény ellenes terror cselekmények is nagyon nyögvenyelősek.... nagyon lerí róluk, hogy megrendelésre mennek....

Előzmény: Törölt nick (12)
Lehettem volna valaki más Creative Commons License 2011.03.13 0 0 14

Bocs, de tényleg nem látom....

Líbiában nincsennek zsidók. 2004-ben hagyta el az utolsó az országot.

Zsidók nélkül meg olyan az antiszemitizmus mint a futball labda nélkül...

Eddig sehol a hírekben nem láttan nyomát a líbiai forradalomban az antiszemitizmusnak... legalább néhány linket adjál...

Előzmény: Törölt nick (12)
Aflotta Creative Commons License 2011.03.13 0 0 13

Lófaxt volt ott diktatúra.hülyegyerek minden országban van.nehogy már 10Ft-os benzin miatt legyen ott elégedetlenség!!!! rokonom 1978-1992 között hol Libiában hol Algériában dolgozott.

másik rokon meg Tengizben.

mig a tengizi azt mondta meg van jelölve a nap mikor mehetnek a magyarok vásárolni a ruszki boltba mert akkor van áru és ruszkinak oda tilos bemenni,a libiai azt mondta akármikor bárhova mennek a sivatag kellős közepén is ott mindig van minden.

Előzmény: Lehettem volna valaki más (10)
Aflotta Creative Commons License 2011.03.13 0 0 11

arrafele már vetettek sóval nem? úgy emlékszem a rómaiak.

megoldás egyszerű: vissza Rómának ami Rómáé.

aea iacta est...valami nyári hónap nevét viselő fazon mondta ezt köbö 2000éve...

Előzmény: Törölt nick (9)
Lehettem volna valaki más Creative Commons License 2011.03.13 0 0 10

Csak hogy tisztázzuk:

• Szerinted Kadhafi nem volt keménykezű diktátor 40 évig?
  • Ami most van Líbiában az egy antiszemita lázadás ( az egyetlen zsidó ellen az országban ???)
  • Milyen attrocitások érték a zsidókat Líbiában eddig? ( ha jól tudom, pont Kadhafi zavarta el a a líbiai zsidókat)

Előzmény: Törölt nick (9)
Omega123 Creative Commons License 2011.03.13 0 0 8

Olyan hírek is érkeztek amelyek szerint tüntetők egyes csoportjai közölték, hogy köszönik nem kérnek a külföldi katonai támogatásból. Elvannak ők Amerika nélkül is, bár igy a forradalomnak vége.

Lehettem volna valaki más Creative Commons License 2011.03.13 0 0 7

Fizessék meg az antiszemiták a miattuk lerombolt líbiai városok újáépítését is. Kadhafit is lezsidózták.

Még a szőnyegbombázás előtt gondolod, vagy már utána?

Egyébként érdekelne ez az antiszemita Líbia.... Gondolod, hogy azért lázadnak Kadhafi ellen mert zsidó és nem azért mert diktátor ? ez érdekes....

Lehettem volna valaki más Creative Commons License 2011.03.13 0 0 6

Érdekes lehet, hogy kik lehetnek Kadhafi tanácsadói...

Mert pár héttel ezelőttig a szabad és demokratikus világnak semmi baja nem volt vele.

Nyilván az olajérdekek csoportjai mind ott hemzsegtek, és töltötték a zsebeiket amíg lehetett és cserébe adták a tanácsot.

Valószínű, hogy az öreg szenilis már annyit se tud a külvilágról mint Bush tudott perecevés közben.

Lehet hogy KELL egy véres forradalom, hogy a művelt világnak legyen jogcíme bevinni pár százezer katonát, hogy biztosítani lehessen az események "megfelelő" kimenetelét.

Valószínű, hogy az a menetrend mint Szerbia esetében: Elhitetik a vezetéssel, hogy a világ valójában a status quot támogatja, és ezzel bátorítják az egyre véresebb "önvédelemre".

Aztán amikor elég vér folyt, elfordulnak a mészárostól....

Koszovó eseténem is világosan megmondták: amíg nem fog vér folyni patakokban, addig a világot nem érdekli az a kis porfészek.... Aztán folyt a vér, és egy körözött terrorista lett Koszovó főnöke...

Előzmény: kireszavaztam (3)
kireszavaztam Creative Commons License 2011.03.12 0 0 3

Miért Kadhafi jár térdig vérben? Az "elllenzék" nem akarta választások nélkül elűzni? Ki tudja mi történt ott ki lőtt először? Nehogy már ártatlan bárányok a gonosz farkas ellen.

Mint egyiptomban a forradalmi tömeg aki nőket erőszakol meg én ezért simán beléjük lövettem volna.

Előzmény: Akarkij (0)
kireszavaztam Creative Commons License 2011.03.12 0 0 1

Ha innen nézzük mennyivel jobbak az áldemokráciák ahol négyévente megválasztottak szarnak  le minden választási igéretet.

Előzmény: Akarkij (0)
Akarkij Creative Commons License 2011.03.12 0 0 0

gondolom, 56-ban is ezt mondták, hogy "a magyar helyzet megoldásának kulcsa a magyarok kezében van"... vagy valami ilyesmiket mondogatnak mostanság líbiával kapcsolatban

bár szerintem kadhafi ugyan térdig for járni a vérben, de leveri a forradalmat, a most keménykedő eu meg pár hónappal később gerincét nem kímélve fog megint dörgölödni kadhafihoz, mert az olaj jó dolog, főleg ha sok van és relatív olcsó...

Előzmény: kireszavaztam (-)
kireszavaztam Creative Commons License 2011.03.12 0 0 topiknyitó

Remélem van aki egyetért.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!