Mikor a négy jobbikost kiszórták a "C" típusú átvilágításon, még egy picit örültem is! "Na! Csak van ezeknek is vaj a fülük mögött!"- gondoltam magamban.
Az egy picit már furcsa volt, hogy nem hozták nyilvánosságra, és 30 évre titkosították. Véletlen belenéztem az echo tv-be és megállt az eszem.. Most kibújt a szög a zsákból!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pIfXkvNdMG8
Csak szólok, nem a belügy végzi az átvilágítást. A nemzetbiztosnág. De tud te eszt, csak régen (nem volt meg a napi százas norma) sütötted el a bolsi fidesz szöveget.
A titkosítás szerintem jogszabály alapján van. Persze most úgy tűnik, hogy csak a saját hülyeségüket akarják palástolni. Azért rossz belegondolni, hogy ezért fizetést kapnak közpénzekből!
Ja. Nem verére volt a pártnek? Alapszervezeti titkár? Akutyafáját! Akasztani! Akik meg valóban vezetők voltak, azokat meg dícsérni! Na ugye, hogy ugye!
Csak szólok, nem a belügy végzi az átvilágítást. A nemzetbiztosnág. De tud te eszt, csak régen (nem volt meg a napi százas norma) sütötted el a bolsi fidesz szöveget. Kár, hogy már senki nem kajálja.
Nem egészen! Mert, ha jól értem, valami baki miatt (amit lehet hogy direkt követtek el) lehetett nyílvánosságra hozni!
Csak azt nemértem, hogy ha ilyen gagyi indok miatt utaította el a Jobbikosokat a nemzetbiztonsági szakvélemény, akkor hogy a fenében lehetnek annyian a parlamentben! Ilyen gagyi indokokkal senki nem lehetne a bizotság tagja...
Mikor a négy jobbikost kiszórták a "C" típusú átvilágításon, még egy picit örültem is! "Na! Csak van ezeknek is vaj a fülük mögött!"- gondoltam magamban. Az egy picit már furcsa volt, hogy nem hozták nyilvánosságra, és 30 évre titkosították. Véletlen belenéztem az echo tv-be és megállt az eszem.. Most kibújt a szög a zsákból!