Keresés

Részletes keresés

horex Creative Commons License 2011.02.02 0 0 59

+jegyezném, hogy ugyanannyi szemét ember van a "téglagyári munkás" között is, csa azok este a tv-sör mellett káromkodna egyet arra akit utálnak, de a "professzorok"

hangot is tudnak adni a nyilvánosság elött ennek

A téglás nem azért aljas/utálja valamely kollegáját mert az bolsi vagy jobbos, hanem hétköznapi dolgok miatt

A téglagyári nem fog nyilt levélben segget nyalni és hasonló értelmiségi megnyilvánulást tenni, max. pofán vágja a kocsmában akit utál és ezzel el van intézve.

Nem csodálkoznék ha felállitsra kerülne egy "NemzetiAgrártudományiFőintézet"

A vezetői pályázat közt egy pont: legyen "Újpest, 1947. 08. 13." születésű

Hogy a francba tud egy ember igy gondolodni és annak hangot is adni?

Vazze, ha ez nem a legszebb Rákosi-korszak, akkor semmi

by horex

Előzmény: Derek (25)
evil linguist Creative Commons License 2011.02.02 0 0 58

"És sok-sok órát beszélgettem vele"

A Fradiról?

Előzmény: takacsi (54)
Derek Creative Commons License 2011.02.02 0 0 55

Sorold

Előzmény: takacsi (54)
takacsi Creative Commons License 2011.02.01 0 0 54

Sokat.

És sok-sok órát beszélgettem vele és kollégáival. Róla is.

Ezért írtam.

Előzmény: Derek (48)
Pater Altenberg Creative Commons License 2011.02.01 0 0 53

Mikori az alanti levél? 2002? 2006? Dátum?

Több ismerősöm van az aláírók közt, és nem ismertem annakidején a levelet. Van, amiből kimaradok.

Előzmény: Törölt nick (45)
evil linguist Creative Commons License 2011.02.01 0 0 52

Nehéz ember lehet. Ahogy elnézem, kollegáival bíróság előtt, ügyvédek jelenlétében fel- vagy alperesként szokott eszmét cserélni.

Előzmény: syrius (51)
syrius Creative Commons License 2011.02.01 0 0 51

Köszi, de itt egy másik Hornok Lászlóról lehet szó.

Előzmény: takacsi (47)
evil linguist Creative Commons License 2011.02.01 0 0 50

Hát meglepne, ha kiderülne, hogy takacsinak a fuzárium a hobbija.

Előzmény: Derek (48)
Derek Creative Commons License 2011.02.01 0 0 48

Hany tudomanyos kozlemenyet olvastad?

Előzmény: takacsi (47)
takacsi Creative Commons License 2011.02.01 0 0 47

Hornok László brilliáns tudós.

Méltatlan ilyen támadásokkal illetni.

Egyébként nagyszerű ember is.

EMBER. Nagy betűvel.

Derek Creative Commons License 2011.02.01 0 0 46

Je a volt fonokom is ott a listan az alairok kozott

Előzmény: Törölt nick (45)
halkergető Creative Commons License 2011.02.01 0 0 44

Akiket Te említesz, - jóllehet első generációsok, de - nem az általam nevesített faluból származnak!   :-)

Előzmény: Derek (42)
cc Creative Commons License 2011.02.01 0 0 43

HÁ valahogy túl fogja élni.

Hornok ákádémikus úrról utoljára ezt olvastam:

Etikai vizsgálat(ok) Hornok László "Ángyán-levele" miatt
Írta: Agromonitor.hu
2010. június 10. csütörtök, 08:37

„Kérem Solti László rektor urat, hogy Hornok László professzor, rektor-helyettes úrral szemben etikai vizsgálatot indítson” – áll Bujáki Gábor egyetemi magántanár, MTA köztestületi tag levelében. ...

Előzmény: syrius (-)
Derek Creative Commons License 2011.02.01 0 0 42

Hidd el semmit nem szamit, nem attol fugg.

az altalam leginkabb tisztelt professzorok tulnyomo tobbsege nagyon csoro ,sokszor szegenyparaszti csaladbol jott,viszont ismerek 2.-3. generacios profokat akik akkora seggfejek...

Előzmény: halkergető (40)
halkergető Creative Commons License 2011.02.01 0 0 40

Úgy látszik, a professzorok között is van, aki első-generációsként származott el Tahófalváról.

Előzmény: Törölt nick (6)
syrius Creative Commons License 2011.02.01 0 0 39

Már miért kéne aggódnod, hiszen csak egy "klasszikust" idéztél. Bár a szerzőt nem biggyesztetted oda, de mindenki tudja, hogy nem a háztető-ről és nem is az Egri Csillagokból jött. Vonója sincs, max Vonája.

Előzmény: Tratos (31)
syrius Creative Commons License 2011.02.01 0 0 38

Keresem a felsoroltak közt a fideszes professzorokat..., de nem találom:-)

Előzmény: Törölt nick (33)
Derek Creative Commons License 2011.02.01 0 0 35

Ugyanmar, Heller 82 eves, kapja a mo-i professzori nyugdijat,meg hozza az amerikait is, gondolod nem jut neki parizerrre?

Előzmény: Törölt nick (34)
Lois Chasse Creative Commons License 2011.02.01 0 0 30

Ez valami hoax kell legyen. Ilyen rosszindulatúan buta mégsem lehet ez a Hornok.

Előzmény: syrius (20)
syrius Creative Commons License 2011.02.01 0 0 28

... és visszafelé jövet utánanéztem kit "írtam át". Bár nem a filozófia a fő területem, azért illett volna ismernem, na most pótolom.

Előzmény: Törölt nick (26)
syrius Creative Commons License 2011.02.01 0 0 27

Bevallom én kontárkodtam, azt hittem salytóhuba. El mea-ntam a culpába.

Előzmény: Törölt nick (26)
Derek Creative Commons License 2011.02.01 0 0 25

Arra is ervenyes.Az aljassag nem fugg ossze azzal ,.hogy valaki prof vagy teglagyari segedmunkas,sot a legaljasabbak az ertelmiseg koreben vannak.

Előzmény: syrius (23)
syrius Creative Commons License 2011.02.01 0 0 23

Itt azonban nem hülyeségről van szó. Mint tudjuk az ugyanis állampolgári jog. De aljasnak lenni...

Előzmény: Derek (21)
syrius Creative Commons License 2011.02.01 0 0 22

Azért kiváncsi lennék a (megélhetési) professzortársak véleményére.

Mert olyan kiváló szakértők, mint ex-echo-s Pörzse S képviselő, vagy utódai véleményét hallottam. Kb. olyan volt, mintha enyhén szellemi fogyatékos VV-n nevelkedett analfabéta mondana véleményt W. Heisenberg,  B. Vian, vagy J. Coltrane munkásságáról.

Derek Creative Commons License 2011.02.01 0 0 21

Mindig mondtam , a professzorok es akademikusok kozott a hulyek elofordulasa statisztikailag  aranyaban,pontosan ugyanannyi mint a teljes lakossagban. Bar szeintem valamivel magasabb

Előzmény: syrius (20)
syrius Creative Commons License 2011.02.01 0 0 20

Íme:

Tisztelt Professzortársak,

Már csak azért sem jó hallgatnunk ebben az ügyben (sem), mert az ellenség minden követ megmozgat. (Nem másik oldal, hanem ellenség, a nemzet halálos ellensége!). Most éppen az MTA külső tagjait agitálják aláírások gyűjtésére a Heller Ágnesék által mozgósított kanadai, egyesült-államokbeli és brit állampolgárságú filozófusok, akiket - az MTA legnagyobb szégyenére - korábban tiszteleti tagoknak választottunk: Daniel C. Bendit, Robert Evans, Stevan Harnad.

Ha a magyar értelmiség legkíválóbb tagjai nem szólalnak meg ebben az ügyben, akkor hogyan tájékozódjanak azok, akik egész életükben "csak" robotoltak azért, hogy számunkra biztosítsák az alkotó munka és az önálló gondolkodás feltételeit adó életpályát. Ha mi nem szólunk, akkor nem tudnak a mi álláspontunk szerint tájékozódni, marad nekik a Cohn-Bendit, a Martin Schultz, a Haraszti Miklós és társaik hangja, meg az őket szajkózó hangok.

Heller Ágnesékkel nem kell vitatkozni. Őket csak ki kell közösíteni! Ha találkozunk ezekkel az alakokkal, akkor a szemükbe nézünk, és nem köszönünk nekik, ha mellénk ülnek, akkor felállunk a székről, mert az ő megélhetési gyűlölködésükkel mást nem lehet szembe szegezni, mint a néma és teljes megvetést.

A "népnek" azonban tudnia kell, miként vélekedünk mi ezekről az ügyekről.

Üdvözlettel, Hornok László

UI: A megalkuvó magyar (az őszintén magyar érzelmű) értelmiség is felelős azért, ami ebben a szerencsétlen országban történt az elmúlt 20 év alatt. Húszról 100 milliárd dollárra nőtt az államadósság, az elmúlt 10 évben egyetlen egyszer sem született 100.000 gyerek (az ön-reprodukcióhoz, a szintentartáshoz 200.000 kellene), termőföldjeink 35-40%-a zsebszerződések alapján már idegen kézben van, a munkaképes lakosságból egymillió fő nem-foglalkoztatható égre-kiáltó kultúrális-morális-képzettségi hiányosságok miatt, 50-ezer prostituált "dolgozik" itthon, s ugyanennyi külföldön (ez az "aktívkorú" népesség 10%-a!). A 21 (vagy 66, vagy 97?) éve folyó szervezett, céltudatos nemzetirtás tulajdonképpen bevégeztetett.

Előzmény: yoovan (19)
yoovan Creative Commons License 2011.02.01 0 0 19

Hol van Hornok László nyilatkozata?

Én csak a Stop által kiragadott mondatokat látom.

Előzmény: syrius (-)
Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2011.02.01 0 0 18

Jó gyűlölködni a gyűlölködőkön.

Egyik sem különb, csak szeretne lenni. És ezt vagy felsőbbrendűen szeretné előadni, mintegy leereszkedve, vagy csak simán gyűlölködve.

reggelsanyi Creative Commons License 2011.02.01 0 0 17

Ezt embere válogatja...

Van aki ettől van aki attól...

Merhogy mindenki más...

Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.01 0 0 16

Megérett az MTA, hogy szétzavarják. Dolgozni kellene inkább, agyonfizetett csúcsértelmiségieinknek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!