Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Ez volt a kedvencem a tieid közül! Erre én is emlékszem. De a többire nem Ati! Szerintem nem is láttam a többit! Nekem megvan mind! Még az is amit 10 évesen rajzoltam! :DDDD
Lefordultam a székről mikor ujra néztem őket! Nagyon gáz!
Ez beszarás Janika ! Mindketten nagyon tudtok ! Tényleg pályát tévesztettetek !
Bence mellett nehéz lesz alkotnom mostanában. Amint meglátja a ceruzát, már jön is hogy megnézze, a paírt meg megmarkolja :) Így nehéz most. De megpróbálok valamit összehozni, egy harmadik hellyel még dobogós lehetek :)
Azért a rally-s lányokat is legalább annyiszor megnéztem mint a rajzotokat...mnnyi kerek segg :)
Hogy a bánatba tudtok ilyen szépen rajzolni?? :-) Mintha csak egy fotót néznék.
Még visszatérve Talmácsira, szerintem is mindenki maradjon a saját kaptafájánál. Rossi is inkább azzal törődjön hogy álljon össze a Ducati GP12, mert a tavalyi gép az nem sok mindenre volt jó. Egyszer már csodát művelt a Yamahával, a padlóról állította fel a csapatot. Szóval én nem nagyon csípem az ugrándozást az egyes technikai sportágak között. Össz-vissz néhány emberre emlékszem aki 2 és 4 keréken is gyors tudott lenni. ( pl. John Surtees ) Raikkonen is csak tobzódott a rally-ban, Schumacher rommá törte magát motorozás közben, mert arra gyúrt, hogy Supersport-ban induljon. 2 és 4 kerék rohadtul nem ugyanaz. Talmácsi az számomra már csak egy "celeb", hogy ezzel a szép antimagyar szóval éljek. ( ugyebár manapság már nem trendi Magyarul beszélni, csak az agyhalott loooool, lájk, celeb, fécbook, meg a többi konzumgyökér faszság )
Ati, mekkorát mutat már ez a gép ! Nagyon ügyes vagy ! Mindjárt kedvet kapok én is :)
Ki kéne küldened egy ilyet Solbergnek egy keretben, lehet visszaküldene neked valami olyat amitől beszarnánk ! Tudom, lóvé, de annak idején én is poénból elküldtem 2 helyre a rajzomat és kaptam vissza egy csomó ajándékot, meg könyvet :)
És oda írnád : Áj drow disz bjútiful wörd rallikar for jú Pítör ! Áj vis jú gud lak ! Plíz szend mi a 1:18 dikaszt for disz pikcsör. Tenksz ! Enerdzsi.
Amúgy amit Talmácsiról írz pont így gondolom ! Más egy rövis szlalom, és más az amikor 12 gyorsot le kell nyomni 2 nap alatt, illetve mikor jönnek a tempós, elvállalós szakaszok....és ugye mind ezt hiba nélkül, ismeretlen autóval....és itt ugye még karattyol is a jobb-ból valaki. Én nem hiszek ebben, de meglátjuk....talán a rally egy picit bekerülhet rajta keresztül a médiába, vagy ahogy Miki mondaná, a júdea tv-be :)
Még most is Monte lázban égek,és kib×szottúl örülök hogy Petter végre méltó helyen tekeri a kormányt.Ejjj ha nincs a gumi baki....de aranyként csillog a bronz is,mert megmutatta hogy mire képes!!!!Nagyon csípen a fazont!:-)
Adott egy kis ihletet,gondoltam megosztom veletek:
Gondolom fölspanolta egyrészt a szilveszter rally,másrészt meg el kell költeni a meghiusúlt tervekből összegyűjtött pénzt.
Van ám itt egy dolog.
Egy Valentino Rossi nevezetű névtelen ember :-)))),aki tavaly a Monza rally show-n Sebastien Loeb-el nyomta a döntőt,szintén úgy nyilatkozott,az hogy ő partiban volt vele,nagyon elgondolkodtatta....
Viszont....
Azt Rossi is jólt tudja,hogy egy Monza aszfaltcsíkon kijelölt pályán,tele szabvány lassítóval az nem ugyanaz mint egy 400 km-es ösztávú WRC futam.
Ezer meg ezer összetevő...próbált volna a múlt héten Monte Carloban partiba autózni vele....Hááát azért az rohadtúl más világ....
Indult ő már VB futamon,tudja vagy tudnia kell mi a dörgés.
Szóval Talma is megpróbálhatja,nincs ezzel probléma,de mégha az S csoportot is választja,ott is olyan profi párosok vannak,akiket azért lenyomni nem gyerekjáték 60 perc rally rutinnal.
Ez a gyerek elsüllyedt a mocsárban, de a saját hibájából. Elszállt attól a 125-ös VB címtől, nem vették tudomásul hogy az csak nekünk idehaza volt nagy szó, MotoGP-s körökben nem egy nagy cucc........ Talmácsi meg azt hitte hogy már ezek után kapkodni fog érte a Repsol Honda meg a Yamaha.......... Továbbá összebalhézott a menedzserével, aki egy nagyon dörzsölt fószer volt, ha ő nincs, akkor sosem megy egy métert sem a királykategóriában. Érdekes abban az évben jó volt a rakás szar Scot Honda.... Olvasom hogy ÁLLÍTÓLAG kapott ajánlatot királykategóriás csapattól...... :-))) Persze. Superbike VB-sek, Supersport-osok, Moto2-esek odaadnák a fél karjukat ha a királykategória akár leggyengébb csapatánál szerepelhetnének, a mi Gáborunk meg nagyvonalúan visszautasította. :-)) Ha meg tényleg így volt, akkor meg is érdemli a sorsát, aki hülye haljon meg. Ott lesz ő jó helyen, a szőröshomlokú ördög nóra mellett celeb ótóversenyzőnek a lótuszban....... Méghogy rally...... ne már. Nem kívántam neki hogy így elbukjon, de sokat tett ő azért hogy így járjon. Túlságosan sokra tartotta magát. Van egy rakás 125, 250-es VB-t nyert motoros, akinek már a nevére sem emlékeznek, taknyoltak már nagyobbak is le a magas lóról.... Pl. Manuel Poggiali a 125-ös Gilerát debütáló évében VB címre vitte, nagy tehetségnek kiáltották ki a srácot, utána meg úgy eltűnt mint ha nem is lett volna. Vagy Loris Capirossi, több VB címmel a zsebében évekig a közepes csapatoknál versenyzett, de még a Duki jó éveiben sem tudott sok mindent csinálni már. Szóval nem tudom Talmácsi mit akart a segge alá, gyári RC212V-t?? Azt csak a Stoner-ek, Pedrosa-k kapnak, és ezektől a mi a Talmánk háát........... hogy is írjam.............. mint ide Nepál.
Előfutóként többször is láttam, talán először Budapest rally prológján egy Sti-vel. Szerintem van némi különbség motor és autó között..... jó ha pár gyorsot végig fut, nem hinném hogy teljes futamot versenytempóban lenyomna zakó nélkül, de kíváncsian várom :) Legalább lesz némi RTL-es háttérműsor amibe beleférhet a rally és hogy milyen fantasztikusan megy itt is ez a fiú. De várd ki Miki, ehet ő is Rossi nyomdokaiba lép :)))))))))))))))))